Hi [[ session.user.profile.firstName ]]

#WakaruDevOps webinaarisarja OSA1. DevOps ja DASA.

#WakaruDevOps webinaarisarjan tulevat osat ja DevOps Fundamentals kurssi: https://www.oppia.fi/
------------------
Ensimmäinen kurssi julkaistu: 29.-31.8.2016
10 ensimmäiselle
Koodi: WEBINAARI
Hinta: 800€ (alv 0%)
--------------------

#WakaruDevOps on DevOps ja ketterien menetelmien parissa toimiville ja siitä kiinnostuneille tarkoitettu webinaarisarja, jossa tutustutaan DevOps ja ketteriin menetelmiin DASA (DevOps Agile Skills Association) DevOps koulutuskokonaisuuden kautta.

#WakaruDevOps webinaarisarjan osat tullaan järjestämään 2017 vuoden aikana ja tulevissa osissa tullaan syventymään tarkemmin DevOpsiin ja ketteriin menetelmiin.

3.6.2016 perjantaina klo 9:00-9:30 järjestetään webinaarisarajan ensimmäinen osa, jossa esittelemme sertifiointiin johtavan DevOps Fundamentals kurssisisällön ja kurssiaikataulun vuodelle 2017. Tule mukaan kuulemaan mitä DevOps tarkoittaa ja miten se voi auttaa sinun ja työyhteisösi menestymään.

Kaikki #WakaruDevOps webinaarisarjaan osallistuvat pääsevät mukaan arvontaa, jossa voittaja saa osallistumisoikeuden tulevaan Lean&Agile&DevOps-tapahtumaan, joka julkaistaan lähiaikoina!

#WakaruDevOps OSA1 webinaarin sisältö (30min):

- DevOps Fundamentals kurssin sisältö ja sertifioinnin arvo.
- DevOps Fundamentals kurssin tärkeimmät osa-alueet ja miten ne auttavat onnistuneeseen DevOps toteutukseen.
- Q&A.

Kenelle webinaari on tarkoitettu:

- (IT) Päälliköt, jotka haluavat kehittyä IT palveluhallinnan parissa.
- Koulutus-, kehitysvastaavat ja HR, jotka ovat vastuussa koulutusportfolioista.
- Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita tai tekemisissä DevOps ja ketterien menetelmien kanssa.

https://www.oppia.fi/devopswebinaari/
Recorded Jun 3 2016 30 mins
Your place is confirmed,
we'll send you email reminders
Presented by
Veikko Nokkala, Wakaru Oy
Presentation preview: #WakaruDevOps webinaarisarja OSA1. DevOps ja DASA.
 • Channel
 • Channel profile
 • KA hallintamalli ketterästi? Recorded: Aug 20 2019 58 mins
  Tarja Raussi, Senior Consultant (Coala)
  Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli jo terminä kuulostaa kamalan kankealta ja byrokraattiselta. Olen nähnyt monikymmensivuisia hirviö-hallintamalleja. Mikä KA:n hallintamalli itse asiassa on? Voisiko sen tuottaa ja se itsessään olla ketterä? Väitän että voi! Tule kuulemaan, miten!
 • Ohjelmisto-omaisuuden hallinta Recorded: Aug 20 2019 45 mins
  Juha Styrman – SAM Specialist, Sami Lumpola – Business Development Manager
  SAM (Software Asset Management)

  Tule kuuntelemaan SoftwareONE asiantuntijoiden käytännön kokemuksia ja oppeja ohjelmisto-omaisuuden hallinnasta. Säästä jopa 30% vuotuisesta ohjelmistokustannuksesta.

