Hi [[ session.user.profile.firstName ]]

#WakaruDevOps webinaarisarja OSA2. Automaatio ja Ansible.

#WakaruDevOps webinaarisarjan tulevat osat ja DevOps Fundamentals kurssi: https://www.oppia.fi/
---
Ensimmäinen kurssi julkaistu: 29.-31.8.2016
10 ensimmäiselle
Koodi: WEBINAARI
Hinta: 800€ (alv 0%)
---

#WakaruDevOps on DevOps ja ketterien menetelmien parissa toimiville ja siitä kiinnostuneille tarkoitettu webinaarisarja, jossa tutustutaan DevOps ja ketteriin menetelmiin DASA (DevOps Agile Skills Association) DevOps koulutuskokonaisuuden kautta.

#WakaruDevOps webinaarisarjan osat tullaan järjestämään 2017 vuoden aikana ja tulevissa osissa tullaan syventymään tarkemmin DevOpsiin ja ketteriin menetelmiin.

Wakaru DevOps -webinaari OSA 2.
Perjantaina 10.6. klo 9.00 - 9.50
Automaatio ja Ansible
Iiro Uusitalo, Cloud Service Specialist, Solita Oy
"Ylivoimaa automatisoinnin avulla - Esittelyssä Ansible"

Automatisoinnin hyödyt organisaatiolle: Miksi kaikkien tulisi automatisoida infrastruktuurinsa ja miten se tehdään käytännössä? Demossa käytetään seuraavia tekniikoita: AWS, RPI, Lämpötila-anturi, InfluxDB, Ansible

Kenelle webinaari on tarkoitettu:

- (IT) Päälliköt, jotka haluavat kehittyä IT palveluhallinnan parissa.
- Koulutus-, kehitysvastaavat ja HR, jotka ovat vastuussa koulutusportfolioista.
- Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita tai tekemisissä DevOps ja ketterien menetelmien kanssa.

https://www.oppia.fi/devopswebinaari_2/


Tulossa myös:
Wakaru DevOps -webinaari OSA 3:
Kontit ja Docker
Markus Suonto, Senior Consultant, Eficode Oy
Perjantaina 17.6. klo 9.00 - 9.50
https://www.oppia.fi/devopswebinaari_3/

Ota osaa kaikkiin tuleviin Wakaru DevOps -webinaareihin ja voit voittaa lipun syksyllä järjestettävään ketterien menetelmien tapahtumaan!
Recorded Jun 10 2016 60 mins
Your place is confirmed,
we'll send you email reminders
Presented by
Iiro Uusitalo, Cloud Service Specialist, Solita Oy
Presentation preview: #WakaruDevOps webinaarisarja OSA2. Automaatio ja Ansible.
 • Channel
 • Channel profile
 • Kuinka saat uuden teknologian myydyksi – neljä askelta Recorded: Feb 19 2019 45 mins
  Hannu Mattinen, Raimo Malila
  Uuden teknologian menestyvä lanseeraus edellyttää huippusuoritusta myyntityössä ja kaupallistamisessa. Innovaatiot uudistavat omaa ja asiakkaan organisaatiota. Ja aivan erityisesti myyntityötä, sillä uudet teknologiat eivät lyö läpi kilpailukentällä ilman myyntityön uudistumista. Myyntiprosessiin, myyjiin ja heidän sisältöosaamiseensa kohdistuu armottoman kovia vaatimuksia.

  Mikä myynnissä muuttuu, kun uusi teknologia tuodaan markkinoille? Ymmärrämmekö riittävästi asiakkaan näkökulmaa uutta teknologiaa harkittaessa? Kuinka oman tiimin on uudistuttava? Kuinka asiakkaan on muututtava? Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa otetaan neljä tärkeää askelta:

  Myyjän näkökulma: uuden teknologian myyminen
  Asiakkaan näkökulma: uuden teknologian ostaminen
  Oma näkökulma: haastetaan perinteiset ajattelumallimme
  Näkökulmien yhteensitominen: työpajassa 13.3. pureudutaan syvälle asiakkaan maailmaan.
  Lopussa mahdollisuus kysymyksille chatin kautta!


