Hi [[ session.user.profile.firstName ]]

IT Service Management

 • ITSM Series: Deliver amazing IT service while increasing productivity (2 of 3)
  ITSM Series: Deliver amazing IT service while increasing productivity (2 of 3)
  Bill Hansey, George Rubio Recorded: Jan 15 2019 58 mins
  Part two will help you deliver an IT service experience everyone loves. Topics include:

  How to deliver a consumer-like employee experience through a self-service portal
  Providing a modern experience with personalized mobile apps, self service portals, and contextual collaboration
  Using machine learning and AI-powered chatbots to automate common requests, making work easier and more efficient
 • HDI 2018 Research Review: Trends and Hot Topics for 2019
  HDI 2018 Research Review: Trends and Hot Topics for 2019
  Roy Atkinson Recorded: Jan 15 2019 59 mins
  In this webinar, we will look at HDI research and pull out the important changes and trends that will affect the coming year, using data from the HDI 2018 Technical Support Practices & Salary Reports. The discussion will include:
  •Staffing and Salary
  •Ticket Handling and Metrics
  •Technology and Operations

  Who Should Attend:
  •Service Desk and Support Center managers and directors who need to know industry trends
  •Team leads and supervisors who want to understand the industry
  •Industry writers and bloggers who want to better understand HDI’s industry reports
 • Using APIs to Build your Omni-Channel Architecture
  Using APIs to Build your Omni-Channel Architecture
  John Withers, Product Manager Jimil Patel, Product Marketing Manager, and Manan Sangvi, Solution Consultant Recorded: Jan 15 2019 50 mins
  Well-designed APIs, created along with a holistic integration strategy with Anypoint Platform, create a seamless omnichannel experience that customers want and businesses need. To deliver a reliable and unified experience more quickly, companies must adopt a new approach that involves an omnichannel architecture.

  Across industries from healthcare to banking to retail, MuleSoft is powering omnichannel strategies that result in faster time to market, improved customer satisfaction, and increased revenue.

  Watch this webinar, including a demo, to learn how to:

  - Take an API-led approach to omnichannel that enables companies to deliver a unified experience 5x faster
  - Leverage Anypoint Exchange to enable consistency by design through the reuse of integration assets across channels, translating to a consistent experience for your customers
  - Prepare for the future (and future channels) with support for different deployment models with a single, unified platform
 • Employee Experience 2.0 - People Analytics meet HR Service Delivery
  Employee Experience 2.0 - People Analytics meet HR Service Delivery
  Peter Schneider, VP Products Efecte Plc and Paolo Zampella, Associate Partner McKinsey & Company Recorded: Jan 15 2019 44 mins
  Transparency of operations and advanced analytics provide a unique opportunity for HR professionals to position themselves as fact-based, strategic partners for businesses. HR departments can help retain key talent by using techniques and solutions to capture essential data, and to offer excellent service and self-service opportunities to employees based on that data. In this webinar from Efecte Plc with a keynote from McKinsey & Company, you will hear answers to the following questions:

  –What is people analytics and what are the benefits that can be derived from it?
  –When doing retention analysis, how to move from conducting in-depth but reactive exit interviews to analytics techniques that are predictive and more objective and quantitative?
  –What McKinsey’s studies on retention reveal: Which factors are better predictors of unwanted attrition than the commonly intuitive things like individual’s performance rating or compensation?
  –How can the service experience of employees be improved when interacting with HR?
  –How can routine HR tasks be automated and work flow effortlessly in your HR department?
 • Webroot 2019 Threat predictions
  Webroot 2019 Threat predictions
  Kelvin Murray, Sr. Threat Research Analyst, Webroot Recorded: Jan 15 2019 46 mins
  The Threat landscape has seen a rise of Cryptojacking, evolution of scams and malware such as Emotet and other cybersecurity issues such as Trickbot and Ransomware that have affected businesses in 2018.

  Join this 30-minute webinar where our Threat Expert will walk you through Webroot's Threat predictions for 2019, so MSPs and SMBs can stay ahead of attacks and keep your clients and businesses safe.

  Some of the topics that will be covered:
  - AI Disruption
  - US adoption of similar GDPR legislation
  - Cryptojacking will keep rising while ransomware will decline


  Register today!
 • Käytettävyys ja käyttöliittymät - UI/UX Design
  Käytettävyys ja käyttöliittymät - UI/UX Design
  Niklas Christides Recorded: Jan 11 2019 37 mins
  Webinaarin tarkoituksena on avata UX/UI maailmaa ja sen taustaa, miten menetelmää voi hyödyntää parempien tuotteiden ja IT-pohjaisten työkalujen ja ratkaisujen luomisessa, ja miksi on niin välttämätöntä tulevaisuuden kannalta tuottaa toimivia kokonaisuuksia, ei vain teknisiä ihmeitä. Lisäksi tuodaan esille prosessinäkökulma ja miten sen avulla voidaan luoda lisäarvoa.

  Kohderyhmä:

  Tekniset ihmiset ja ohjemoijat, projektijohtajat ja työntekijät, IT alueen asiantuntijat ja johtajat

  Hyödyt:

  Webinaari selkeyttää UX/UI maailmaa ja antaa käytännön ideoita siihen miten luodaan tehokkaampia kokonaisvaltaisesti toimivia IT-ratkaisuja, ohjelmia, alustoja ja palveluja. Avarramme myös ’aistien maailma’ käsitettä ja miten se voi saada loppukäyttäjän joko rakastumaan, vihaamaan tai olemaan täysin välinpitämätön ohjelmasta ja sen käyttöstä, eli onko luotu tarvittavaa lisäarvoa jotta IT-ohjelma tai ratkaisu voi aidosti menestyä nykymaailmassa.