  Kuinka kehität organisaatiosi SAM (Software Asset Management) palveluita joiden avulla saadaan selkeyttä, kustannustehokkuutta, hallittavuutta sekä läpinäkyvyyttä ohjelmistojen elinkaarenhallintaan.
 • Pankkisektorin arkkitehtuuri ja BIAN Recorded: Aug 20 2019 38 mins
  Lari Peltoniemi, Wakaru Oy
  BIAN - BIAN-Banking Industry Architecture Network-on määritellyt standardin määritelmän liiketoiminnan toiminnoille ja palveluiden vuorovaikutuksille, jotka kuvaavat pankin toiminnan standardilla tavalla. Tästä standardista kuvaustavasta on merkittävää hyötyä kaikille teollisuudenalan toimijoille.

  Tässä webinaarissa tutustutaan BIANiin organisaationa ja tehdään pikakatsaus kesällä 2019 julkaistuun viitekehyksen uuteen versioon.

  Alustava agenda:

  BIAN organisaationa
  BIAN viitekehyksenä ja BIAN Foundation
  BIANin hyödyt
  Esimerkkejä soveltamisesta
  BIAN-jäsenyyden hyödyt (standardit APIt, ...)

  Tämä webinaari on tarkoitettu niille kokonais-, liiketoiminta-, ratkaisuarkkitehdeille rahoituspalvelujen alalla (FSI), jotka ovat kiinnostuneita soveltamaan BIANin toimialan standardia organisaatiossaan. Aiheesta kiinnostuneille on syksyn 2019 aikana tulossa BIAN Foundation -kurssi. Se antaa oppilaille syvempää tietämystä standardista, mikä auttaa heitä ymmärtämään koko joukon BIAN artefakteja, miten soveltaa niitä ja miten ne voivat osaltaan auttaa BIAN standardin soveltamista (organisaation) tarpeiden täyttämiseksi.

  BIANin kotisivut: www.bian.org
 • Digipalvelujen tarjoaminen ja saavutettavuus Recorded: Aug 16 2019 38 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta ja Saavutettavuusdirektiivi tarkoittaa sitä, että saavutettavuuden vaatimuksia pitää noudattaa 23.9.2019 alkaen. Vaatimus koskee kaikkia julkisoikeudellisia organisaatioita. Entä yritykset ja kolmas sektori, tule kuuntelemaan lisää.

  Tämä tarkoittaa julkisten verkkosivujen on oltava saavutettavia. Kaikki käyttäjät voivat toimintarajoitteistaan riippumatta käyttää julkisia verkko- ja mobiilipalveluja. Webinaarissa pureudutaan siihen, mitä tämä tarkoittaa käytännössä. Mitä saavutettavuus tarkoittaa digipalveluissa ja miten digitaalisten palveluiden laatua tulisi parantaa. Mitä prosesseja organisaation web-sivustojen suunnittelussa ja sisällöntuotannossa pitää tehdä.

  Mitä tarkoittaa saavutettavuus digipalveluissa?
  Miten pitää toimia toimia täysivertaisesti digitaalisessa yhteiskunnassa?
  Minimitason vaatimukset verkkosivustojen ja mobiilisovellusten saavutettavuudelle, tekniset vaatimukset
  Digitaalisten palveluiden laadun parantaminen käytännössä
  Mitä lainsäädäntö muuttaa?
  Yhdenvertaisuuden periaate ja digitaalisten palveluiden laatu, mitä käytännössä?
  Toimenpidesuosituksia
  Aikataulut ja milloin pitää olla valmista?
 • Tee vaikuttavaa esimiestyötä Recorded: Aug 13 2019 29 mins
  Mari Tasanto ja Kaisa Uurtamo
  Vaikuttava esimies tuntee itsensä, on tuloksellinen ja sekä tietää selkeästi, millainen johtaminen sopii yrityksen ja oman tiimin liiketoiminnan tilanteeseen. Webinaarissa paneudumme siihen, millaista on vaikuttava esimiestyö ja millaiset asenteet, kompetenssit, taidot ja työkalut mahdollistavat vaikuttavan esimiestyön.

