Hi [[ session.user.profile.firstName ]]

Ylivoimainen asiakaskokemus

Mistä elementeistä syntyy ylivoimainen asiakaskokemus? Kopioimalla Applelta, digitaalisilla ratkaisuilla vai yrityskulttuurin kautta? Kari Korkiakoski kuvaa tiivistetysti, miten yritys voi muuttaa toimintaansa asiakaskeskeisemmäksi. Hän tarjoaa myös konkreettisia ideoita ja esimerkkejä, joita voit hyödyntää heti omassa työssäsi.

Kari Korkiakoski on Suomen johtava asiakaskeskeisen yritystoiminnan rakentaja ja asiakaskokemuksen mittaamisen asiantuntija. Hän on suorittanut mm. Net Promoter Score -koulutuksen. Kari myös "syö omaa leipäänsä" ja hyödyntää asiakaskokemuksen ja markkinoinnin välineitä aktiivisesti niin henkilökohtaisesti kuin verkkokauppiaana. Yhdessä Belinda Gerdtin kanssa hän on kirjoittanut 2016 ilmestyvän Ylivoimainen asiakaskokemus -kirjan. Lisäksi hän on kirjoittanut Janne Löytänän kanssa vuonna 2014 ilmestyneen Asiakkaan aikakausi -kirjan. Kari on ideoinut ja vastaa Talentum Eventsin "Kuinka rakennat kilpailuetua paremmalla asiakaskokemuksella?" koulutusohjelmasta. Kari käy säännöllisesti puhumassa useissa asiakaskokemukseen, digitalisaatioon ja markkinoinnin murrokseen liittyvissä seminaareissa.

Videon tarjoaa Provad. http://www.provad.fi

Seuraa Provadia Linkedinissä: https://www.linkedin.com/company/prov...
ja Twitterissä: https://twitter.com/ProvadOy
Recorded Jun 2 2016 29 mins
Your place is confirmed,
we'll send you email reminders
Presented by
Kari Korkiakoski
Presentation preview: Ylivoimainen asiakaskokemus
 • Channel
 • Channel profile
 • Oppiakumppanuus – miksi kannattaa liittyä mukaan Oppiaekosysteemiin? Recorded: Jan 19 2018 32 mins
  Jaakko Kuosmanen
  Oppia mullisti suomalaisen koulutusmarkkinan 2016 maaliskuussa. Nyt Oppiassa on jo 1.000 kurssia 100 toimittajalta, joilla on 500 kouluttajaa.

  Oppiassa on nyt jo:

  - Koulutusten aihealueet: johtaminen, kehittäminen, hallinto, projektit, prosessit, palvelut, IT,… – täältä löytyy kaikki, ja mitä ei löydy – sen me hankimme (nöyrästi kuunnellen asiakkaitamme).
  - Opetusmuodot: luokkakurssit, konsultointi, työpajat, roolipelit, simulaatiopelit, tapahtumat, verkkokurssit, etäopetus, webinaarit, ekirjat, ekirjastot, muu digitaalinen sisältö,…
  - Kielet: lokaaleissa palveluissa (avoimet luokkakurssit, tapahtumat) pääosin paikallinen kieli (Suomessa suomi, Ruotsissa ruotsi, Virossa viro jne.) ja joissakin englanti. Globaaleissa palveluissa (verkkokurssit, etäopetus, webinaarit, ekirjastot, asiakaskohtaiset luokkakurssit…) pääosin englanti ja joissakin paikallinen kieli.

  Tule kuulemaan, miten saat omat palvelusi myyntiin Oppia.fi:ssä.

  Puhuja:

  Jaakko on intohimoinen oppija, jolla on ollut tärkeä rooli Wakarun uusien palveluiden kuten Prosessipäivien ja Oppia.fi:n käynnistämisessä. Oppia-ekosysteemin rakentaminen sopii hyvin tällaiselle aktiiviselle verkostoitujalle. Jaakko vastaa Wakarun koulutuspalveluista ja toimii myös Wakarun toimitusjohtajana.
 • API kehittäjäkokemuksen merkitys ja parantaminen Recorded: Jan 12 2018 46 mins
  Ilari Mikkonen
  Edellisessä webinaarissa 8.12.2017 on tasoitettu webinaarisarjaan osallistuvien tietotasoa. Perusteiden ymmärtämisen jälkeen voidaan keskittyä yhteen API:en jalkauttamisen kannalta keskeisimpään osa-alueeseen eli API:n kehittäjäkokemukseen. Edelliseen webinaariin osallustuminen ei ole välttämätöntä.