  Webinaarissa Raimo Malila ja Hannu Mattinen tuulettavat perinteisiä ajattelumalleja kaupallistamisesta B2B-caseissa. Sisältö perustuu tuoreeseen analyysiin loistavaan nousukiitoon lähteneiden innovaatioiden ja takkuavien liikkeellelähtöjen eroista. Menestystarinoiden rakentaminen edellyttää erityistä perehtymistä asiakkaan päätöksentekoon, ratkaisun kaupalliseen ilmiasuun, myynnin keskustelutaitoon ja taktisiin kykyihin.

  Webinaari on omiaan myynnin esimiehille, myyjille, tuotekehityksen johdolle, innovaatioiden kaupallistamisesta vastaaville tiimeille ja asiakaspalvelun esimiehille.  Puhujat:

  Hannu Mattinen Hannu on kirjoittanut kolme kirjaa asiakkuusteemasta. Hän on toteuttanut yli 160 myynnin ja liiketoimintamallien kehittämiseen tuotettua simulointityöpajaa neljällä mantereella ja kymmenessä maassa.

  Raimo Malila omaa vahvan kokemuksen liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä.
 • Asiantuntijan myyntitaidot - Koppiviisastelun aika on ohi Recorded: Feb 18 2019 32 mins
  Jari Salminen
  Myynti on sana, joka herättää liian monissa asiantuntijoissa epävarmuutta ja jopa lievää kauhua. Ilman myyntitaitoja, asiantuntijan osaaminen jää kuitenkin usein hyödyntämättä. Myyntitaitoja tarvitaan sekä ulkoisten asiakkaiden palvelussa, että oman asiantuntijauran edistämisessä. Kahdesta saman tasoisesta osaajasta pärjää se, joka osaa selkeästi ja vakuuttavasti kertoa, miten hän voi olla avuksi. Kuitenkin myyntitaitojen koulutus on vielä lapsen kengissä asiantuntijoiden koulutuksessa, niin yliopistoissa kuin ammattikorkeakoulussakin. Oletetaan edelleen, että vahva osaaminen myy kyllä itsensä.

  Mitä myynti sitten tarkoittaa asiantuntijatyössä? Kiteytettynä on kyse asiantuntijan osaamisen ja asiakkaiden muuttuvien tarpeiden yhdistämisestä. Tarkemmin katsoen asiantuntijan ja myyjän työprosessit muistuttavat hämmästyttävällä tavalla toisiaan. Asiakkaiden löytäminen, luottamuksen rakentaminen, kuuntelu, sekä ratkaisun tuottaminen ja perustelu ovat samoja molemmissa. Moni asiantuntija tekeekin myyntityötä, vaikkei sitä aina myynniksi mielläkään.

  Webinaarin kuunneltuasi:

  Ymmärrät ammattitaitoisen myynnin merkityksen asiantuntijatyössä
  Tunnistat ja osaat analysoida omat asiakkaasi paremmin
  Opit tunnistamaan vahvuutesi ja kehittämiskohteesi asiantuntijamyyjänä
  Ymmärrät myyntityön merkityksen omassa työssäsi, ja osaat arvostaa myyntityötä osana ammattitaitoasi.
  Puhuja:

  KTT Jari Salminen

  Jari on tehnyt työtä yli 30 vuotta, asiantuntijana, myyjänä, myynnin johtajana, yrittäjänä ja myynnin kouluttajana. Jari toimii aktiivisesti esimiesten ja asiantuntijoiden kouluttajana perustamansa Impactin toimitusjohtajana. Jari on perehtynyt syvällisesti muun muassa, arvomyyntiin, asiakkaan ostoprosessin analysointiin ja luottamuksen rakentamiseen ihmisten välillä. Lue lisää Jarin viime vuonna julkaistusta kirjasta ASIANTUNTIJAN MYYNTITAIDOT.
 • Tilannetajun kehittäminen paineen alla Recorded: Feb 16 2019 31 mins
  Jaana Hautala
  Webinaarissa käsiteltäviä aiheita:
  - Henkisen suorituskyvyn elementit
  - Mielen johtamisen vaikutus henkiseen suorituskykyyn
  - Tilannetajua kehittämällä parempia päätöksiä ja resilienssiä

  Webinaarin sisältö:

  - Mitä tilannetaju on ja miten vaikutat mielen kuormaan?