  Webinaari on suunnattu kaikille esimiestyötä tekeville, tulevaisuuden esimiehille, ja henkilöstön kehittäjille, joiden tavoitteena on vaikuttavan esimiesvalmennuksen toteuttaminen.

  Webinaarissa vaikuttavasta esimiestyöstä alustavat ja keskustelevat HRM Partnersin valmentajat Mari Tasanto ja Kaisa Uurtamo.
 • Osaamisen kehittyminen ja kasvu työyhteisössä Recorded: Aug 9 2019 32 mins
  Anniina Hukari, TAITO TRAINING OY
  Osaamisen kehittyminen ja kasvu työyhteisössä

  · Miten osaamisen jakamista ja oppimista voisi optimoida työyhteisössä?

  · Miten aikuinen ihminen oikein oppii?

  · Miten voin auttaa kollegaa/tiimiläistä kehittymään ja kasvamaan?

  · Miten autan itseäni uudelle polulle ja varmistan opitun menon käytäntöön?

  Kehittyminen, uuden oppiminen ja omaksuminen ovat äärimmäisen tärkeitä työelämätaitoja jo nyt ja niiden merkitys tulee korostumaan tulevaisuudessa. Valitettavan harvoin pysähdymme kuitenkaan miettimään sitä, miten aikuinen ihminen oikein oppii ja miten oppimista&kehittymistä voisi parhaalla mahdollisella tavalla tukea yksilö-, tiimi-, ja organisaatiotasolla.

  Webinaarissa pysähdymme näiden teemojen äärelle.

  - Aikuinen ihminen oppijana

  - Oppimisen tukeminen yksilö-, tiimi- ja organisaatiotasolla

  - Oman oppimisen suunnittelu ja käytäntöön viennin varmistaminen
 • Miten tunnistaa strateginen kyvykkyys? Recorded: Jun 14 2019 29 mins
  Timo Valli (FM, eMBA), Kirsi Elina Kallio (FL)
  Miten tunnistaa strateginen kyvykkyys?

  Strategisilla kyvykkyyksillä tarkoitetaan organisaation kykyä hallita toimintansa kannalta merkittäviä järjestelmiä, rakenteita ja prosesseja. Digitaalisessa transformaatiossa on usein kyse juuri uudenlaisen strategisen kyvykkyyden rakentamisesta.

  Miten sitten tunnistaa strategian kannalta kriittiset kyvykkyydet, joita kannattaa kehittää? Toisaalta, miten tunnistaa vanhentuneet kyvykkyydet, jotka eivät enää tuota arvoa liiketoimintaan? Miten kyvykkyys eroaa taidon ja osaamisen käsitteistä? Voiko liiketoimintaa kehittää ilman strategisesti kriittisten kyvykkyyksien tunnistamista?

  Webinaarissa saat konkreettisten esimerkkien kautta vinkkejä strategisten kyvykkyyksien tunnistamiseen omassa organisaatiossasi. Aiheeseen johdattelijoina toimivat Smart Capability Management -konseptin kehittäneet Vallum Oy:n asiantuntijat. Smart Capability Management on toimintamalli, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan, hallitsemaan ja uudistamaan strategiansa kannalta merkittäviä kyvykkyyksiään.  Puhujat:

  Timo Valli (FM, eMBA) on johtaja, joka on tehnyt pitkän työuran vakuutus- ja terveyspalvelualoilla sekä julkisen hallinnon suurissa organisaatioissa. Timo muistetaan mm. Valtiovarainministeriön ict-johtajana ja Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin hallituksen puheenjohtajana. Tällä hetkellä hän toimii digi- ja alusta-ajan uutta työtä (New Work) jäsentävän Vallum Oy:n toimitusjohtajana ja strategiakonsulttina.