  Hyvä kehittäjäkokemus mahdollistaa tietotuotteen (API) käyttöönoton minuuteissa, tuottaa paremman asiakaskokemuksen ja lisää tuotteen käyttöä merkittävästi. Nykyaikana sovelluskehittäjät eivät kysele asioiden, käyttäjätunnusten tai koodiesimerkkien perään, vaan odottavat itsepalvelua sillä samalla minuutilla kun tarve tulee ilmi. Webinaarin aikana saat vastaukset kysymyksiin:

  - Millaisia vaatimuksia ja odotuksia sovelluskehittäjille on ohjelmointirajapintojen suhteen?
  - Mistä koostuu hyvä kehittäjäkokemus (DX)?
  - Miten mittaan kehittäjäkokemus?
  - Miten API-hallinta auttaa loistavan ja kustannustehokkaan kehittäjäkokemuksen toteuttamisessa?
 • Kokemuksia palvelusuunnittelun aloittamisesta organisaatiossa Recorded: Jan 11 2018 35 mins
  Mikko Korhonen
  Palvelusuunnittelu (ITIL: Service Design) on toinen vaihe Palvelun elinkaarimallissa (ITIL 2011: Service Lifecycle Model). Palvelusuunnittelun näkökulmat ja keskeisimmät prosessit avataan tässä esityksessä käytännön esimerkkien kautta. Esityksessä käydään läpi periaatteet ja tavat, joiden avulla nämä periaatteet saadaan tuottamaan arvoa organisaatiolle mahdollisimman nopeasti.

  Puhuja:

  Mikko Korhonen on palveluhallinnan ja muutosjohtamisen valmentava konsultti, jonka erikoisosaamista on turhan mystiikan karsiminen ja viitekehysten sovittaminen toimiviksi käytännöiksi eri kokoisiin organisaatioihin.

  www.oppia.fi
 • Tärpit uudistuvaan PMP® sertifiointi -kokeeseen Recorded: Jan 10 2018 45 mins
  Hannu Blomqvist
  PMI:n (Project Management Institute) PMP® (Project Management Professional) -sertifikaatti on maailmanlaajuisesti tunnetuin ja arvostetuin projektinhallinnan sertifikaatti. PMP® sertifiointikokeen hyväksytty suoritus on osoitus siitä, että projektipäälliköllä on tietoja ja taitoja joilla projektit viedään tehokkaasti ja onnistuneesti läpi. PMP® sertifiointikoe uudistuu 26.3. alkaen jolloin se perustuu uuteen PMBOK® versioon (PMBOK Guide 6th Edition).

  Sisältö:

  Millainen on PMP® sertifiointi kokeen hakuprosessi?
  Millainen on PMP® sertifiointi koe ja miten sitä varten kannattaa opiskella?
  Mikä on vaikeaa kokeessa?
  Mitä uutta on odotettavissa uudessa sertifiointikokeessa 26.3. jälkeen?
  Projektipäällikön rooli PMBOK Guide 6th Edition mukaisesti

  Kenelle:

  Webinaari on tarkoitettu henkilöille jotka aikovat suorittaa PMP® sertifikaatin.

  Aikataulu:

  9.00-10.00 Esitys (Hannu Blomqvist, suomeksi)

  Webinaarin puhuja on Hannu Blomqvist, PMP, Program Manager Codemen Oy:ssä. Hänellä on yli 20 vuoden käytännön kokemus projektien ja ohjelmien johtamisesta. Hän on johtanut laajoja kansainvälisiä hankkeita ja ohjelmia, joilla on ollut useita osapuolia useasta yrityksestä ja monesta kansallisuudesta. Hannu tuntee hyvin sekä projektijohtamisen perinteisemmät että ketterät menetelmät. Hannu on kokenut projektinhallinta-alan kouluttaja ja puhuja kansallisissa ja kansainvälisissä tilaisuuksissa ja on luennoinut myös Aalto-Yliopistossa.
 • Enterprise Architecture tool selection Recorded: Dec 19 2017 55 mins
  Anna Aaltonen
  The key to the core of enterprise architecture, is understanding how different things (such as processes, data and information systems) relate to each other. Maintaining these relations and analysing them, is difficult - if not impossible, without an architecture tool. As such, the need for a tool arises quite soon, no matter how much we tell ourselves: "it's not about the tool"

  It makes no sense to make tool selection into a science, and one should not use too much time doing it. Why? Because that time is away from actually doing architecture. You can find a lot of information about tools and tool criteria on the internet, as well as lists of requirements. each one more outrageous than the other. The key to a successful tool selection is to understand what kind of use the tool has in your organisation, and to understand what you have bought, once you have bought it. After this webinar you will have a grasp of what tool selection is actually about.

