Hi [[ session.user.profile.firstName ]]

#WakaruDevOps webinaarisarja OSA1. DevOps ja DASA.

#WakaruDevOps webinaarisarjan tulevat osat ja DevOps Fundamentals kurssi: https://www.oppia.fi/
------------------
Ensimmäinen kurssi julkaistu: 29.-31.8.2016
10 ensimmäiselle
Koodi: WEBINAARI
Hinta: 800€ (alv 0%)
--------------------

#WakaruDevOps on DevOps ja ketterien menetelmien parissa toimiville ja siitä kiinnostuneille tarkoitettu webinaarisarja, jossa tutustutaan DevOps ja ketteriin menetelmiin DASA (DevOps Agile Skills Association) DevOps koulutuskokonaisuuden kautta.

#WakaruDevOps webinaarisarjan osat tullaan järjestämään 2017 vuoden aikana ja tulevissa osissa tullaan syventymään tarkemmin DevOpsiin ja ketteriin menetelmiin.

3.6.2016 perjantaina klo 9:00-9:30 järjestetään webinaarisarajan ensimmäinen osa, jossa esittelemme sertifiointiin johtavan DevOps Fundamentals kurssisisällön ja kurssiaikataulun vuodelle 2017. Tule mukaan kuulemaan mitä DevOps tarkoittaa ja miten se voi auttaa sinun ja työyhteisösi menestymään.

Kaikki #WakaruDevOps webinaarisarjaan osallistuvat pääsevät mukaan arvontaa, jossa voittaja saa osallistumisoikeuden tulevaan Lean&Agile&DevOps-tapahtumaan, joka julkaistaan lähiaikoina!

#WakaruDevOps OSA1 webinaarin sisältö (30min):

- DevOps Fundamentals kurssin sisältö ja sertifioinnin arvo.
- DevOps Fundamentals kurssin tärkeimmät osa-alueet ja miten ne auttavat onnistuneeseen DevOps toteutukseen.
- Q&A.

Kenelle webinaari on tarkoitettu:

- (IT) Päälliköt, jotka haluavat kehittyä IT palveluhallinnan parissa.
- Koulutus-, kehitysvastaavat ja HR, jotka ovat vastuussa koulutusportfolioista.
- Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita tai tekemisissä DevOps ja ketterien menetelmien kanssa.

https://www.oppia.fi/devopswebinaari/
Recorded Jun 3 2016 30 mins
Your place is confirmed,
we'll send you email reminders
Presented by
Veikko Nokkala, Wakaru Oy
Presentation preview: #WakaruDevOps webinaarisarja OSA1. DevOps ja DASA.
 • Channel
 • Channel profile
 • Visualisoinnit ja muut viestinnän keinot kokonaisarkkitehtuurissa Recorded: Dec 4 2018 61 mins
  Anna Aaltonen
  Kokonaisarkkitehtuuri tukee päätöksentekoa, niinhän sen pitäisi olla. Johto ei kuitenkaan lämpene ArchiMate-kerroskuviin ja täytyy tunnustaa, että aika kryptisiltä ne näyttävät omaankin silmään. Mitä tehdä? Millaisia eri yhteenvetoja arkkitehtuurista kannattaa tehdä? Entä jos niihin lisäisi jotain mielenkiintoista, kuten kustannukset tai tapahtumamäärät? Mitä silloin saa näkyviin?

  Webinaarissa esitellään, mitä yhteenvetoja arkkitehtuurin perusteella voi tehdä. Saat ideoita siihen, miten arkkitehtuurisi viestii paremmin. Analyyseja esitellään myös BiZZdesign Enterprise Studion avulla.

  Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.
 • Code of Conductin rakentaminen ja jalkauttaminen Recorded: Dec 3 2018 55 mins
  Niina Ratsula
  Eettisillä ohjeilla ei juuri ole merkitystä, jos ne eivät heijastu ihmisten päivittäisessä toiminnassa.

  Code of Conductin eli eetisen ohjeistuksen tärkein tehtävä on tarjota työntekijöille yhteiset pelisäännöt siitä, mikä on organisaatiossa sallittua ja mikä ei; mikä on yhteinen tapa toimia. Usein säännöt koskevat myös yhteistyökumppaneita. Ohjeista ei ole kuitenkaan päivittäisessä toiminnassa juuri apua, jos ne ovat vain nettivuilla olevia dokumentteja. Jotta saat eettisen ohjeiston aidosti vastaamaan päivittäistä tekemistä, tulee varmistaa, että ohjeet on kirjoitettu ja avattu henkilöstölle merkityksellä tavalla.