  Mitä oivalluksia saat webinaarista:

  - Näkökulmia tilannetajuun
  - Fokuksen suuntaamisen merkitys
  - Stressin vaikutus tilannetajussa
  - Tasapainota oman energian johtaminen
  - Miten mielen kuormaa voi vähentää?
  - Miten lisää ajattelun joustavuutta?
  - Miten virittää aistit, mieli ja keho vaativiin tilanteisiin?

  Kouluttaja

  Jaana Hautala

  on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen­taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovaatisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaivaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.

  Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.
 • Tiedonhallintalaki tulossa, mitä tulossa? Recorded: Feb 15 2019 40 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Hallituksen Digitalisoidaan julkiset palvelut -kärkihankkeen päätoimenpiteisiin kuuluu uuden tiedonhallintalain valmistelu. Tiedonhallinnan uudistamisen tavoitteena on varmistaa tietojen monipuolinen, sujuva ja turvallinen hyödyntäminen julkisissa palveluissa. Tulossa on siis uusi tiedonhallintaa koskeva yleislaki, julkisen hallinnon tiedonhallintalaki Laki tulisi voimaan vuoden 2019 aikana. Tule webinaariin kuuntelemaan ajatuksia, mihin pitää varautua.

  Julkisen hallinnon tiedonhallintaon muutosten edessä.

  Sisältö

  - Sääntelykohteet
  - Tiedonhallinta ja tietoturvallisuus
  - Tietoturvallisuussäännöksiä
  - Tekniset rajapinnat
  - VAHTI suositusvaatimukset
  - Asianhallinta ja tietoaineistojen muodostaminen
  - Metatietoa ja rekistereitä
  - Tiedonhallinnan elinkaarikysymykset ja arkistointi
  - JHS-179 ja kokonaisarkkitehtuuri
  - Suomen Ammattipuhujat on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista.
 • ITIL 4 - Uusimmat uutiset Recorded: Feb 15 2019 54 mins
  Lari Peltoniemi
  Maailman suosituin palvelunhallinan viitekehys ITIL® saa uuden version. Julkaisuaikataulu on marraskuun 2018 mukaan vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Axelos julkaisee asiasta koko ajan uutta tietoa. Tässä webinaarissa kerrotaan mitä ITIL 4:stä on jo julkaistu.

  Lari Peltoniemi on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermediate, VeriSM, SIAM Foundation, CAPO, CASM ja CMDB Foundation valmentaja.
 • Dynaaminen johtamisjärjestelmä Recorded: Feb 13 2019 40 mins
  Mika Haikonen
  Digitalisaatio, ketteryys ja dynaamisuus ovat nykyaikaiselle johtamisjärjestelmälle asetettuja perusvaatimuksia. Toiminnan kehittämisessä vahvoja nykyteemoja ovat analytiikka, robotisointi ja automatisointi.

  Webinaariin ovat tervetulleita kaikki johtamisjärjestelmistä kiinnostuneet. Webinaarin kohderyhmää ovat erityisesti yrityksen johto sekä laadusta, toiminnan kehityksestä ja operatiivisesta toiminnasta vastaavat henkilöt. Osallistujat oppivat johtamisjärjestelmistä sekä teorian että käytännön esimerkkien kautta.

  Live-lähetyksessä pääset esittämään puhujalle kysymyksiä chatin kautta. Tarjolle tulee myös jälkitallenne.
  Webinaari toimii hyvänä pohjustuksena Oppian kouluttajakumppani QPR SOFTWAREN LUOKKAKOULUTUKSILLE.

  Asiantuntija Mika Haikonen toimii lead konsulttina QPR Software Oy:ssä. Hän on muutos-, prosessi- ja projektijohtamisen ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä ICT-, prosessi- ja myyntiprojektitoiminnasta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Mika on kokenut asiakas- ja sidosryhmäviestijä, ja intohimoinen ratkaisija niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.
 • Service Integration and Management (SIAM) Recorded: Feb 8 2019 41 mins
  Niklas Christides
  SIAM on gateway (silta) yhtiön ja toimittajien välillä, jonka määränpäänä on tehostaa hallinnolliset prosessit, käytännöt ja IT-rakenne, jotta voidaan taata toimiva, reaktiivinen ja tehokas toimitusketju.