  Sisältö:

  - UX/UI teoriassa ja käytännössä
  - UX/UI Optimization Theory, miten UI/UX elävät yhdessä ja erikseen + prosessinäkökulma
  - OHD Traffic Light Platform
  - Yhteenveto + Q&A
 • OHD - Power Trough Awareness - Webinaari yhtiön ja ihmisten välisestä suhteesta
  OHD - Power Trough Awareness - Webinaari yhtiön ja ihmisten välisestä suhteesta
  Niklas Christides ja Danita Westphal Recorded: Jan 11 2019 45 mins
  OHD ei ole vain työkalu, teoria, ajattelutapa tai strategia, vaan se on tietoisuutta oman yhtiön tilasta ja kehitystarpeista. Kun OHD alustaa käyttää oikein sillä on suora vaikutus yhtiön ja koko henkilöstön (ihmiset ja koneet) tehokkuuteen ja jatkuvaan kehitykseen. Yhtiöillä on haastava tulevaisuus edessä, sillä talous ja maapallo on epävakaa, valtioilla on paineita selviytyä ja ihmiset voivat pahoin yhteiskunnan haurauden ja vanhanaikaisen johtamistavan takia etc. OHD on avain, jolla voi kustannustehokkaasti ja kontrolloidusti lähteä muuttamaan ja rakentamaan omasta yhtiöstä selviytyjää. Niklas kutsuu näitä yhtiöitä nimikkeellä ‘the rare 10%’, koska selviytyvien yhtiöiden määrä ei ole lyhyellä, eikä pitkällä jänteellä kasvussa (toiminimi by the way ei ole yhtiö, vaikka jotkut sitä siksi nimittävät, vaan se on vaihtoehtoinen tapa työllistää itsensä). Eli #BeTheChange

  Webinaarissa keskustellaan mm seuraavista aiheista:

  - Miten OHD vaikuttaa ja auttaa tuottavuuteen?
  - Miten OHD edistää henkilöstönkehitystä ja johtamisen tehokkuutta?
  - Voisiko OHD vaikuttaa jopa työhyvinvointiin?
  - Miten saan ilmaisen OHD työkalun testiin?

  Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.
 • Oppimisen trendit liiketoiminnassa
  Oppimisen trendit liiketoiminnassa
  Kirsi Kallio Recorded: Jan 11 2019 30 mins
  Työ muuttuu ja myös oppimisen on muututtava. Menetelmät, jotka tuottivat tulosta teollisella aikakaudella, eivät enää sovellu digitaaliseen alustatalouteen. Oppia.fi-alustalla toteutettavassa webinaarissa saat käsityksen keskeisistä oppimista ja osaamisen kehittämistä muuntavista työ- ja liike-elämän trendeistä.

  Webinaarin vetäjinä toimivat Kirsi Elina Kallio ja Timo Valli.

  Kirsi Elina Kallio (FL) on kokenut työtoiminnan kehittäjä ja tutkija. Hän on opettanut eri yliopistoissa ja yrityksissä työelämän oppimiseen ja muutokseen liittyviä teemoja yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

  Timo Valli (FM, eMBA) on yrittäjä ja kokenut liiketoiminnan strategioiden toimeenpanija. Hän on työskennellyt menestyksekkäästi johtajana ja asiantuntijuuden kehittäjänä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

  Webinaarin kesto on 30 min.  Sisällöt:

  - Oppiminen liiketoiminnan ytimenä
  - Yksilön kompetensseista yhteisön kyvykkyyksiin
  - Osallistavat menetelmät liiketoiminnan kehittämisessä
  - Miten fasilitoida oppimista ja kehitystä? – Valmennuksia oppimisen johtamiseen ja kehittämiseen
 • Ketterä Kokonaisarkkitehtuuri
  Ketterä Kokonaisarkkitehtuuri
  Jarkko Koivuniemi Recorded: Jan 11 2019 45 mins
  Enterprise Architecture tai suomeksi kokonaisarkkitehtuuri sanoina ovat melko luotaantyöntäviä. Moni joka on osallistunut KA työhön, mieltää sen ehkä liian teknologislähtöiseksi ja liian suureksi asiaksi. Kysehän on siis toiminnan kehittämisestä. Mutta mitä tarkoittaa ketterä kokonaisarkkitehtuuri? Tule kuuntelemaan lisää maksuttomaan webinaariin!

  - Lean-ajattelu ja ketterät menetelmät eivät ole pelkästään IT:n juttu
  - Mitä ketterä arkkitehtuuri voisi tarkoittaa
  - Viitekehyksien merkitys, sulaa hulluutta vai mahdollisuus?
  - JHS-179 ja Togaf
  - Onko muuta tarjolla?
  - Kevyt ja ketterä toiminnan kuvaaminen
  - prosessikokonaisuudet
  - organisaation kyvykkyys
  - LEANä ja KANBANia
  - Roadmap kuntoon
  - Organisaation johto ja toiminnot mukaan
 • Accelerating Productivity w/o Compromise through Immersive Digital Workspaces
  Accelerating Productivity w/o Compromise through Immersive Digital Workspaces
  Chris Marsh of 451 Research & Matt Crawford of Citrix Recorded: Jan 10 2019 55 mins
  The way the world works is changing. Work is done in more locations, from more devices and in collaboration with more people than ever before. Many companies at the front lines of this change are struggling to transform their technology to meet the demands of their workforce. It is true that many IT organizations have embarked on a “digital transformation” journey, but some have made slow progress due to the way work is organized in their companies and how technology is adopted. Any of this sound familiar? Join this webinar for a fresh take on how work really gets done in the modern era and how technology can enable this new approach.