  Sääntöjen tulisi toimia henkilöstön yhteisenä ohjenuorana, kun he päivittäin toimivat organisaation nimissä. Lisäksi toiminnan seuraaminen ja mittaaminen on helpompaa, kun toimintaa voidaan peilata olemassa oleviin pelisääntöihin. Myös väärinkäytöksiin ja epäasialliseen käytökseen on helpompi puuttua, kun odotettu tapa toimia on muodollisesti kuvattu ja viestitty yhteisissä toimintaperiaatteissa.

  Tässä webinaarissa pohditaan sitä, miten eettiset ohjeet saadaan jalkautettua aidosti osaksi yrityksen arkea. Käymme läpi käytännönläheisesti ja esimierkkien valossa parhaita käytäntöjä ja hyväksi todettuja vinkkejä eettisten ohjeiden luomiseen ja jalkauttamiseen.

  Webinaarin tarjoilee sinulle KTM Niina Ratsula, jolla on yli vuosikymmenen kokemus eettisten ohjeiden laatimisesta ja jalkauttamisesta. Niinan perustaman CODE OF CONDUCT COMPANYN missiona on auttaa yrityksiä luomaan kestävät bisnesetiikan käytännöt ja vahvistamaan oikein toimimisen kulttuuria. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Niina ehti toimia 12 vuotta kansainvälisissä kehittämis- ja johtotehtävissä Nokian ja Kemiran palveluksessa, erikoistumisalueinaan eettiset ja compliance-ohjelmat, sisäinen valvonta, sisäinen tarkastus, väärinkäytösriskin hallinta ja yritysvastuu.

  Kurssit osoitteessa oppia.fi.
 • When Collaboration sucks, and the Project Team is in Trouble Recorded: Nov 28 2018 33 mins
  Anjariitta Savolainen and Päivi Äijälä
  When Collaboration sucks, and the Project Team is in Trouble you need to know how to find your way out from the situation. What are human reactions in a tough situation? How diverse we are as human beings How you could co-create fluid collaboration?
  We have collected some ideas for your use in everyday life, whether you are working in a project or not.

  Päivi Äijälä and Anjariitta Savolainen are the Founding Partners of Caleidocons Ltd. They have designed a globally unique, science based team coaching approach, and co-created high trust teams in private and governmental sectors. Their passion is to make positive difference with neuroscience based measures.

  Päivi has facilitated project development workshops first as development aid consultant in more than 10 countries since 1994, then Human Resources Development positions in international and global companies. She has also contributed to increase the awareness of the professional coaching, working for International Coach Federation in Finland, EMEA and Global work groups.

  Anjariitta has worked in senior and executive positions with focus on leadership development in global and international companies since 1996. She has inspired both teams and individuals with her team coaching skills and expertise since 2006.
 • Variaation (hajonnan) ymmärtäminen ja sen vaikutus päätöksentekoosi Recorded: Nov 28 2018 37 mins
  Kalevi Kaski
  Tämä on jatko-osa torstaina 8.11.2018 pidetylle webinaarille: "Lean Six Sigma "Understanding Variation - The Key to Manage Chaos".

  Yhtiön tai organisaation johtaminen perinteisten kuukausiraporttien perusteella on kuin yrittäisi ajaa autoa seuraten keskiviivaa ainoastaan auton peruutuspeilistä. Kuukausi keskiarvojen vertailu on rajoitettua vertailua, ja voi johtaa virheellisiin päätöksiin. Keskiarvot saattavat kertoa vain prosessin tyypillisestä normaalista vaihtelusta (kohinasta), jolloin tehdään erilaisia virheitä. Niitä voi olla esim. "kohinan tulkinta kuin se olisi signaali, tehdään sen perusteella virheellisiä päätöksiä". Tämä webinaari kuvaa tuota tilannetta esimerkin valossa, ja osoittaa keinon välttyä tekemästä virheellisiä johtopäätöksiä ja virheellisiä ratkaisuja.

  Webinaarin puhujana toimii Kalevi Kaski kattavalla 40 vuoden kokemuksella. Kalevilla on 18 vuoden kokemus Lean Six Sigma ja Lean menetelmien menestyksellisestä soveltamisesta useassa Euroopan maassa. Puhuja on sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt ja Lean Master.