  Kohderyhmä:

  Yhtiöjohto, Operatiiviset ja Supply Chain asiantunitjat, Lean ja jatkuvan kehityksen rooleissa olevat henkilöt

  Sisältö:

  "Mikä SIAM, vähän taustaa?
  SIAM Best Practice esimerkki
  SIAM Gateway rakentaminen, riskien kartoitus ja yksi operatiivinen ympäristö
  SIAM make or break, kuinka varmistaa, että integrointi onnistuu?
  Kommunikoinnin ja kehityksen rooli SIAM optimoinnissa"
  Lisäarvo:

  Kun SIAM, ihan kuten muiden Lean käytäntöjen kanssa, tuodaan ja integroidaan organisaation niin sen tehokkuus on kiinni siitä, miten hyvin teemme alustavan työn. Tämä koulutus antaa perustan, jolla voi omaa SIAM kenttää kartoittaa ja valmistella tai vaihtoehtoisesti antaa työkalut haastaa ja optimoida nykyisiä SIAM käytäntöjä.
 • Latest news on ITIL 4 Recorded: Feb 8 2019 47 mins
  Lari Peltoniemi
  Come to listen to latest news on ITIL 4.

  ITIL 4 Foundation is coming in February 2019. Come to check out latest news about it's approach and context. 

  Presenter is Lari Peltoniemi, Senior Consultant and lead trainer at Wakaru
 • Failing isn’t my genetics – Onnistu toistuvasti projekteissa! Recorded: Feb 5 2019 57 mins
  Jori Kosonen ja Elina Välimaa
  Haluatko välttää projektien tyypillisimmät karikot ja onnistua toistuvasti projekteissa? Merkittävimmät syyt projekteissa epäonnistumiselle ovat väärin asetetut tavoitteet sekä puutteellinen kommunikointi, sidosryhmähallinta ja projektin seuranta.

  Mitkä ovat käänteentekevät projektipäällikön osaamiset, mihin asioihin kannattaa panostaa? Mistä tiedät, että keskityt oikeisiin asioihin? Project Excellence -webinaarissa Elina Välimaa ja Jori Kosonen johdattavat osallistujat projektijohtamisen ytimeen. Tunnistamme ensin keskeiset projektijohtamisen pätevyydet ja kehittämisen painopisteet. Tuomme esimerkkien kautta esiin, mitä tyypillisimmät projektijohtamiset karikot ovat ja miten voit välttyä niiltä projekteissasi.

  Webinaari on suunnattu kaikille projektiosaamisen kehittämisestä kiinnostuneille, jotka haluavat oppia ja löytää itselleen keinon edelleen kehittää projektijohtamisen osaamista.

  Project Excellence -webinaarissa tuomme esille joukon konkreettisia työkaluja, joiden avulla luot itsellesi ja organisaatiollesi polun viedä osaaminen uudelle tasolle. Webinaarin jälkeen saat itsellesi ”Onnistuvan projektijohtamisen 12 haastetta” -työkirjan projektihaasteidesi käsittelyn tueksi.

  Jori Kosonen on Senior Partner Talent Vectialla. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus projektijohtamisesta sekä asiantuntijaorganisaatioiden johto- ja hallitustehtävistä. Viime vuosina Jori on keskittynyt erityisesti johtoryhmätyön kehittämiseen, strategioiden toteuttamiseen, projektikulttuurin kehittämisprosesseihin ja valmennusohjelmiin.

  Elina Välimaa on Managing Trainer Talent Vectialla. Elina on johtamisen ja kulttuurin kehittämisen asiantuntija ja valmentaja, jolla on 20 vuoden käytännön kokemus erilaisista kansainvälisistä työtehtävistä ja toimeksiannoista mm. liiketoiminnan ja ihmisten kehittämisen alueilla.
 • SOTE-datan ketterä raportointi Recorded: Feb 4 2019 20 mins
  Eero Siljander
  Ketteryys ja SOTE-data? Voidaanko näistä puhua edes samassa virkkeessä? Samassa webinaarissa ainakin voimme! Vallum Oy:lla kehitämme ja räätälöimme asiakkaillemme helppokäyttöisiä raportointityökaluja. Ratkaisuistamme ja yleensä sote-dataan raportoinnisn pullonkauloista yleensäkin kuulet Eero Siljanderin vetämässä webinaarissamme.