  Topics discussed will include:
  * Current sources of friction that hamper productivity
  * Barriers to collaboration and execution
  * The importance of context and automation in enabling workers
  * Tips for selecting technologies that map to the new workforce
 • Kyberturvallisuus NYT - Kyberturvallisuuden järkyttäminen osana vaikuttamista
  Kyberturvallisuus NYT - Kyberturvallisuuden järkyttäminen osana vaikuttamista
  Matti Vanhanen Recorded: Jan 10 2019 33 mins
  Webinaarissa käydään lyhyesti läpi:

  - Pieni maa voi varautua vain yritysten ja valtion yhteistyöllä
  - Valtioiden välisessä suhteessa kyberturvallisuuteen iskeminen on epäsuoraa painostamista.
  - Verkkojen kautta on mahdollista sekoittaa toisen maan päätöksentekokykyä.
  - Toivottavasti sotaa ei enää nähdä, mutta jos se nähtäisiin- kyberkeinot olisivat sodan ytimessä.

  Webinaarissa puhujana toimii Matti Vanhanen, joka on toiminut Suomen pääministerinä ja Suomen Keskustan puheenjohtajana vuosina 2003–2010, ja kansanedustajana vuosina 1991–2010, sekä uudelleen vuodesta 2015. Vanhanen on Suomen kolmanneksi pitkäaikaisin pääministeri. Pääministerikautensa jälkeen Vanhanen toimi Perheyritysten liiton toimitusjohtajana vuosina 2010–2014. Vanhanen on ollut kaksi kertaa presidenttiehdokkaana, vuosina 2006 ja 2018. Ulko-, turvallisuus- ja puolustuspolitiikka ovat kaikki kuuluneet EU-vaikuttamisen lisäksi Matti Vanhasen poliittisen uran painopisteisiin. Vanhasen toiminta pääministerinä ja puolustusministerinä tunnetaan varmasti parhaiten, mutta hänen muu kokemuksensa on luonut perustaa näille tehtäville. Matti Vanhanen on eräs aikamme kokeneimmista ulkopolitiikan käytännön johtamiseen osallistuneista. Pitkän pääministerikauden lisäksi hänellä on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä. Vanhanen on kirjoittanut kaksi kirjaa ulkopolitiikasta: vuonna 2005 ilmestyneen ”Suomen suunta maailmassa” ja vuonna 2016 ”Ulkopolitiikkaa.

  KYBERTURVALLISUUS NYT! - TAPAHTUMA TAMMIKUUSSA! (31.1.2019, Helsingin Messukeskus).
 • January Patch Tuesday 2019
  January Patch Tuesday 2019
  Chris Goettl, Todd Schell, Brian Secrist Recorded: Jan 9 2019 78 mins
  Happy New Year! Celebration continues in 2019 with a mild January Patch Tuesday. But, make sure you’ve deployed Microsoft’s emergency patch, released post December Patch Tuesday, so attackers with a New Year’s zero-day resolution don’t suck all the fun out of your month. Also, take note of the public disclosure, and take this calm before whatever comes next to catch up on Java support changes going forward. Java SE 8 will soon receive its last public update.
 • ITSM Series: Kick start your ITSM implementation (1/3)
  ITSM Series: Kick start your ITSM implementation (1/3)
  Bill Hansey, George Rubio Recorded: Jan 8 2019 54 mins
  Join us for the first of our three-part webinar series. You’ll learn new ways to consolidate disjointed services and applications, including:

  How built-in best practices can rapidly consolidate your inefficient tools (CMDB, and Incident, Problem, Change) to a single, cloud-based system of action
  How integrated service management with a single CMDB can help your team deliver timely IT services that make employees happy
  How to help your organization be “better, faster, cheaper” and accelerate value delivery
 • Apple IT Trends for 2019
  Apple IT Trends for 2019
  Garrett Denney, Product Marketing Manager, Jamf Recorded: Jan 8 2019 32 mins
  Never one to rest on its laurels, Apple continues to evolve its capabilities and form strategic partnerships to help more students, teachers and employees enjoy the unmatched capabilities of the Apple ecosystem.

  As you finalize your technology plans for 2019, join us for a brief recap of the major milestones Apple hit in 2018 and take a sneak peek at what you can expect from Apple (and Apple device management) next year.


  We’ll cover:

  Apple IT accomplishments in 2018
  Predictions for Apple IT trends in 2019
  IT initiatives to consider (with use cases) and how to implement
 • Cloud Invoicing 201: Power Tagging
  Cloud Invoicing 201: Power Tagging
  Dave DeYager, Support Engineer, and David Haller, Sr. Technical Account Manager Recorded: Jan 8 2019 15 mins
  Properly managing cloud resources is one of the most effective ways to reduce complexity and lower your monthly cloud spend. Yet, maintaining accountability across an ephemeral IaaS infrastructure can be a challenge for Finance and DevOps teams.

  With the proper tagging strategy and implementation, organizations will be able to manage cloud costs around their EC2 instances and resources. Additionally, individuals can operate an easy-to-use tagging system to create invoices in just minutes.