  Kirsi Elina Kallio (FL) on kokenut työtoiminnan kehittäjä ja tutkija. Hän on opettanut, valmentanut ja tutkinut työelämän oppimiseen ja muutokseen liittyviä teemoja yrityksissä ja yliopistoissa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrittäjänä Kirsin erityisalaa on kasvattaa asiakasyritystensä kilpailukykyä tarjoamalla tieteellisesti testattuja välineitä strategisten kyvykkyyksien rakentamiseen.
 • DevOps ja SAFe: tehokkuutta arvontuottoon Recorded: Jun 13 2019 55 mins
  Vesa Purho, Tuuli Pesonen
  Mietitkö mistä lähteä liikkeelle DevOps muutoksessa?

  Haluatko holistisen näkökulman DevOpsiin?

  Tule kuuntelemaan Talent Basen ketterien valmentajien käytännön kokemuksia ja oppeja DevOpsista SAFe-mallin kannalta katsottuna. Webinaarissa käydään läpi eri näkökulmia DevOpsiin ja tekemisen optimointiin. Lähtökohtana on kehityksen kokonaisprosessin ymmärtäminen ja arvontuoton lisääminen tunnistamalla ja avaamalla hidasteita prosessin sisältä.
 • #wpsm Verkkokaupan webinaari osa 3: Miten kohdennan tehokkaasti? Recorded: Jun 4 2019 34 mins
  Kari Wikholm , Wiki*s People Sales Management
  Webinaarisarja #wpsm alkaa heti mielenkiintoisella haasteella, pitäisikö kehittää omaa verkkokauppaa vai mennä mukaan isompien ketjujen omnichannel-tyyppisiin ratkaisuihin. Erittäin akuutiksi aiheen tekee vuonna 2019 myös täällä Suomessa, että ilmassa on erittäin vahvat tunnusmerkit verkkojätin Amazonin rantautumiseen ainakin pohjoismaihin ellei peräti Suomeen.

  #wpsm järjestää vuoden aikana webinaari sarjan, joka perustuu #wpsm järjestämiin Verkkokaupan koulutuksiin ja myöhemmin ilmestyvään Verkkokaupan käsikirja 2019 materiaaliin. #wpsm konsultti ja koultustoimiston toimitusjohtaja ja valmentaja Kari Wikholmilla on pitkä kokemus eri kivi ja verkkokauppojen avaamisesta ja HC Wiki käy asioita läpi "kauppiaan" kielellä, jota on helppo ymmärtää. Webinaarien sisällöissä HC Wiki käy läpi asioita omien kokemuksien kautta ja peilaa asioita akuuttien 2019 kauppaa ravistelevien aiheiden kautta:

  Vuoden webinaariaiheita:

  Miten rakentaa kaupalle monopoli ja miten asemoida kauppa eri kanavissa?
  Keskity mahdollisimman ison konversion hakemiseen
  Huolehdi, että mainonnan kohdentaminen toimii
  Laita 24/7 palvelu kuntoon ja ymmärrä käyttää kumppaneita
  Muista inhimillisyys, koska asiakas pitää olla aina keskiössä
  Laajenna maksukanavien määrä mahdollisimman isoksi ennen pankkidirektiivi PSD2 tulemista
  Avaa verkkokaupan logistiikkaan oma 24/7 seuranta
  Rakenna selkeä prosessi verkkokaupan liidien koppien ottamiseen
  Miten luodaan yrityksen growth hackering polku ja mitä tarkoittaa etu/takapiha-ajattelu
  Verkko on renki, joten miten pidän itseni jatkossa isäntänä/emäntänä
 • Toiminta-arkkitehtuuri esimerkin avulla Recorded: Jun 4 2019 50 mins
  Anna Aaltonen, Coala
  Toiminta-arkkitehtuuri kuulostaa helpolta, ovathan kaikki kuvanneet toimintaa, ainakin jonkinlaisia prosesseja. Tarkkuustason ja käsialan valitseminen voi olla yllättävän hankalaa. Prosesseista saattaa tulla kovin pitkiä ja monimutkaisia. Tällöin yksityiskohtia on kuvattu liikaa. Tai prosessiketjut ovat niin yleisiä, ettei toimialaakaan erota. Kukapa ei toimittaisi asiakkaille palveluita ja jopa laskuttaisi niitä. Tällöin taas yksityiskohtia on liian vähän. Tarvitaan siis kultainen keskitie, mutta mistä?