  Tutustu koulutustarjontaan osoitteessa oppia.fi.
 • Kuinka otan työssäni vastaan palautetta, myös negatiivista ? Recorded: Nov 28 2018 43 mins
  Kaj Kunnas
  Tässä webinaarissa YLE:n urheilutoimituksesta tuttu pitkän linjan urheilutoimittaja ja VUODEN POSITIIVISIN SUOMALAINEN 2016- tunnustuksen saanut Kaj Kunnas seikkaperäisesti ja käytännön esimerkein sparraa, miten me otamme vastaan saamaamme palautetta työssämme, myös negatiivista? Webinaarissa käsitellään sitä, miten me voimme yksilönä ja tiiminä edistää keskustelukulttuuria, jossa hyväksytään erilaiset mielipiteet (sosiaalinen media, yrityskulttuuri, organisaatio, henkilökohtainen brändi) ja samalla vahvistaa omaa mieltä, ajattelu- ja asennetaitoja ja henkilöbrändiä muuttuvassa (työ) maailmassa.

  Urheilutoimittaja Kaj Kunnas tarjoaa keinoja ja käytännön elämän työkaluja, sekä urheilutoimittajana koettuja rajujakin esimerkkejä saamastaan palautteesta toimittajan työssä suoria lähetyksiä suurelle yleisölle tehdessä. Kaj sparraa, miten otetaan työssä parhaiten vastaan palautetta, myös negatiivista (sosiaalinen media, yrityskulttuuri, organisaatio, henkilökohtainen brändi).

  Webinaarissa käydään lyhyesti läpi keinoja ja tapoja, joilla voidaan edistää vihamielisen ( esim. joihinkin avainhenkilöihin, asiakaspalveluun, organisaatioon jne. kohdistuva vihapuhe) sijaan keskustelukulttuuria, jossa hyväksytään erilaiset mielipiteet. Webinaarissa käytännön esimerkein käsitellään negatiivisen palautteen kohtaamista yrityksen, organisaation ja henkilökohtaisen brändin näkökulmista. Tässä aamuwebinaarissa Kaj:n sparraamana tarkastellaan myös sitä, miten eri asemissa oleva ammattilainen, esimerkiksi johtavassa asemassa oleva, tai asiakkaan tai alaisen suoran palautteen kohtaava voi toimia, jos negatiivinen palaute kohdistuu itseen, tai edustamaansa organisaatioon. Tavoitteena on löytää työkaluja eheänä pysyvän ja joustavan mielen ylläpitämiseksi.

  Voit myös tilata Kaj Kunnaksen pitämään räätälöidyn koulutuksen organisaatiollesi tästä aiheesta.
 • Kiire, mitä voin tehdä ajanhallinnalleni? Recorded: Nov 26 2018 42 mins
  Satu Pitkämäki
  Onko aikataulusi jatkuvasti täynnä tai kasaantuvatko ja stressaavatko tekemättömät tehtävät? Webinaarissa tutustumme konkreettisiin oman ajan hallinnan ja työtehtävien suunnittelun keinoihin, jotka voi viedä heti omaan arkeen ja työhön.

  Ajankäytön tietoinen johtaminen on tärkeä osa työelämän taitoja ja oman elämän hallintaa. Kun ajankäyttö on hallinnassa, olosi on stressittömämpi ja sinulle jää myös enemmän vapaa-aikaa.

  Webinaarin pitäjä Satu Pitkämäki on tuloksia tuottava ja mukaansatempaava valmentaja. Sadun intohimo on oivalluttaa ihmisiä ratkaisemaan työelämän haasteellisia tilanteita ja löytämään voimavaroja jaksamiseen ja kehittymiseen tietoisuuden kautta. Ajanhallintaa Satu on valmentanut jo kolmattakymmenettä vuotta ja on siinä ajassa kehittänyt Completon ajanhallinnan konseptia napakaksi ja järjestelmälliseksi parhaiden käytäntöjen kokonaisuudeksi.
 • Mallinnuskielten taistelu! – Mikä sopii sovellusarkkitehtuurin mallintamiseen? Recorded: Nov 21 2018 70 mins
  Tarja Raussi
  Tässä Mallinnuskielten taistelu! -webinaarisarjassa Tarja käy läpi havainnollisin esimerkein keskeisten mallinnuskielten ArchiMaten, BPMN:n ja UML:n soveltumista eri tarkoituksiin. Tänä syksynä keskitymme yhteen aiheeseen kerrallaan, jotta aikaa on kunnolliseen käsittelyyn.