  Eero Siljander on toiminut kouluttajana lukuisissa taloustieteellisissä ja tilastotieteellisissä seminaareissa mm. THL:n asiantuntijana ollessaan. Hänen osaamisensa ja terveystaloustieteen asiantuntemuksensa ovat huippuluokkaa. Eero on asiakkailta saadun palautteen mukaan osaava ja luotettava puhuja ja asiantuntija.
 • Persuksilleen meni, mitä otan opiksi? Recorded: Jan 31 2019 32 mins
  Anjariitta Savolainen ja Päivi Äijälä
  Työ on hektistä ja muutosta pitäisi saada aikaan. Kinkkisiä ja kriittisiä päätöksentekotilanteita syntyy jatkuvasti. On myllerrystä ja muutosvastarintaa. Stressireaktiot nousevat pintaan. Silti johtajalta, esimieheltä, projektipäälliköltä odotetaan paineensietoa ja toimintakyvyn säilyttämistä hankalissakin tilanteissa.

  Painetilanteet tulevat esiin erityisesti sosiaalissa tilanteissa, ihmisten kohtaamisissa. Myös tärkeä päätös, kiire, riittämättömyyden tunne ja epäselvät odotukset aiheuttavat stressiä. Työelämän arkea, kaikille.

  Painetilanteessa ihmisen rationaalinen ajattelu loppuu, kykymme tehdä loogisia, analyyttisia päätöksiä katoaa. Painetilanne johtaa myös ajattelun vinoumiin. Ajattelun vinoumat helpottavat päätöksentekoa, mutta eivät paranna niiden laatua, päinvastoin. Mitä tärkeämpi ja monimutkaisempi asia, sitä enemmän ihminen käsittelee tietoa automaattisesti olettamalla asioita. Meillä on taipumus tehdä huonoja valintoja ja surkeita päätöksiä.

  Tammikuun webinaarin aiheena on stressaavat tilanteet ja miten varmistaa rationaalinen ajattelu päätöksenteon hetkellä. Helmikuun webinaarissa puhumme ajattelun vinoumista, jotka ovat osa inhimillisyyttä ja aivojen tapa säästää energiaa.
 • Projektin riskienhallinnan prosessit Recorded: Jan 31 2019 52 mins
  Hannu Blomqvist
  rojektin riskienhallinta kannattaa, sillä tutkimusten mukaan hyvällä riskienhallinnalla projektin ongelmat vähenevät jopa 80 %.

  Webinaarissa käydään läpi projektin riskienhallinnan prosessit: riskienhallinnan suunnitteleminen, riskien tunnistaminen, riskien laadullinen ja numeerinen analysoiminen, toimenpiteiden suunnitteleminen ja toteutus sekä riskien seuranta ja ohjaaminen.

  Järjestelmällisen riskienhallinnan hyötyjä:

  - Projektin ongelmat vähenevät – projektipäällikkö voi keskittyä olennaisiin asioihin tulipalojen sammuttamisen sijasta
  - Alhaisemman riskitason seurauksena projektissa on luotettavammat suunnitelmat ja realistisemmat tavoitteet
  - Projektin onnistumisen mahdollisuudet paranevat
  - Pienempi toteutuneiden riskien määrä johtaa projektin kustannusten ja ajan säästöön

  Kenelle:

  Henkilöille, jotka osallistuvat projektin riskienhallintaan, esim. projektipäälliköille, projekti- ja ohjausryhmän jäsenille.

  Webinaarin puhuja on Hannu Blomqvist, Program Manager, Codemen Oy. Hänellä on yli 20 vuoden käytännön kokemus projektien ja ohjelmien johtamisesta. Hän on johtanut laajoja kansainvälisiä hankkeita ja ohjelmia, joilla on ollut useita osapuolia useasta yrityksestä ja monesta kansallisuudesta. Hannu tuntee hyvin sekä projektijohtamisen perinteisemmät että ketterät menetelmät. Hannu on kokenut projektinhallinta-alan kouluttaja ja puhuja kansallisissa ja kansainvälisissä tilaisuuksissa.