  Anna näyttää webinaarissaan hyödyllisimmät toiminta-arkkitehtuurin kuvaukset. Sellaiset, joita on mahdollista tehdä ilman useiden vuosien harjoittelua. Näet samalla millainen käsiala ja tarkkuustaso on hyödyllinen, kun toiminnan tarpeet ohjaavat esim. tietojärjestelmien kehitystä.
 • Uskomukset onnistumisten ja kehityksen mahdollistajina Recorded: May 31 2019 33 mins
  Jaana Hautala, Oivaltamaan Oy
  · Miten uskomukset vaikuttavat kehitykseen?

  · Uskomukset hyvinvointikulttuurin taustalla

  · Mitä ne uskomukset oikein ovat?

  Uskomukset onnistumisten ja kehityksen mahdollistajina

  Meillä kaikilla on rajoittavia uskomuksia siitä, mikä meille itselle ja ihmiselle yleisesti ottaen on tässä maailmassa mahdollista, ja mitä pidämme meille mahdottomana. Me jokainen myös luomme koko ajan maailmaamme omilla käsityksillämme ja uskomuksillamme. Uskomuksemme koskevat niin ympäristöämme, käyttäytymistämme, taitojamme kuin meitä itseämme. Myös työyhteisöihin olemme luoneet paljon uskomuksia, joista on tullut meille vahva ajattelu- ja toimintastrategia.

  Werbinaarin sisältöä muun muassa:

  · Mitkä uskomukset tai ajattelumallit sinun/tiimisi toimintaa ohjaavat?

  · Miten negatiivisia uskomuksia lähtee muuttamaan?

  · Miksi uskomukset mahdollistavat onnistuneen toimintaenergian
 • Miksi ITIL 4 toimii palvelunhallinnassa IT:n ulkopuolellakin Recorded: May 27 2019 43 mins
  Lari Peltoniemi, Jukka Tenkamaa, Wakaru Oy
  Tässä webinaarissa Wakarun valmentavat konsultit Lari Peltoniemi ja Jukka Tenkamaa keskustelevat, mikä tekee ITIL 4:sta sopivan lähestymistavan palvelunhallintaan myös IT:n ulkopuolella.

  IT Infrastructure Library (ITIL) on kokoelma parhaita käytäntöjä IT-palveluiden toimittamiseen ja IT-Infrastruktuurin hallintaan. ITIL:ssä määritellyt palvelunhallinnan käytännöt ovat käytännössä testattuja ja hyviksi havaittuja useissa organisaatioissa maailmanlaajuisesti. ITIL 4:n mukaan nämä palvelunhallinnan ideat ja käytännöt esitellään seuraavasti:

  Palvelun arvojärjestelmä (Service Value System, SVS)
  ITIL 4:n 7 ohjaavaa periaatetta (guiding principles)
  ITILin näkemys arvoketjuihin (Service Value Chain)
  Palvelunhallinnan neljä ulottuvutta
  34 käytäntöä (practice), joista kurssilla käsitellään tarkemmin 18
  Peruskäsitteitä palvelunhallinnasta ja myös muista viitekehyksistä (Lean IT, Agile, DevOps, organisaation muutoksen johtaminen) poimittuna ja palvelunhallinnan kontekstiin sovellettuna
 • Vuosi tietosuojaa, mitä jäi vielä tekemättä? Recorded: May 24 2019 50 mins
  Jarkko Koivuniemi
  EU:n tietosuojalainsäädännön piilevät velvoitteet
  Onko liikkumavaraa?
  Henkilötietojen käsittelyprosessit ja dokumentointi
  Edelleen paljon kysymyksiä ilmassa?
  Tietojen kerääminen jatkuu, luvalla vai ilman?
  CRM ja markkinointirekisterit? Muuttuiko mikään?
  Passiivirekisterit – onko niitä vielä?
  Myyttejä ja harhaluuloja tietosuojasta
  Asiakastietojen säilytys ja elinkaarikysymykset
  Tiedonhallinta ja lainsäädäntöä
  Prosessit eri tilanteissa
  Tietosuojan hallintatyön järjestäminen nyt?
  Riskipohjainen lähestymistapa jatkuu
  Tietosuojan arkipäiväistäminen
 • Nopeuta projektejasi kokonaisarkkitehtuurin avulla! Recorded: May 20 2019 64 mins
  Tarja Raussi, Senior Consultant (Coala)
  Uusi projekti lähdössä liikkeelle ja kas kummaa, taas selvitetään samoja lähtötietoja ja luodaan uusia kuvauksia. On valitettava tosiasia, etteivät tietämys ja kuvaukset yleensä siirry projektista toiseen. Paitsi silloin, jos sama henkilö on niitä tekemässä. Miten siis saisimme tietämyksen siirtymään? Yksi vastaus on kokonaisarkkitehtuuri! Sen avulla projektien tiettyjä vaiheita saadaan huomattavasti nopeutettua. Ja siitä on apua myös ketterässä maailmassa, vaikka joskus väitetään, että se vain kangistaa. Tule kuulemaan, millaisia hyötyjä voit saada kokonaisarkkitehtuurista kehittämisprojekteihisi!
 • Inhimillisyys ja tunteet työyhteisön voimatekijöinä Recorded: May 17 2019 30 mins
  Anniina Hukari, TAITO TRAINING OY
  - Miten tunteita voisi hyödyntää työyhteisössä?

  - Millaisia tunteita teillä tartutetaan?

  - Mitä inhimillisyys työelämässä on, miten se näkyy ja mihin se vaikuttaa?  Tunteet vaikuttavat toimintaamme työelämässä enemmän kuin tajuammekaan. Suuri osa päätöksistä tehdään itse asiassa tunteella ja perustellaan järjellä. Tunteet vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme ja ne tarttuvat ärhäkän flunssan lailla. Positiivisia tunteita on hyvä tartuttaa, mutta miten niitä negatiivisia tunteita voisi käsitellä yksin, tiiminä entä yhteisönä.

  Voittavassa ja tuloksellisessa organisaatiossa sekä tiimeissä voidaan hyvin.

  - Miten sinä voit omalla toiminnallasi vaikuttaa tunteiden kautta hyvinvointiin ja tulokseen?

  - Mitä fiilistä itse levität ympärillesi?

  - Miten niitä haastavampia tunteita voisi käsitellä?
 • WEBINAARI: PRINCE2® – miten prinsiipit ja prosessit kohtaavat Recorded: May 9 2019 55 mins
  Tarja Isosaari
  Olet ehkä kuullut tästä yhdestä maailman käytetyimmästä projektinhallintamenetelmästä. Missä sen salaisuus piilee?

  PRINCE2® sisältää seitsemän periaatetta ja seitsemän prosessia projektin sujuvaan läpivientiin. Yksi syy menestyksen takana voi olla menetelmän yleisluontoisuus ja sen sovellettavuus eri kokoisiin ja eri tyyppisiin projekteihin. Siihen voi helposti yhdistää erilaisia työ- ja hallinnointiprosesseja. Käyttämällä oman projektimallinsa pohjana PRINCE2®:ta organisaation ei tarvitse keksiä jokaiseen projektiin omia projektinhallinnan menettelyjä. Lisää syitä osaisi varmaan moni organisaatio kertoa yli 150 maassa eri puolilla maapalloa.

  Tähän menetelmään liittyy paljon “totta vai tarua” -arvailuja. Käydäänpä siis läpi tässä webinaarissa muutama perusperiaate PRINCE2®:n sisältä ja sen soveltamisesta.