  Jotta webinaarista saadaan osallistavampaa, ilmoittautuneet voivat lähettää Tarjalle (tarja.raussi@coala.fi) etukäteen aihepiiriin liittyviä kysymyksiä tai esimerkkitapauksia, joita hän sitten käsittelee webinaarissaan. Kysymykset tai esimerkit tulee lähettää viimeistään 3 päivää ennen webinaaria.

  Mallinnuskielten taistelun 3. ottelussa keskitytään siihen, mikä mallinnuskieli toimii parhaiten sovellusarkkitehtuurin mallintamisessa. Ja missä menee raja kokonaisarkkitehtuurin ja sovellusarkkitehtuurin välillä? Nämä kaksi nimittäin tahtovat aina mennä sekaisin.

  Senior Consultant Tarja Raussi on käyttänyt eri mallinnuskieliä vuosikymmeniä. Hän käytti UML:ää jo 1990-luvulla. Kun BPMN tuli kuvioihin, Tarja alkoi käyttää sitä, ja samoin kävi ArchiMaten kanssa. Tarjalla on sertifikaatit sekä UML:stä että ArchiMatesta. Koska Tarja on tehnyt laajoja projekteja ja myös kouluttanut näitä kieliä, hän on joutunut miettimään, miten fiksuimmin selvitä koko paletin kanssa. Nykyään Tarja työskentelee Coala Oy:ssä konsulttina ja käyttää päivittäisessä työssään kaikkia mallinnuskieliä.
 • Motivaatiotietouden hyödyntäminen johtamisessa (tai työhyvinvoinnissa) Recorded: Nov 16 2018 41 mins
  Marjaana Herlevi
  Motivaatiotietous perustuu psykologi Steven Reissin kehittämään motivaatioteoriaan, joka muodostuu 16 elämän perustarpeesta. Kun tiedät, mikä sinua motivoi eniten, voit muokata elämäsi ja ympäristösi sellaiseksi, jossa loistat vahvuuksiesi kautta. Kun tiimissä kunkin yksilölliset motiivit tunnetaan, kaikilla on mahdollisuus tulla johdetuksi sillä tavoin, kuin he itse haluavat tulla johdetuiksi. Opi tuntemaan, miten motiivit voivat vaikuttaa stressin ja huonon olon taustalla ja aloita omien luontaisten motiiviesi kautta kukoistaminen nyt.

  Marjaanan keskeisiä kiinnostuksen kohteita ovat ihmisen potentiaalin löytäminen, ajattelun kehittäminen, motivaatio, henkinen hyvinvointi, vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot. Hänen ajatuksiaan voit lukea kirjasta Omannäköinen elämä -näin teet hyviä valintoja (PS-kustannus, 2017). Kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi Marjaana on myös opinto-ohjaaja, yrittäjä, tietokirjailija, RMP-motivaatiovalmentaja, MB Master Life Coach (ICF:n akkreditoima), Mind Coach Certified Trainer ja enneagrammiohjaaja.
 • Prosessijohtaminen tänään Recorded: Nov 11 2018 44 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Prosesseja kuvattiin jo 90-luvulla kuvaamisen ilosta. Moneenko näistä kuvauksista on palattu tai onko ne ajantasalla Prosessijohtamisen keinot tavoitteiden saavuttamiseksi eroavat merkittävästi aikaisemmin käytetyistä. Aikaisemmin keskityttiin ehkä kustannustehokkuuteen, nyt arvostetaan nopeutta ja joustavuutta. Aikaisemmin pidettiin tärkeinä henkilökohtaisia tavoitteita, nyt ehkä korostetaan organisaation menettelyjen ja tiimien kehittämistä. Myös asiakkaiden ja toimittajien rooli on muuttunut aikaisemmasta ja he ovat nyt yhteistyökumppaneita.