  Projektien riskienhallintaa käsitellään syvemmin Equ Pro:n koulutuksissa, jotka löytyvät Oppia.fi:stä:

  PROJEKTINHALLINNAN PERUSKURSSI -TAVOITTEENA ONNISTUNUT PROJEKTI (1 PV). Seuraava toteutus 12.3.2019

  PROJEKTINHALLINNAN JATKOKOULUTUS – OPPEJA VAATIVIEN PROJEKTIN LÄPIVIEMISEEN (2 PV). Seuraava toteutus 5.2.2019.

  KETTERÄ PROJEKTINJOHTAMINEN – OHJELMISTO- JA TIETOJÄRJESTELMÄPROJEKTIEN HALLINTA (1 PV). Seuraava toteutus 12.2.2019

  PROJEKTIN RISKIENHALLINNAN KÄYTÄNNÖT (1/2 PV). Kurssi ei ole tällä hetkellä koulutuskalenterissa, mutta asiakaskohtainen toteutus on mahdollista.
 • Dynatrace AIOps Recorded: Jan 30 2019 39 mins
  Lauri Humina ja Ville Hirvimies
  Gartner on jo kahdeksan vuotta peräkkäin asettanut Dynatracen johtavaksi tuotteeksi palveluiden suorituskyvynhallinnassa.
  Dynatrace kattaa koko IT:n valvonnan palveluiden suorituskyvystä, pilvien monitorointiin, AIOpsiin ja digitaalisen kokemuksen hallintaan.
  Tule mukaan kuulemaan mitä Dynatrace tarjoaa sinun IT-ympäristölle.

  Webinaarissa käymme läpi Dynatrace portaalin ja esittelemme pääkohdat.
 • Service Management Automation X - a modern ITSM platform (SMA-X) Recorded: Jan 30 2019 25 mins
  Lauri Humina ja Ville Hirvimies
  Service Management Automation X Moderni koneoppimiseen ja analytiikkaan pohjautuva ITSM-ohjelmisto. Service Management Automation X (SMAX) tarjoaa älykkään itsepalvelun ja sosiaalisen yhteistyön käyttäjien kesken. Täysin kooditon konfiguraatio mahdollistaa erittäin nopean käyttöönoton, nopean kehityksen ja alhaiset käyttö- ja kehityskustannukset.

  Moderni koneoppimiseen ja analytiikkaan pohjautuva ITSM-ohjelmisto.
  Service Management Automation X (SMAX) tarjoaa älykkään itsepalvelun ja sosiaalisen yhteistyön käyttäjien kesken.
  Täysin kooditon konfiguraatio mahdollistaa erittäin nopean käyttöönoton, nopean kehityksen ja alhaiset käyttö- ja kehityskustannukset.
  Päivitykset ovat myös automaattisia.

  - Tehokuutta pyyntöjen käsittelyyn ja parempi käyttäjätyytyväisyys.
  - Vähemmän pyyntöjä.
  - Nopeammin ratkaisuun.

  Tule webinaariin katsomaan miten moderni service desk toimii. Käymme läpi pyynnön käsittelyä ja itsepalveluportaalia, sekä nopea katsaus muihin ominaisuuksiin.
 • 360-arviointi loi nahkansa, uskallatko kokeilla? Recorded: Jan 30 2019 60 mins
  Wiki Wikström
  360-arviointien käyttö on ollut hyvinkin laajaa henkilökohtaisten kehittämissuunnitelmien ja valmennusohjelmien perustana. Niin hyvä kuin ajatus kattavan palautteen hyödyntämisestä kehityskohteita valittaessa onkin, on käytännön kokemukset ja hyödyt useasti jääneet vähäisiksi. Lopputuloksena useasti vain "mukava" kerran vuodessa pidettävä palaveri, mappi hyllyssä ja jossain määrin jopa ahdistuneet kollegat.

  Celkee Insight 360 arviointi on prosessi, jossa strategisia asioita/kohteita, ja niissä tapahtuneita muutoksia, seurataan yksilöllisesti ja toimintaa muutetaan/korjataan jatkuvasti tämän prosessin puitteissa. Celkee Insight 360-arviointi on osallistava ja kaksisuuntainen prosessi, joka toteuttaa henkilöarviointeja ja kehityssuunnitelmia. Kaikki osallistujat pystyvät seuraamaan kehitystä realiajassa valitun läpinäkyvyystason puitteissa. Celkee Insight 360-arvioinnissa luodaan jatkuvaa kehittymistä ja parannetaan tuloksellisuutta. Celkee Insight 360-arviointi on dynaamisen, ennakkoluulottaman ja rohkean ammattilaisen valinta.