  Join CloudCheckr for a webinar discussing proactive tactics and tips to execute an AWS and Azure multi-cloud tagging strategy as your organization scales, including common use cases, homogenizing tagging structures to save time and avoid confusion, tagging best practices, and tagging enforcement policies.
 • Digital transformation and APIs: What I learned when I was at McDonald's
  Digital transformation and APIs: What I learned when I was at McDonald's
  Frank Liberio, Former Global CIO at McDonalds and Cat Huegler, Senior Director, Customer Success at MuleSoft Recorded: Jan 8 2019 39 mins
  Hear from Frank Liberio, former CIO of McDonald's, as he reveals the success behind the global super chain’s digital transformation initiatives. Learn how his team utilized MuleSoft’s Anypoint Platform to open up new digital channels at the speed required by the increasingly competitive marketplace. From mobile applications and kiosks to partnerships with on-demand delivery apps, McDonald’s created a truly omnichannel experience for their customers.
 • The Future of Work: Driving Digital Transformation
  The Future of Work: Driving Digital Transformation
  Aaron Levie, Chief Executive Officer, Box | Jeetu Patel, Chief Product Officer, Box Recorded: Jan 8 2019 40 mins
  Join Box Co-founder and CEO Aaron Levie and Chief Product Officer Jeetu Patel to learn about all the news and innovation from Box.
 • Ivanti State of the Union 2019
  Ivanti State of the Union 2019
  Steve Daly, Steve Morton Recorded: Jan 8 2019 33 mins
  From new product releases to the introduction of our revolutionary ELA pricing model, 2018 was an exciting year for Ivanti. Join us for this special, sales pitch-free, State of the Union webinar with CEO Steve Daly and CMO Steve Morton, where you can learn more about what’s in store for Ivanti in 2019. They’ll discuss:
  - The vision for the company
  - The future of the products you love
  - How we plan to better integrate our products
  - Our new technologies, such as Ivanti Pulse and Smart Advisors
  - The unification of IT
 • Apple IT Trends for 2019
  Apple IT Trends for 2019
  Garrett Denney, Product Marketing Manager, Jamf Recorded: Jan 8 2019 32 mins
  Never one to rest on its laurels, Apple continues to evolve its capabilities and form strategic partnerships to help more students, teachers and employees enjoy the unmatched capabilities of the Apple ecosystem.

  As you finalize your technology plans for 2019, join us for a brief recap of the major milestones Apple hit in 2018 and take a sneak peek at what you can expect from Apple (and Apple device management) next year.

  We’ll cover:

  Apple IT accomplishments in 2018
  Predictions for Apple IT trends in 2019
  IT initiatives to consider (with use cases) and how to implement
 • Next Generation SD-WAN: True End-to-End Network Visibility and Control
  Next Generation SD-WAN: True End-to-End Network Visibility and Control
  Keith Langridge, VP, BT; Adrian Comley, General manager, BT; Saurabh Sandhir, VP, Product Management, Nuage Networks Recorded: Jan 7 2019 44 mins
  SD-WAN is the network technology everyone’s talking about. Like any new development, as it matures, it’s capabilities grow. We all know it offers agile WAN connectivity, but organisations now want it to do much more. They want to integrate their cloud services, use new virtualisation and orchestration capability and do all of this in a secure way.

  Keith Langridge and Adrian Comley of BT are joined on this latest webinar by Saurabh Sandhir, VP, Product Management, Nuage Networks. Together they’ll take a look at some of the latest developments to enhance your SD-WAN, including:

  •Achieving end-to-end visibility and control across your data centres, public cloud and branches
  •SD-WANs as a VNF or delivering VNFs on a SD-WAN
  •Orchestrating services across your SD-WAN
  •And making sure your solution is supported and secure
 • Modern Incident Response: Best Practices for DevOps
  Modern Incident Response: Best Practices for DevOps
  Matt Livermore, Sr Solution Consultant, PagerDuty Recorded: Jan 4 2019 47 mins
  What happens when things go wrong in your organisation? How does your organisation respond to major incidents like service outages? Major incidents WILL happen and are COSTLY.

  In this webinar, we will reveal the common best practices as seen across some of the Fortune 500 companies across the world. These are:
  #1 - Proactive Mobilisation
  #2 - Defined Process
  #3 - Communications Strategy
  #4 - Postmortems
  #5 - Training & Practice
 • Energian johtamisella kohti hyvinvointia
  Energian johtamisella kohti hyvinvointia
  Jaana Hautala Recorded: Jan 4 2019 33 mins
  Työelämä on muuttunut ja energia - ei aika - on nykyisin kovinta valuuttamme. Webinaarissa kuulet vinkkejä miten energianjohtamiselle varmistat vuoden 2019 hyvinvointia.

  Webinaarin sisältö:

  - Energian-ei ajan- johtaminen on tämän päivän työelämässä menestyjän taitot
  - Energian johtamisen elementit
  - Optimaalisen energian johtamisella kohti hyvinvoivaa vuotta

  Webinaarissa pysähdytään energiankohtamisen äärelle:

  - Mitä energian johtaminen on?

  Hahmota energian johtamisen tasosi:

  - Merkitysenergia
  - Ajattelu- ja tunne-energia
  - Fokus- ja fyysinen energia
  - Teetkö sinä asioita, joista saat energiaa ja minimoit asioita, jotka vievät sitä?
  - Miten lisäät energisyyttä päiviisi?
  - Miten johdat energiaasi optimaalisesti kohti vuotta 2019?

  Jaana Hautala on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaivaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.
 • Nirmata's Application Management Platform
  Nirmata's Application Management Platform
  Ritesh Patel Recorded: Jan 3 2019 22 mins
  Nirmata Co-Fonder and VP of Products, Ritesh Patel meets with #TalkKubernetes at KubeCon 2018. Ritesh reveals an overview of how the Nirmata platform transforms application management for the enterprise.
 • Demo of Customer Segmentation using RFM Analysis for Retailers
  Demo of Customer Segmentation using RFM Analysis for Retailers
  Anand Subramaniam, Principal Architect, Analytics Centre of Excellence, Aspire Systems Recorded: Jan 2 2019 41 mins
  Customer Segmentation helps retailers gain further insights into the type of customers visiting their stores. Each shopper has different expectations from a retailer. In this webinar, the speaker explains how to understand the requirement of each customer:
  - Using Recency-Frequency-Monetary Analysis
  - Demo of RFM Analysis using sample Retail data
  - The result of the analysis depicts customer shopping patterns
  - This data can be used by smart retailers to create personalized shopping experiences
 • Modernizing CA SiteMinder with Simeio IDaaS
  Modernizing CA SiteMinder with Simeio IDaaS
  Vipin Jain, Senior IAM Architect (Simeio), Ed Pascua, SVP Sales (Simeio) Recorded: Dec 28 2018 47 mins
  CA SiteMinder is installed in complex multi-product environments. Many times, customers can benefit from decreased costs and simplification and ease of operation by consolidating heterogenous IAM environments on a single vendor IDaaS platform. Listen in to see how Simeio Solutions helped a Fortune 500 retailer modernize its on-prem CA SiteMinder environment.
 • Verizon Threat Research Advisory Center Monthly Intelligence Briefing
  Verizon Threat Research Advisory Center Monthly Intelligence Briefing
  John Grim, David Kennedy Jan 16 2019 3:00 pm UTC 90 mins
  Join us—the Verizon Threat Research Advisory Center – for our Monthly Intelligence Briefing (MIB) to discuss the current cybersecurity threat landscape.