  • Mitkä ovat PRINCE2®:n seitsemän periaatetta ja mitä ne käytännössä tarkoittavat?
  • Miten seitsemän prosessia ohjaavat tekemistä ideasta valmiiseen lopputulokseen ja ehkä vähän sen jälkeenkin?
  • Miksi menetelmää tulee aina soveltaa eikä tuijottaa, mitä käsikirja kertoo?
 • #wpsm Verkkokaupan webinaari osa 2: Miten löydän ison konversion? Recorded: May 7 2019 41 mins
  Kari Wikholm, Wiki*s People Sales Management
  Webinaarisarja #wpsm alkaa heti mielenkiintoisella haasteella, pitäisikö kehittää omaa verkkokauppaa vai mennä mukaan isompien ketjujen omnichannel-tyyppisiin ratkaisuihin. Erittäin akuutiksi aiheen tekee vuonna 2019 myös täällä Suomessa, että ilmassa on erittäin vahvat tunnusmerkit verkkojätin Amazonin rantautumiseen ainakin pohjoismaihin ellei peräti Suomeen.

  #wpsm järjestää vuoden aikana webinaari sarjan, joka perustuu #wpsm järjestämiin Verkkokaupan koulutuksiin ja myöhemmin ilmestyvään Verkkokaupan käsikirja 2019 materiaaliin. #wpsm konsultti ja koultustoimiston toimitusjohtaja ja valmentaja Kari Wikholmilla on pitkä kokemus eri kivi ja verkkokauppojen avaamisesta ja HC Wiki käy asioita läpi "kauppiaan" kielellä, jota on helppo ymmärtää. Webinaarien sisällöissä HC Wiki käy läpi asioita omien kokemuksien kautta ja peilaa asioita akuuttien 2019 kauppaa ravistelevien aiheiden kautta:

  Vuoden webinaariaiheita:

  Miten rakentaa kaupalle monopoli ja miten asemoida kauppa eri kanavissa?
  Keskity mahdollisimman ison konversion hakemiseen
  Huolehdi, että mainonnan kohdentaminen toimii
  Laita 24/7 palvelu kuntoon ja ymmärrä käyttää kumppaneita
  Muista inhimillisyys, koska asiakas pitää olla aina keskiössä
  Laajenna maksukanavien määrä mahdollisimman isoksi ennen pankkidirektiivi PSD2 tulemista
  Avaa verkkokaupan logistiikkaan oma 24/7 seuranta
  Rakenna selkeä prosessi verkkokaupan liidien koppien ottamiseen
  Miten luodaan yrityksen growth hackering polku ja mitä tarkoittaa etu/takapiha-ajattelu
  Verkko on renki, joten miten pidän itseni jatkossa isäntänä/emäntänä
 • Ratkaisuarkkitehtuurin kuvaaminen käytännössä Recorded: May 7 2019 49 mins
  Eetu Niemi, FT, Senior Consultant (Coala)
  Toimiiko kokonaisarkkitehtuuri ratkaisuarkkitehtuurina? Voisimmeko laittaa kokonaisarkkitehtuurikuvat tarjouspyynnön liitteeksi tai antaa toteutustiimille työn pohjaksi? Harvemmin. Kokonaisarkkitehtuuri on useimmiten sellaisella tasolla, että kaikki oleelliset asiat eivät siitä näy.

  Toisaalta ratkaisuarkkitehtuuria ei kannata tehdä liian tarkallakaan tasolla, etenkin jos tarkoitus on kuitenkin edetä toteutuksessa ketterämmin. Mitkä asiat on oleellista kuvata ratkaisuarkkitehtuurissa ja mitkä voi jättää projektin suunnitteluvaiheeseen? Mahdollisia kuvattavia asioita ja näkökulmia on paljon, joten kuvaamistyöhön on helppo hukkua, jos kuvauksen tavoitteet eivät ole kirkkaina mielessä.