  - Päivän trendit
  - Prosessien tunnistaminen ja prosessiajattelun mukainen organisaatio
  - Prosessijohtamisen sisältö (määrittely, tunnistamiseen, prosessikartta)
  - Laadunhallinta
  - Mittaamisen ongelmat
  - Teknologia avuksi prosessityöhön
  - Laadunhallintajärjestelmät
  - Parempia tuloksia prosessijohtamisella

  Webinaarista vastaa Jarkko Koivuniemi, Suomen Ammattipuhujista.
 • Mindfulness - työkaluja uneen, palautumiseen ja työkyvyn vahvistamiseen Recorded: Nov 9 2018 37 mins
  Aleksi Litovaara
  Webinaarissa käymme lyhyesti läpi:

  - Mitä mindfulness on ja mitä se ei ole
  - Mitä tieteellisesti todettuja hyötyjä mindfulness-harjoittamisella on?
  - Mitä harjoittaminen tarkoittaa arjessa?
  - Aleksin harjoituskokemuksia 2000-luvun alusta lähtien

  leksi on hymyn voimaan uskova entinen huippu-urheilija, haluttu mindfulness luennoitsija, työnohjaaja ja coach joka vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja aitouden kautta.

  Professional ICF Certified Coach, PCC
  Solution Focused Coach / Supervisor, STOry
  Trained Teacher of Mindful Self-Compassion (MSC)
  Asahi health® Instructor
  Licensed Trainer of NLP
  Licensed Sports Performance Coach
  Firstbeat Expert
 • WINWIN neuvottelutaito® Recorded: Nov 8 2018 44 mins
  Satu Pitkämäki
  WINWIN neuvottelutaito® on 2020-luvun neuvotteluosaajan tuloksellinen valmennus. Se kattaa niin neuvottelun psykologisen osaamisen kuin systemaattisen neuvottelun läpiviennin prosessin. Webinaarista opit tärkeimmät kulmakivet neuvottelutaitojesi vahvistamiseksi. Osallistu 2-päiväisiin WINWIN valmennuksiimme Helsingissä, Oulussa tai Tampereella.

  WINWIN neuvottelutaito® on Completon valmennusmenetelmä, jolla on valmennettu tuhansia neuvottelijoita Suomessa ja kansainvälisesti. WINWIN neuvottelutaito® tarkoittaa omien tavoitteiden saavuttamista niin, että myös vastapuoli kokee voittavansa. WINWIN mindset – olemme vaikuttamassa neuvottelemalla toisten mielipiteisiin. Vahva neuvottelutaito on osaavan henkilöstön strateginen menestystekijä ja välttämätön käytännön taito. Tämä valmennus on konkreettinen ja käytännönläheinen ja kukin valmennettava valmistautuu omiin neuvottelutilanteisiinsa saaden niiden onnistuneeseen läpivientiin työkaluja.

  Webinaarin pitäjä Satu Pitkämäki on WINWIN neuvottelutaidon konseptin ja menetelmän luoja ja kehittäjä. Sadun tavoitteellinen ja selkeä valmennustapa auttaa löytämään käytännön keinot ja tuo tulosta. Kansainvälisen tason kokeneena valmentajana Satu on luotsannut tuhansia valmennettavia onnistuneiden neuvottelujen tavoitteelliseen voittamiseen. Valmennettavat ovat olleet huippujohdosta lähtien lukuisten yritysten myyntiä, hankintaa, projektien johtoa, asiantuntijoita. Satu valmentaa mukaansatempaavasti, voimaannuttavasti ja henkilökohtaisesti. Satu on Completon perustaja ja valovoimainen valmentaja ja coach.
 • Datan tulkinta informaatioksi ja tietämykseksi Recorded: Nov 8 2018 46 mins
  Kalevi Kaski
  Webinaarin kuvaus - pitkä
  Monia kertoja on törmätty dataan, joka ei ole ymmärrettävässä ja helposti tulkittavassa muodossa. Data on satunnaista ja sekalaista. Jotta me saamme datasta kaiken hyödyn irti, tulee tiedon olla hallittua ja kumulatiivista. Asiayhteys ei yksin riitä, pitääkö siis olla spesifikaatiorajamenetelmä?

  Spesifikaatiorajamenetelmä ei anna mitään tietoa siitä miten prosessi toimii, mutta antaa karkealla tasolla kuvan missä olet, mutta ei kerro kuinka sinne jouduit, tai kuinka pääset ulos siitä sotkusta! Menetelmän tunteminen antaa sinulle tarvittavan määrän työkaluja päästäksesi taas ajan tasalle ilman sotkuja.