  Our Verizon Threat Research Advisory Center presenters will be:

  •John Grim, Senior Manager, Investigative Response – Americas
  •David Kennedy, Managing Principal, Open Source Intelligence

  This webinar will cover:

  •Current Intelligence Overview
  •Attacks and Threat Indicators
  •Latest Malware Trends
  •Significant Vulnerabilities

  If you have any questions related to social attacks and data breaches that you'd like us to cover on the call, please send them to the following email address: Intel.Briefing@verizon.com

  Then tune in for an information-packed session brought to you by our very own Verizon Threat Research Advisory Center investigators, analysts, assessors, and researchers!
 • Why Security Matters: Global Insights to the 2018 Unisys Security Index Survey
  Why Security Matters: Global Insights to the 2018 Unisys Security Index Survey
  Tom Patterson, Chief Trust Officer, Unisys Jan 16 2019 4:00 pm UTC 75 mins
  Despite spending billions of dollars every year on security, companies and governments – as well as the products and services they use – often lose sight of their ultimate goal: protecting the user. Please join this webinar to hear Tom Patterson, the Chief Trust Officer for Unisys, share results and realities from the only recurring snapshot of consumer security concerns conducted globally. This year’s global Unisys Security Index survey brings to light key areas of consumer concern that are vital to understand, if society and the security sector are to be successful in achieving their goals.

  Major findings affecting government services, entire business sectors and fast evolving technologies are all illuminated through the lens of the user, as opposed to the more typical providers. Learn what’s most important to the consumer in each region of the world, and across key demographic categories. This clarity of vision, brought by thousands of statistically significant consumers from around the world, is a voice that needs to be heard.

  Tom will use this year’s results, juxtaposed with over a decade of survey history and informed by global events and leaders from both government and industry, to provide a cogent report on the state of global security from the perspective that matters most—the user.
 • The ONE complete digital workspace is here: All apps and data unified and secure
  The ONE complete digital workspace is here: All apps and data unified and secure
  Mark Bowker, Sr. Analyst, ESG; P.J. Hough, Chief Product Officer, Citrix Jan 17 2019 11:00 am UTC 48 mins
  Just a few short months ago, Citrix announced the unveiling of the industry’s first digital workspace to enable people-centric computing within organizations. Join us for this webinar and learn how the new Citrix Workspace unifies and secures all apps and content for all devices.

  Discover how Citrix Workspace:

  • Delivers a consistent and unified experience across all devices and provides users SSO access to virtual apps, desktops, mobile apps, SaaS apps and their data
  • Extends the perimeter into cloud apps and across multiple devices and networks
  • Automates image management and provisioning to move workloads from datacenters to any cloud
  • Enables choices of devices from a single endpoint management solution
  • Provides user-centric analytics combined with machine learning to provide actionable intelligence to manage threats
  • Improves the experience of mobile apps with secure email integrated with Slack
 • A CISO, CIO, and Compliance Officer Grab Coffee
  A CISO, CIO, and Compliance Officer Grab Coffee
  Paul Chapman, Chief Information Officer | Joel De La Garza, Chief Information Security Officer | Crispen Maung, VP Compliance Jan 21 2019 10:00 pm UTC 47 mins
  What are the best ways to keep your cloud stack secure, your business compliant, and your users safe? Getting straight (and useful) answers to these simple questions isn't always easy.

  Watch a candid discussion with Box CIO Paul Chapman and his counterparts in Security and Compliance as they reveal how they work together every day to tackle the complex security and compliance challenges every global business faces today. They'll share best practices, pitfalls to avoid, and answer your hardest questions.

  This isn't your typical webinar. No slides. No pitches. No filters. Just a candid discussion with the guys who are safeguarding the data for over 80,000 businesses — including 67% of the Fortune 500 — as they share best practices and insights.

  Here's what they'll discuss:
  -How to get executives and users to care about security and compliance
  -Top of mind security or compliance issues (and tackling them)
  -The toughest challenges they faced
 • Customer Intelligence Crash Course with ML & AI for Asia Pacific Banks
  Customer Intelligence Crash Course with ML & AI for Asia Pacific Banks
  Anand Subramaniam, Principal Architect, Analytics Centre of Excellence, Aspire Systems Jan 22 2019 3:00 am UTC 60 mins
  How to use Machine Learning for Customer Intelligence in the Fintech world?

  Customer behaviors in Asia Pacific economies with countries like China, Japan, Australia, Singapore, and South Korea have a tech-savvy client base, who demand a great digital banking experience, whereas on the other hand, countries with a low smartphone penetration demand face-to-face interactions.

  The main areas of improvement through ML & AI can be divided into three categories: enhanced client experience, new products & services, and improved internal services.

  This workshop will let you help you acquire customer intelligence techniques, the pre-requisites, key information and tools to help you build a customer driving lending business.

  Discover ready to use methodologies for the below:
  • How do you make sense of customers’ data and predict the future of their financial needs?
  • How do you make your products more customized for your customers?
  • How do you identify your customer based who they are and not just with their ID?