  Webinaarissa kuulet vinkkejä ratkaisuarkkitehtuurin sopivaksi sisällöksi.
 • WEBINAARI: Kahdeksan askelta ihmislähtöiseen projektijohtamiseen Recorded: Apr 25 2019 58 mins
  VTT Aaro Ollikainen
  Miten saisin tiimini jäsenet innostumaan? Miten tästä olisi pitänyt heille kertoa? Miten selvitän näiden kahden erimielisyydet?

  Yleensä projektijohtamisessa ja erityisesti sitä käsittelevissä valmennuksissa keskitytään hyvään suunnitteluun, ohjausmenetelmiin ja asioiden johtamiseen. Nämä ovat projektijohtamisen kannalta merkittäviä asioita, mutta usein ihmisten kanssa keskustellessa huolenaiheet liukuvat niin sanottujen pehmeiden arvojen puolelle. Miten motivoidaan, kommunikoidaan ja ratkaistaan ristiriitoja? Niihin eivät projektijohtamisen standardit juuri ota kantaa.

  Tämä webinaari on suunnattu kaikille pienempiä ja isompia projekteja vetäville ja ihmisläheisestä johtamistyylistä kiinnostuneille. Tarkastelemme projektijohtamista kahdeksan askelen kautta. Tule selvittämään, mistä Belbinin tiimiroolista tunnistat itsesi ja miten hevoset liittyvät projektijohtamiseen!
 • WEBINAARI: Ketterä organisaatio Recorded: Apr 25 2019 48 mins
  NATALIYA GERMAN IT-tohtori, toimitusjohtaja ja perustaja, HAFORES Oy
  Mitä se tarkoittaa? Miksi ketteräksi? Miten liikkeelle?

  Tämä webinaari on sinulle, jos

  – kuulut liiketoiminnan tai muun organisaation ylimpään tai keskijohtoon millä tahansa alalla tai olet muuten kiinnostunut organisaation ketteryydestä
  – uskot organisaatiosi potentiaaliin
  – kaipaat kuitenkin enemmän tuloksia ja muutoskykyä, onnistuneempaa digitalisointia, toimivampaa yhteistyötä ja innostavampaa työympäristöä sekä parempaa asiakaskokemusta
  – haluat tehostaa kehittämistä ja etsit siihen käytännön keinoja
  – olet kuullut tai tiedät jo jotain ketteryydestä organisaatiossa ja haluaisit tietää tarkemmin, mitä se käytännössä tarkoittaa, miten se toimisi teidän organisaatiossanne ja miten konkreettisesti voisi edetä
  Webinaarissa käymme läpi:

  – Mitä ketteryys tarkoittaa ajattelutapana ja miten se toteutuu organisaation operatiivisella, taktisella ja strategisella tasolla?
  – Miksi ketteryys kannattaa?
  – Miten liikkeelle?
  Mitä saat?

  – Parempaa ymmärrystä ketterästä ajattelusta ja organisaation ketteryydestä
  – Uusia ajatuksia oman organisaation ja liiketoiminnan kehittämiseen ketterämmäksi
  – Konkreettiset askeleet ja vinkit ketteryyden kehittämiseen
  – Webinaarin materiaalit omaan käyttöön, joten voit viedä viestiä myös muille organisaatiossasi

  Webinaari toimii hyvänä pohjustuksena Tehosta liiketoimintasi kehitystä ketterällä johtamisella -valmennukselle.
Developing ITSM, PPM, EA and Governance
Developing competence and skills on IT Servive Management, Project and Portfolio Management, Enterprise Architecture and Governance.

Embed in website or blog

Successfully added emails: 0
Remove all
 • Title: #WakaruDevOps webinaarisarja OSA1. DevOps ja DASA.
 • Live at: Jun 3 2016 6:00 am
 • Presented by: Veikko Nokkala, Wakaru Oy
 • From:
Your email has been sent.
or close