  Analysoinnin tarkoitus on oivaltaminen ja ymmärtäminen mikä on hukassa. Kun oivallat ja ymmärrät analysoinnin tarkoitusta, ymmärrät paremmin myös dataa, joka on ymmärrettävässä ja helposti tulkittavissa olevassa muodossa. Data on siis hallittua ja kumulatiivista!

  Kalevi Kaskella on 18 vuoden kokemus Lean Six Sigma ja Lean menetelmien menestyksellisestä soveltamisesta useassa Euroopan maassa. Kalevi on sertifioitu Lean Six Sigma Master Black Belt ja Lean Master.
 • Mitä tietosuojan piti tuoda organisaatioon lainsäädännön muuttuessa? Recorded: Nov 2 2018 43 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Tietosuojalainsäädäntö muuttui asetuksen myötä toukokuussa 2018. Asetuksen toimenpano alkoi ja tietosuojaloukkausten määrä kääntyi jyrkkään nousuun.

  Mitä organisaatioissa tehtiin ja jäikö jotain tekemättä?
  - Yleisimmät käytännön toimet tietosuojatyössä
  - Tietosuojatyön organisointi
  - Dokumentoinnin ja viestinnän paikka
  - Käytännön tietosuojatyö jatkuu, miten?
  - Vaikuttiko tietosuoja-asetus organisaation joka funktioon?

  Webinaarista vastaa Jarkko Koivuniemi, Suomen Ammattipuhujista. Jos olet kiinnostunut esittelemään omia kokemuksia tietosuojalainsäädännöstä tai haluat vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@samp.fi.
 • Suorituskyvyn ja vireystilan ylläpito – parempaa palautumista Recorded: Nov 2 2018 32 mins
  Jaana Hautala
  - Aivojen palautuminen ja keskittymiskyvyn ylläpitäminen
  - Miten tunnistaa stressaavat tilanteet sekä kuormittavat tekijät
  - Fokuksen sekä mielen merkitys suorituskykyyn

  Webinaarin sisältö

  - Miten hahmotat omat kuormitustekijät ja ylläpidät hyvää vireyttä vauhdin keskellä?
  - Tunnista palauttavat hetket
  - Oivalla aivojen toimintamallit
  - Optimoi stressinhallinta
  - Aktivoi oma vireystilasi
  - Miten kuormittava stressi vaikuttaa vireystilaan?
  - Miten tunnistaa kehon kuormitustekijät?
  - Millä keinoilla parannan vireystilaani sekä palautumista vauhdin keskellä?

  Kouluttaja

  Jaana Hautala on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaivaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä. Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.
 • Tekemällä opittua - Palveluomaisuuden- ja konfiguraationhallinta Recorded: Nov 1 2018 61 mins
  Lari Peltoniemi
  Palveluomaisuuden- ja konfiguraatonhallinnan käyttöönotto ja kehittäminen organisaatioissa ei ole helppoa. Aihealue on abstrakti ja onnistunut toteutus vaatii onnistumista monella eri osa-alueella. Tässä esityksessä käydään läpi toteuttamiseen tarvittavia asioita ja kokemuksia niiden soveltamisesta. Esityksessä myös peilataan toimialan kehittymisen vaikutuksia konfiguraationhallinan kehittymiseen. Esimekkeinä mm. SIAM, pilvipalvelut, ketterät menetelmät ja tietosuoja-asetus.

  Webinaari toimii myös johdantona CMDB FOUNDATION PLUS-KURSSILLE.

  Lari Peltoniemi on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermediate, VeriSM, SIAM Foundation, CAPO, CASM ja CMDB Foundation valmentaja.
 • Cloud Academy - vuodessa pilviosaajaksi Recorded: Nov 1 2018 36 mins
  Kenneth Haapala ja Pekka Onnela
  Webinaarissa käydään läpi Cloud Academy-valmennuskokonaisuuden sisältöä ja hyötyjä. Kerromme, kuinka oma organisaationne voi kehittyä ja kasvaa sisältäpäin ilman tarvetta uusiin rekrytointeihin.

  Webinaariin kannattaa osallistua, jos päättäjäroolissa koet, että organisaatiossa on IT-henkilöstön kehitystarpeita, pilvisiirtymä on jo käynnissä tai on tarvetta siirtyä moderneihin teknologioihin. Osallistu myös, jos olet itse halukas kehittämään omaa osaamistasi.