  Save your spot for this AI & ML webinar that can help bring you up to speed on readily available use cases.
 • Ready for the future? Boost your digital transformation with cloud-managed IT
  Ready for the future? Boost your digital transformation with cloud-managed IT
  Simon Tompson, Product Marketing Lead Jan 22 2019 10:00 am UTC 25 mins
  Increasing digital consumption by your customers and modern-day technology provides your business with unlimited opportunities! The challenges of digitalization vary, but each digital infrastructure requires one thing above all: a strong network foundation. Join us for a webinar to learn more about cloud-managed IT and accelerate your digital journey!
 • Digital Trust in the Age of Normalized Data Breaches
  Digital Trust in the Age of Normalized Data Breaches
  Jason Reed, Senior Industry Analyst, CyberSecurity, Frost & Sullivan Jan 22 2019 4:00 pm UTC 60 mins
  In a time when major data breaches have become a routine feature of the news cycle, digital consumer trust is an intangible and highly consequential metric for any organization conducting business online.

  With a focus on 10 major global markets, this session will show the results of groundbreaking research that quantifies this difficult-to-measure concept and outlines the business implications of building or losing trust.

  Key Takeaways:

  • Do perceptions of customers in the business community align with consumer reality?
  • What makes (or breaks) consumer digital confidence in organizations?
  • Find out the regional variations in the degree of trust consumers have in online services—and the impacts on consumer behavior.
 • ITSM Series: Achieve insights and visibility for continual innovation and improv
  ITSM Series: Achieve insights and visibility for continual innovation and improv
  Bill Hansey, George Rubio Jan 22 2019 7:30 pm UTC 34 mins
  In this final episode, you’ll find out how to make sure your IT services are performing optimally with smart strategies to:

  Get full visibility with built-in dashboards and Performance Analytics providing real-time, actionable information to continually improve services
  Learn how a single data model can eliminate information silos with one data source for your enterprise
  Learn how Continual Improvement Management can align data, people, and business goals in one place and empower strategic planning and execution
 • Are your Data Management Tools and Processes Scalable for a Multi-cloud World?
  Are your Data Management Tools and Processes Scalable for a Multi-cloud World?
  Tony Liau, Veritas & Matt Sirbu, Softchoice Jan 22 2019 8:00 pm UTC 75 mins
  Digital transformation is causing infrastructure to evolve faster than ever and managing data must be the top priority for any modern enterprise. Most organizations are working towards transforming their IT infrastructure and its associated capabilities, but traditional environments are being disrupted by cloud, virtualization, open source and hyper converged infrastructure. The need for holistic modern data management remains as crucial as ever to navigate this complexity and leverage information for strategic advantage.

  Join us on this webinar as Tony Liau, Director, Product & Solutions Marketing at Veritas Technologies and Matt Sirbu, Director of Data Management & Data Center Infrastructure at Softchoice discuss how the most important barrier to adopting hybrid IT is to have an intuitive data management solution.

  Attendees of this webinar will learn how you navigate through these IT obstacles to build an agile solution that extends across on-prem and off-prem architectures.

  About the speakers:

  Tony brings over 15 years of enterprise experience to Veritas, taking innovative data management solutions to market. In his current role as Director and Head of Product & Solutions Marketing for Data Protection and management, he leads product launch, go-to-market and global campaign strategy. Before joining Veritas, Tony held senior roles at other data protection and security companies such as Barracuda Networks, Symantec and Cisco.

  Matt Sirbu has spent over two decades in Information Management; focusing on Data Center Optimization, Protection, Availability and Data Intelligence solutions. Having covered most market segments across North America, he has demonstrated an ability to enter new industries, learn their unique requirements, and develop comprehensive strategic direction with exceptional results. He joined Softchoice in July of 2015, coming from Dell where he was the Director of Storage Strategy for North America.
 • Expert panel: 3 technologies to minimise customer effort
  Expert panel: 3 technologies to minimise customer effort
  Andrew Small, VP, unified communications and contact centres, and Dr Nicola Millard, Head of customer insight and futures Jan 23 2019 11:00 am UTC 30 mins
  The biggest challenge for both consumer and B2B companies is to create that single, simple, seamless experience across all channels. The right technology is important, but reducing effort for all involved is the real key. This means unifying multiple contact centre systems and channels and aligning business needs and technologies. Only then can you truly understand customer behaviour and give agents the information they need to do the job. That way you reduce frustration for both, minimise the effort needed to achieve objectives and provide a better experience at a lower cost. Join us to hear how we can help you minimise customer effort and transform customer experience to differentiate your brand.
 • The Process that ITIL Forgot: Security Incident Response
  The Process that ITIL Forgot: Security Incident Response
  Peter Hubbard & Mike Beckett Jan 23 2019 1:00 pm UTC 75 mins
  For decades, the goal of Incident Response in IT has been increased user productivity. Get them back up and running as fast as possible. But, truthfully, Incident Management is usually more of a band-aid than a cure. We know how to eliminate existing incidents using root cause analysis & Kaizen.

  We know how to reduce incidents up front by improving the quality of changes. But what IT still struggles with is cyber or security-related incidents. Most service desks function as the frontline reporting structure for ALL types of incidents, but without a specific process for handling security issues.
 • Where are you on the Digital Transformation Journey? Further than you think
  Where are you on the Digital Transformation Journey? Further than you think
  Vishal Ganeriwala, Senior Director, Product Marketing, Citrix Workspace Jan 24 2019 11:00 am UTC 38 mins
  Every industry is being disrupted by digital technologies. From cloud services to data analytics, technology is revolutionizing how we work, opening opportunities to create new business models, spark innovation, and nurture product. Did you know that the app and desktop virtualization solution you already have has perfectly positioned you for this digital transformation journey?

  Join this webinar to learn how Citrix is engineering the most comprehensive, integrated digital workspace to help customers transform how they work.