  Webinaarissa käydään läpi Celkee Insight 360-arvioinnin perusteet ja filosofia:

  1. Miksi Celkee Insight 360-arviointi tuottaa parempia tuloksia kuin perinteiset arvioinnit.
  2. Miten Celkee Insight 360-arviointi toteutetaan.
  3. Mikä on tärkeää Celkee Insight-arvioinnin tekemisessä.
  4. Millaisia asiakaskokemuksia Celkee Insight 360-arvioinneista on saatu.

  Webinaari toimii hyvänä pohjustana Celkee Insightin koulutukselle VALMENNUKSEN VAIKUTTAVUUDEN MITTAUS JA TEHOSTAMINEN

  Puhujana:

  Wiki Wikström
 • Scrum; Mikä se on? Miten se toimii? Mitä hyötyjä siitä saa? Recorded: Jan 29 2019 46 mins
  Niklas Christides
  Scrum on projektien optimointi ja hallintomenetelmä, jonka päämääränä on saavuttaa paras mahdollinen tehokkuus ja laatu. Scrum on erityisen suosittu IT-puolella, mutta itse asiassa Scrum soveltuu kaiken tyyppiseen projektienhallintaan minkä takia uudella tavalla ajattelevat yhtiöt käyttävät sitä oman sisäisen- tai yhteistyö projektihallinnan perustana. Scrum on kuitenkin ainoastaan tehokas kun sen periaatteita ja prosessia seurataan ja missä monet yhtiöt ovat onnistuneet hyödyntämään Scrum menetelmää on myös ikävän usein yhtiöitä jotka tässä ovat epäonnistuneet koska se on suhteellisen vaativa konsepti joka tulisi ymmärtää täysin.

  Kohderyhmä:

  Projektijohtajat ja työntekijät, hallinon parissa työskentelevät, ohjelmoijat ja IT-ihmiset

  Sisältö:

  - Mikä on Scrum? Teoriassa ja käytännössä, mitä asioita minun tulisi tietää?
  - Scrum framework jatkuvaan projektienhallinnan optimointiin
  - Projektitiimi mukaan on Scrum menetelmän käyttöönotossa välttämätöntä, miten sen teen?
  - Miten voin seurata projektin tehokkuutta ja ohjata projektia Project Lifecycle ajattelulla?
  - OHD Traffic Light Platform tukemaan omaa projektihallintaa
  - Yhteenveto + Q&A

  Webinaarin puhuja: Niklas Christides

  Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.
 • GDPR tuli; Mitä jäi ja mitä on vielä tulossa? Recorded: Jan 25 2019 44 mins
  Niklas Christides
  Webinaarin päämääränä on avartaa GDPR (General Data Protection Regulation) käsitettä ja sen mukanaan tuomia rajoitteita tiedonkäsittelyyn ja suojelemiseen. Kun GDPR:ään suhtaudutaan oikealla tavalla se on useimmissa tapauksissa helposti hallinnoitavissa ja siitä ei tarvitse olla huolissaan. Pyrimme myös esimerkkien kautta analysoimaan GDPR riskejä jotta yhtiöt voivat sen avulla luoda ja tehokkaasti hallita omaa GDPR ja tietosuoja prosessiaan.

  Kohderyhmä:

  Sopii yhtiölle, jotka ovat kiinnostuneita edistämään omia GDPR käytäntöjä, sekä yleisesti aiheesta kiinnostuneille tahoille.

  Sisältö:

  - Mikä on GDPR ja miten sitä tulisi ymmärtää palveluntarjoajan ja kuluttajan näkökulmasta?
  - GDPR prosessin luominen ja hallinta
  - Miten kommunikoin tehokkaasti GDPR ja tietosuoja käytännöt organisaatiolle
  - GDPR kriisinhallinta, olenko valmiudessa ja miten minun tulisi reagoida
  - OHD työkalu tueksi GDPR valmiuden kartoittamiseen
  - Yhteenveto + Q&A

  Webinaarin puhuja: Niklas Christides

  Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.
 • Sujuvat HR-järjestelmät ja prosessit Recorded: Jan 25 2019 39 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Henkilöstöasioiden ja -tietojen sujuva hallinta on organisaation perusta.
  On huolehdittava siitä, että työsuhteisiin liittyvää tieto ja dokumentaatiota on tehokkaasti hallittavissa. Järjestelmiä on saatavilla paljon eri käyttötarkoituksiin, valinta on välillä vaikeaa. Tule kuuntelemaan lisää maksuttomaan webinaariin!