  Onrego on Microsoftin vuoden kumppani Suomessa 2018, kuusinkertainen Microsoft kultakumppani, Citrix Outstanding Achievement 2018-voittaja sekä Citrix Gold Solution Partner. Tuotamme hyvin hallittua, turvallista ja saavutettavaa pilviteknologiaa modernisti ja ketterästi.

  Onrego Cloud Academy

  Organisaatioilla on halua kehittyä ja parantaa omaa IT-infrastruktuuriaan, IT-tuotantoaan ja tehostaa liiketoiminnan prosesseja IT:n avulla.

  Henkilöstön koulutus ja ammattitaidon päivittäminen ei aina ole yksinkertainen prosessi. Yksittäisiä sertifiointeja ja kursseja on olemassa paljon – mutta mitkä niistä ovat oikeasti hyödyllistä?

  Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan. Erityisesti valmennusta suositellaan IT-kehittäjille ja uudistushaluisille organisaatioille.

  ILMOITTAUDU MUKAAN NYT! Seuraava toteutus alkaa 30.11., ilmoittautumiset 15.11.2018 mennessä.

  Onregon MCT-kouluttajien valmennuksessa pilvi haltuun

  Onrego Cloud Academy on IT-tuotannon parissa työskenteleville räätälöity ketterä, työn ohella suoritettava valmennuskokonaisuus. Academyn valmennuksen suorittanut ymmärtää julkisen pilven palvelut, on ajan tasalla pilven kehityksen kanssa ja on päivittänyt oman osaamisensa.

  Valmennus kestää noin vuoden verran. Etäopetuksena, itseopiskeluna ja konkreettisten harjoitusten kautta käydään läpi 18 eri aihealuetta. Kokonaisuus opastaa tehokkaiden toimintamallien ja työkalujen hyödyntämiseen erityisesti pilvipalveluiden hankintaan, käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvissä projekteissa.
 • Tietosuojaohjelma toimivaksi! - Mitä, eikös GDPR mennyt jo? Recorded: Oct 30 2018 62 mins
  Tarja Raussi
  GDPR astui voimaan 25.5.2018 – eikä maailma loppunutkaan! Tosin kuulemma ensimmäisen viikon aikana tietosuojavaltuutetun toimistoon tuli 10 ilmoitusta tietosuojaloukkauksista. Olemme siirtyneet ylläpitoaikaan, mikä tarkoittaa vuodesta toiseen toistuvia rutiineja. Yksi tapa hoitaa niitä on perustaa tietosuojaohjelma (Data Privacy Program), jossa määritellään tarvittavat tehtävät ja organisointi sekä ajoitus. Kuinka saada tietosuojaohjelma toimimaan ilman, että siitä tulee taakka ja rasite organisaatiolle? Tästä Tarja kertoo käytännön kautta webinaarissaan.

  Puhuja:Tarja Raussi, Senior Consultant (Coala)

  Tarja Raussi on työskennellyt viimeisen vuoden aikana useammassa GDPR-projektissa. Viimeisimmässä hän teki kaikkea mahdollista käsittelysopimusten laatimisesta henkilötietojen käsittelyohjeiden ja henkilökunnan koulutukseen asti – unohtamatta prosessien mallintamista. Projektin loppuvaiheessa laadittiin myös tietosuojaohjelma, jonka tarkoituksena on rytmittää tietosuojan ylläpitämiseksi ja EU:n tietosuoja-asetuksen noudattamiseksi tarvittavia tehtäviä ottaen huomioon organisaation liiketoiminnan ja voimavarat.
 • Business Jedi 2023 - Ennakkopuffi Recorded: Oct 25 2018 46 mins
  Sam Inkinen ja Danita Westphal
  Tervetuloa Webinaariin!

  Business Jedi - jeditaitoja liike-elämään

  Hotel Hilton Kalastajatorppa 29.11.2018

  Keynote: Elastinen, Rähinä Records Oy:n toimitusjohtaja, Dr. Sam Inkinen, tulevaisuudentutkija, Ilkka Rajala, henkinen valmentaja

  Tervetuloa asiantuntijavetoiseen LIVE- webinaariin, jossa asiantuntijapuhujana tohtori, tulevaisuuden tutkija, mediatutkija ja kirjailija Sam Inkinen! Haastattelusta ja tunnelmasta vastaa yhteisöpedagogi AMK, kulttuurituottaja AMK ja sertifioitu life coach Danita Westphal.

  Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Meiltä vaaditaan uniikkeja taitoja sekä kykyä ajatella ja nähdä hyperkytkeytynyt maailma uudella tavalla. Näitä taitoja emme monesti opi koulussa vaan mentoreiltamme.

  Nykypäivän ja huomisen tärkeimmät taidot ovat itse asiassa ajattelu- ja asennetaitoja, joilla voimme luoda parempaa maailmaa ja tulevaisuutta. Tarvitsemme kykyä pitää oma mieli vahvana yllätysten ja kaaoksenkin keskellä. Avainroolissa ovat avoin dialogi toimintaympäristön kanssa, luova tulevaisuusajattelu sekä utelias löytöretkeilijän asenne.

  Nöyryys ja intohimo. Kaaos ja kosmos. Luovuus ja uudet kytkennät. Tulevaisuus 2023? Tarvitsemme tehokkaita, dynaamisia ja proaktiivisia jeditaitoja liike-elämään.

  Jeditaidot ovat taitoja luoda uutta, pysyä vahvana, valjastaa uudet voimat puolelleen ja muistaa oma tarkoitus palvella hyvää.

  Webinaarin tavoitteet ja hyödyt:
  - Saat tietoa Business Jedi- tapahtuman sisällöstä, tietoa puhujista pähkinänkuoressa, sekä saat tuntuman, että miksi tapahtumaan ylipäänsä kannattaa tulla verkostoitumaan
  - Pikatietoa siitä, että mitä tämän päivän ja tulevaisuuden liike-elämän jeditaidot ovat
  - Saat tiivistetysti tietoa jeditaitojen hyödyistä organisaatioille ja ihmiselle yksilönä

  Sam Inkinen on tohtoriksi väitellyt mediatutkija, tulevaisuuksien tutkija, innovaatioasiantuntija, tietokirjailija ja konsultti.

  TÄSSÄ ESITYKSESSÄ EI OLE ESITETTÄVÄÄ MATERIAALIA VAAN PELKKÄ ÄÄNI..
 • Tunne itsesi ja onnistu esimiehenä & projektinvetäjänä Recorded: Oct 24 2018 36 mins
  Anniina Hukari
  Jokainen tiimi voi olla enemmän kuin osiensa summa. Ihmisten erilaisuus tuo uusia näkökulmia sekä haastaa kehittymään, kehittämään, etsimään ratkaisuja ja oppimaan. Itsensä tunteminen on avain erilaisuuden ymmärtämiseen ja tulokselliseen yhteistyöhön. Miten hyvin sinä tunnet itsesi ja tiimisi? Miten voit auttaa tiimiäsi tekemään parempaa yhteistyötä, kovempaa tulosta sekä voimaan hyvin?

  - Itsensä tunteminen on avain erilaisuuden ymmärtämiseen ja tulokselliseen yhteistyöhön.
  - Tosiasia on, että me kaikki elämme omassa kuplassamme ja jokaisen kupla on erilainen.
  - Yksi suurimmista joukkoharhoista on se, että toinen ymmärtää sanomani asian ja kokee tekoni samalla tavalla kuin minä itse.

  Puhuja:

  Anniina Hukari on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.
  Anniinalla on yli 17 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja business coach master, joka on opiskellut myös mm pedagogiikkaa, NLP:tä sekä aivotutkimusta.

  Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.
 • Case management - innovative way of management business processes and content Recorded: Oct 16 2018 35 mins
  Andres Gavriljuk
  Organizations are always pursuing improvements in how they work in order to increase efficiency, reduce errors and automate repetative tasks. This requires analysis and continuous improvement of their processes and information flow. Case management is an innovative way of management organisation business processes and information. It allows to relate business-relevant content with processes, put necessary information together and automate content management.
Developing ITSM, PPM, EA and Governance
Developing competence and skills on IT Servive Management, Project and Portfolio Management, Enterprise Architecture and Governance.

Embed in website or blog

Successfully added emails: 0
Remove all
 • Title: #WakaruDevOps webinaarisarja OSA1. DevOps ja DASA.
 • Live at: Jun 3 2016 6:00 am
 • Presented by: Veikko Nokkala, Wakaru Oy
 • From:
Your email has been sent.
or close