  You’ll learn how to:

  • Simplify your systems and ongoing management with a cloud-based approach
  • Give IT teams the flexibility to adopt new systems, quickly scale and rollout updates as needed
  • Manage Windows, Linux, web, SaaS, and mobile apps – all through one unified solution
 • The 'I' In Agile: A Personal Journey
  The 'I' In Agile: A Personal Journey
  Hema Iyer, Author - The 'I' in Agile: A Personal Journey Jan 24 2019 4:00 pm UTC 45 mins
  There are many contradictory messages one gets when an organisation adopts Agile as a
  means of delivering change. One often feels alone in the confusions and the challenges one
  faces. Why were we doing what we were doing? How do we fit in when everything around was
  so fluid? In an environment where everyone was an expert and an all-rounder, was our role still
  relevant? Would we still have a good appraisal if we failed, failed fast and often enough?

  During this webinar, Hema Iyer talks about her battle with Agile and the challenges she faced.
  She talks about how she felt anger and frustration, about how she learnt, unlearnt and found
  sanity in the madness – iteratively and incrementally.

  Join this webinar to learn more about the “I” in Agile.
 • Accelerate business automation with MuleSoft
  Accelerate business automation with MuleSoft
  John Withers, Product Marketing Manager, MuleSoft and Jimil Patel, Product Marketing Manager, MuleSoft Jan 24 2019 5:30 pm UTC 63 mins
  Business processes are complicated and often manual due to an underlying technology landscape that is not connected, constantly changing, and increasingly complex. With MuleSoft’s Anypoint Platform™, unlock data from your systems, orchestrate business processes that automate and optimize workflows, and package them as reusable services to transform your organization into a digital platform.

  Across industries from healthcare to banking to retail, MuleSoft is powering business automation, and helping companies deliver business processes as reusable services, resulting in faster innovation, improved customer satisfaction, and increased revenue.

  Watch this webinar, which includes a demo of the Anypoint Platform, to learn how to:

  - Unlock systems 64% faster: Easily connect to core systems of record and unlock data with out-of-the-box connectors and graphical data mapping
  - Accelerate process automation: Orchestrate processes using a drag-and-drop development environment supported by a library of pre-built implementation templates
  - Reuse business capabilities: Package processes into reusable services and publish them for internal and external use
 • KubeCon Reflections & Kubernetes Insights for 2019
  KubeCon Reflections & Kubernetes Insights for 2019
  Eric Carter Jan 24 2019 6:00 pm UTC 45 mins
  Kubernetes is now 3.5 years old, the technology has matured, and adoption of containerized applications orchestrated by Kubernetes has scaled beyond tiger teams.

  Enterprises are more comfortable with Kubernetes, and by default, more comfortable with containers.

  We predict that is only the beginning: Enterprises will migrate mission-critical, stateful applications to Kubernetes in droves in 2019. As a result, security and operational visibility needs are growing. Solutions that support enterprise-level capabilities, processes, and support become the requirement.

  Join an expert panel to:

  -hear observations and insights from KubeCon
  -learn about key usage data and trends
  -understand how Kubernetes and other open source and commercial technologies are evolving in the enterprise
 • Live Demo of OptiView XG
  Live Demo of OptiView XG
  Mike Pennacchi, Network Protocol Specialists Jan 24 2019 6:00 pm UTC 60 mins
  Troubleshooting performance problems in today’s networks is only getting more complex:

  • Growth of 10G links with limited visibility
  • Increasing demands on wireless networks
  • Complex infrastructure with outdated documentation

  Last thing you need are hard-to-use tools that are complex in themselves or require extensive training before you can effectively use them.

  Please join us for a free webinar where Mike Pennacchi will talk about these issues and present a live demo of the OptiView® XG Network Analysis Tablet.

  XG expedites network performance problem solving by automating root cause analysis and providing guided troubleshooting to address problem areas - anywhere on the network – wired or wireless.
 • The most important cloud security trends in 2019
  The most important cloud security trends in 2019
  David Clark, Host, Venturebeat Jan 24 2019 6:00 pm UTC 60 mins
  By 2020, 90 percent of businesses will have moved to a hybrid cloud infrastructure, seizing both the competitive advantages of digital evolution -- and the economic and strategic benefits of maintaining legacy applications on premises. But once your data moves outside your private architecture, you're facing a new world of potential attacks and security breaches that your current security practices just can't match.

  Just for starters, not only will you need to implement effective RBAC to lower risk of unauthorized access and enforce mandatory multi-factor authentication, you'll also have to tap into the power of automation to validate security compliance baselines, detect unauthorized cloud config changes, and power self-healing infrastructure. Additionally,Also, application-centric security is a must, with real-time visibility into application dependencies and performance metrics, plus an automatic micro-segmented security policy enforcement, and more.

  To learn more about the advantages of hybrid cloud architectures, where your security needs shoring up, and how to best protect your enterprise and data with automated and application-centric security practices, don't miss this VB Live event!

  Register for free now.

  You'll learn:
  *Why you need a single, fully tested, security-first infrastructure platform
  *How to converge storage, computing, and networking
  •A full understanding of security best practices
  •How to protect against data breaches, unauthorized access, and other threats in a multi-cloud world

  Speakers:
  Dave Clark, Host, VentureBeat
  Mike Wronski, Principal Marketing Manager, Nutanix
  Niel Ashworth, Security Solutions Architect, Nutanix


  Sponsored by Nutanix
 • Automated Continuous Delivery to Kubernetes
  Automated Continuous Delivery to Kubernetes
  Damien Toledo, VP Products at Nirmata Jan 24 2019 7:00 pm UTC 60 mins
  Enterprises are looking to automate end-to-end delivery of their applications. Creating continuous delivery pipelines, not only allows enterprise software teams to move faster but also enables them to respond quickly to any failures.