  Sisältö:

  - Mikä on sopiva HR-järjestelmä? Entä osajärjestelmät?
  - HR järjestelmät
  - HR analytiikka, Talent Management
  - Rerytointi, palautejärjestelmät
  - Mitä muuta tarjolla HR:lle?
  - Paremmat prosessit henkilöstöhallintoon
  - Robotiikkaa ja automatisoituja prosesseja
  - Esimerkkejä automatisoiduista prosesseista
  - Työnhakijakokemus
  - Miten sotkea HR-järjestelmä(t)?
  - Erillistyökaluja HR:lle - tarpeen vai ei?
  - Ekonomiaa ja hyötyjä liiketoiminnalle
 • ERÄTAUKO - Lisää organisaatiosi innovointikykyä yli organisaatiorajojen Recorded: Jan 24 2019 17 mins
  Tarja Eloranta
  Palaverissa yksinpuhumista, seurataan asialistaa eikä keskustelua synny. Organisaatiossa on siiloja ja tiedon kulussa on haasteita. Tuttua?

  Toimintaympäristömme on usein kompleksinen, tarvitsemme hiljaisen tiedon jakamista ja yhteiskehittämistä pystyäksemme uudistumaan sekä parantamaan kilpailukykyä.

  Osallistu webinaariin, jossa kuulet SITRA:n kehittämästä dialogisesta menetelmästä, joka on alun perin kehitetty yhteiskunnalliseen keskusteluun. Menetelmä on hyödynnettävissä erittäin hyvin myös yrityksissä, tiimeissä, järjestöissä ja harrastusryhmissä.

  Webinaari toimii hyvänä pohjustuksena Oppian kouluttajakumppani Taiten Työssä luokka- ja asiakaskohtaisiin koulutuksiin

  Puhuja:

  TARJA ELORANTA

  Tarja on toiminut yli 10 vuoden ajan esimies- ja johtotehtävissä pörssiyhtiössä. Siirryttyään yrittäjäksi, Tarja on toiminut business coachina, valmentanut johtoryhmiä, esimiehiä ja organisaatioita dialogisilla menetelmillä. Erityisesti tietojohtaminen ja johtajuus on Tarjalla fokuksessa. Miten saadaan kaikkien osaaminen, kokemukset ja käytettävissä oleva tieto organisaatioiden käyttöön. Dialogin avulla voidaan luoda yhdessä tekemisen henkeä ja luottamusta organisaatioon.
 • Scrum Master - unohdettu voimavara? Recorded: Jan 24 2019 26 mins
  Arto Kiiskinen
  Scrum Masterin rooli nähdään monissa yrityksissä pelkkänä fasilitaatroin roolina. Scrum Master voi kuitenkin olla paljon isommassa roolissa; valmentajana, konfliktien ratkaisijana, järjestelmällisyyden puolestapuhujana, ja yksilöiden kannustajana. Tässä webinaarissa keskustellaan mitä erilaisia keinoja Scrum Master voi käyttää parantamaan tiimin toimintakykyä!

  Webinaari on johdanto World Class Scrum Master kurssille, joka toteutetaan kevään 2019 aikana kahtena modulina.  Moduli 1:

  https://www.oppia.fi/search/?q=World%20Class%20Scrum%20Master%20-%20Module%201&s=world%20class&cat=kurssit&providerId=0  Moduli 2:

  https://www.oppia.fi/search/?q=World+Class+Scrum+Master+-+Module+2
Developing ITSM, PPM, EA and Governance
Developing competence and skills on IT Servive Management, Project and Portfolio Management, Enterprise Architecture and Governance.

Embed in website or blog

Successfully added emails: 0
Remove all
 • Title: #WakaruDevOps webinaarisarja OSA2. Automaatio ja Ansible.
 • Live at: Jun 10 2016 6:00 am
 • Presented by: Iiro Uusitalo, Cloud Service Specialist, Solita Oy
 • From:
Your email has been sent.
or close