  In this webinar, we will discuss how to set up a continuous delivery pipeline to deploy to Kubernetes using Jenkins and Nirmata.
 • Never waste a good disaster – Anatomy of a major incident
  Never waste a good disaster – Anatomy of a major incident
  Peter Hubbard, Principal Consultant at Pink Elephant EMEA Jan 25 2019 4:00 pm UTC 60 mins
  In IT there are only 3 times that the business will notice us.

  When its new, when the bill comes due and when it's broken! As statistically speaking its most likely to break when its new there is a good chance that most of your high-pressure interactions with the business will be when something is broken!

  The way in which an IT department handles its response to a major incident is critical and poor communication, slow response and lack of updates are all major issues that cause friction between IT and the business at these critical times.

  Join Peter Hubbard from Pink Elephant as he walks us through how to create a Major Incident process, the dos and don'ts of how to manage them and uses a case study of a real-world major incident response to illustrate the learning that can happen.

  After all, no organisation should waste a good disaster!
 • Panel: Embracing Automation and Digital Transformation in ITSM
  Panel: Embracing Automation and Digital Transformation in ITSM
  Moderator: Elisabeth Thomas, Launch Product Marketing. Panelists: Oded Moshe - VP, Product at SysAid and TBC Jan 29 2019 11:00 am UTC 45 mins
  Where will automation take IT Service Management in 2019? From AI to machine learning and process automation, there’s a whole host of new capabilities that will ensure customer satisfaction, robust IT security practices and flexible deployments in service management.


  Join leading experts in this open discussion to learn how to adopt modernized approaches and embrace innovative practices and technologies for an effective and profitable Digital Transformation.
 • Live Interview Panel: Top Challenges for CISOs and How to Solve Them
  Live Interview Panel: Top Challenges for CISOs and How to Solve Them
  Aviv Grafi, Guy Dagan Jan 29 2019 1:00 pm UTC 60 mins
  According to a recent study, having a lack of influence in the boardroom is a key reason why 84% of CISOs in North America believe there is no way to avoid a data breach. How are CISOs addressing the ever-growing cyber threat landscape, disappearing security perimeter and the chronic lack of skilled security professionals? What do they need to communicate and how, to get the board on their side?

  Join security experts across the industry for an interactive discussion on:
  - What keeps CISOs up at night
  - Strategies for breach prevention
  - Strategies for making the most of AI technolofy and human talent
  - Coping with analyst fatugue
  - Threats on the horizon
  - Recommendations for strengthening security

  Panellists
  Aviv Grafi, CEO and co-founder, Votiro
  Guy Dagan, Cofounder and Partner, Consienta
 • The new IT availability metric for the Digital Age...Mean Time Between Fiasco
  The new IT availability metric for the Digital Age...Mean Time Between Fiasco
  Ian MacDonald - Edenfield IT Consulting Jan 29 2019 1:00 pm UTC 45 mins
  In the new digital world, increasingly when IT stops the business stops.

  Investment in High Availability and Disaster Recovery solutions is now an essential business imperative to avoid outages and provide the ability to recover IT services quickly. Yet, there seems to be an increasing frequency of companies experiencing unplanned protracted IT outages which are typically huge in terms of financial loss, marketplace reputation and poor customer experience. The term ‘fiasco’ being often associated with these high visibility failures by the media and angry frustrated customers.

  In this session we look at the common causes of unplanned IT outages and protracted recovery. From this we conclude that in most cases HA and DR offers no protection and more significantly may actually be a key risk factor behind human error now emerging as one of the top causes of unplanned IT outages being experienced by IT organisations.
 • Moving end-user experience management into the spotlight
  Moving end-user experience management into the spotlight
  John Plaskett and Mark Burton from Dimension Data and Riverbed Jan 29 2019 2:00 pm UTC 60 mins
  The evolving application landscape is forcing organisations to put the user at the centre of IT infrastructure plans. The hybrid environment and distributed nature of applications has changed the way organisations manage their IT infrastructure, moving end-user experience management into the spotlight. Today - and in the future - end-user experience management will be the single most important element in understanding how IT services are being delivered.

  Join John Plaskett and Mark Burton from Dimension Data and Riverbed for a discussion on why end user experience management should form the heart of any technology infrastructure management strategy.

  •Why you should be prioritising end-user experience management as your key infrastructure management metric.
  •How keeping your users happy is key to delivering business value now and in the future.
  •How evaluating performance from an end-user perspective may reveal surprising insights and can help you measure ROI on key technology projects
 • Ask a Cloud Access Software Expert....
  Ask a Cloud Access Software Expert....
  Jack Liu, Solutions Architect - Teradici Jan 29 2019 4:00 pm UTC 30 mins
  Join our monthly webinar for a quick review on Cloud Access Software followed by a Question and Answer session with our Cloud Access Software expert and Solutions Architect Jack Liu.

  This is a new webinar series designed specifically for Cloud Access and Cloud Access Plus subscribers who have questions regarding their deployment. We’ll go over questions such as:
  1.What applications does Cloud Access Software Support?
  2.What are the bandwidth requirements for Cloud Access Software?
  3.What happens if the Users virtual machine is powered off, how do
  they access it?
  4.How do I configure/optimize Cloud Access Software?
  5.How do I broker Cloud Access Software?
  6.What additional security steps can I take to secure my Cloud
  Access Software on the public cloud?
  7.Can I connect to my Cloud Access Software workstation on a tablet
  device?

  Submit a question when registering or during the webinar. Our goal is to ensure your deployment is a success!
  Register today.
 • The Service Manager's Role in Artificial Intelligence
  The Service Manager's Role in Artificial Intelligence
  Robert Falkowitz - General Manager, 3Cs Jan 29 2019 4:00 pm UTC 45 mins
  Join Robert Falkowitz as he reviews the role of the service manager throughout the life cycle of an artificial intelligence tool used to deliver or to manage an IT-based service.