  Speaker:

  Anna Aaltonen, Senior enterprise architect, trainer, coach (Coala)

  Anna is a long-term Enterprise Architect and consultant with expert experience. She has worked as an architect in different organisations already for 15 years. Anna’s specialty is enterprise architecture and especially its deployment and roll-out.

  Her experience of enterprise architecture, its working methods and tools, is particularly deep and diverse. Anna has plenty of experience from the public sector, so in her trainings you will learn how things should be done in practice, while maintaining the necessary theoretical basis.
 • Tietosuojavastaava - Uusi tietosuoja-asetus HR:n näkökulmasta? Recorded: Dec 18 2017 54 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Uusi tietosuoja-asetus ja laki on tulossa, oletko valmistautunut? Mitä konkreettisesti tarkoittaa osoitusvelvollisuus? Lain henki tulee pystyä osoittamaan ohjeistuksen, toimintamallien ja dokumentoinnin avulla. Tule kuuntelemaan lisää, mitä tämä tarkoittaa henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Tunne rekisterinpitäjän vastuut ja velvollisuudet.

  Sisältö:

  - Tietosuoja-asetuksen tausta
  - Miten tietosuoja-asetuksen uudistukset vaikuttavat henkilötietojen ja arkaluontoisten henkilötietojen käsittelyyn?
  - Millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja?
  - Mitkä ovat henkilötietojen käsittelijän vastuut?
  - Sopimukset hallinta tietosuoja-asetuksen näkökulmasta
  - Tietosuoja ja HR:n tilivelvollisuus
  - Henkilötietojen käsittelyprosessit ja dokumentointi
  - Esimerkkejä mm terveydentilatietojen sekä sairauspoissaolo -tietojen käsittely
  - Tietosuojavastaavan nimittäminen organisaatioon

  Puhuja:

  Jarkko Koivuniemi, Senior Consultant, Digitrain Oy

  Jarkko on pitkän linjan IT-alan yrittäjä ja moniosaaja. Viime aikoina pääpaino on ollut tietosuojassa, kokonaisarkkitehtuurissa ja digitalisaatiossa.
  Tällä hetkellä Jarkko toteuttaa useammalle asiakkaalle tietosuojan hallintamallien tekemistä ja konsultointeja.
  Asiakkaita löytyy mm Valtion hallinnosta, sairaanhoitopiireistä, kaupungeista, kunnista, kolmannelta sektorilta ja eri toimialoilla olevista yrityksistä.
 • Mitä uusi tietosuoja-asetus tarkoittaa johdon näkökulmasta? Recorded: Dec 15 2017 52 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Uusi tietosuoja-asetus ja laki on tulossa, oletko valmistautunut? Mitä konkreettisesti tarkoittaa osoitusvelvollisuus? Lain henki tulee pystyä osoittamaan ohjeistuksen, toimintamallien ja dokumentoinnin avulla. Tule kuuntelemaan lisää, mitä tämä tarkoittaa johdon ja esimiesten näkökulmasta. Tunne rekisterinpitäjän vastuut ja velvollisuudet. Miten johdon pitää valmistautua ja onko roadmap jo hallussa?

  Webinaarin sisältö:

  - EU:n tietosuoja-asetuksen ja lain velvoitteet johdolle
  - Henkilötietojen käsittelyprosessit ja dokumentointi
  - Rekisterinpitäjän ja käsittelijän vastuut
  - Rekisteröityjen oikeuksien toteutuminen
  - Tietosuojavastaavan nimeäminen
  - Tietosuojan hallintatyön järjestäminen ja organisointi
  - Riskienhallinta
  - Seuraamukset ja sanktiot
  - Tiedonsiirron edellytykset mm EU:n ulkopuolella
  - Tietojärjestelmäarkitehtuurin vaatimukset
  - Sopimusten hallinta tietosuoja-asetuksen näkökulmasta

  Puhuja:

  Jarkko Koivuniemi, Senior Consultant, Digitrain Oy

  Jarkko on pitkän linjan IT-alan yrittäjä ja moniosaaja. Viime aikoina pääpaino on ollut tietosuojassa, kokonaisarkkitehtuurissa ja digitalisaatiossa.
  Tällä hetkellä Jarkko toteuttaa useammalle asiakkaalle tietosuojan hallintamallien tekemistä ja konsultointeja.
  Asiakkaita löytyy mm Valtion hallinnosta, sairaanhoitopiireistä, kaupungeista, kunnista, kolmannelta sektorilta ja eri toimialoilla olevista yrityksistä.
 • Management 3.0 – Mitä on tulevaisuuden johtaminen? Recorded: Dec 14 2017 53 mins
  Mikko Korkala
  Johtaminen on pysynyt ennallaan jo kymmeniä ellei satoja vuosia. Autoritäärinen johtaminen ja selkeät organisaatiorakenteet tulevat vaihtumaan ketterämpään, nopeammin muovautuvaan johtamiseen, jossa itseohjautuvuus ja suunnan näyttäminen ovat suurimmassa roolissa.

  Management 3.0 on johtamisideologia ja joukko toimintatapoja, jotka tunnetaan uraa uurtavina tulevaisuuden tuotekehityksen toimintamalleina. Se on noussut suureen suosioon ympäri maailman, ja esimerkiksi Ruotsissa et voi välttyä joutumasta keskusteluun joka koskee MANAGEMENT 3.0:A!

  Management 3.0:n osa-alueina ovat on esimerkiksi kompleksisuusajattelu, sisäinen motivaatio, itseohjautuvuus ja ketterät organisaatiorakenteet. Parasta siinä on kuitenkin se, että se ei ole pelkkää ideologiaa, vaan myös hyvin käytännöllisiä toimintatapoja joiden avulla organisaatiot voivat kehittyä entistä paremmaksi. Tässä webinaarissa opit lisää modernien ilmisläheisten työskentelytapojen hyödyntämisestä omassa organisaatiossasi! Tervetuloa linjoille! Webinaari toimii hyvänä alustuksena MANAGEMENT 3.0 -LUOKKAKOULUTUKSELLE.

  Puhuja:

  Mikko Korkala on pitkän linjan tuotekehitysammattilainen. Hän aloitti uransa ohjelmistosuunnittelijana, mutta löysi kutsumuksensa päädyttyään puolivahingossa ketterien- ja Lean – menetelmien pariin vuonna 2002. Mikko on työskennellyt niin kehitystiimien kuin ylimmän johdonkin kanssa ja lähestymiskulmat ketterään tekemiseen ovat sisältäneet valmentajan, kouluttajan, uusien kehitysprosessien laatijan ja tutkijan rooleja. Tutkimuksellisesta näkökulmasta Mikko on yksi ensimmäisistä jotka aloittivat ketterien menetelmien systemaattisen tutkimisen ja kehittämisen Suomessa. Mikko väitteli aiheesta myös tohtoriksi vuonna 2015.
 • How to set up your EA practice? Recorded: Dec 13 2017 54 mins
  Anna Aaltonen
  When you start to set up an architecture function in your organization, there are some things you need to understand. Unfortunately knowing TOGAF® or ArchiMate® does not help you much. Key elements at the beginning are:

  - Understand, what EA is and how it relates to your other development disciplines
  - What are your use cases for EA? How EA needs to be applied?
  - What are key things you’d better to do right at start?

  Speaker: Anna Aaltonen ; Senior enterprise architect, trainer, coach

  Anna is a long-term Enterprise Architect and consultant with expert experience. She has worked as an architect in different organisations already for 15 years. Anna’s specialty is enterprise architecture and especially its deployment and roll-out.

  Her experience of enterprise architecture, its working methods and tools, is particularly deep and diverse. Anna has plenty of experience from the public sector, so in her trainings you will learn how things should be done in practice, while maintaining the necessary theoretical basis.
 • GDPR Ohjelmistokehityksessä Recorded: Dec 12 2017 52 mins
  Petri Aukia
  Olemassa olevien tietojärjestelmien kehittäminen ja korjaaminen ei useinkaan onnistu vanhoilla konsteilla: olet vaarassa kehittää jotakin, joka on vanhentunutta heti tuotantoon mennessään.

  Yhdistämme webinaarissa GDPR:ään liittyvät arkkitehtuuri- ja softankehitysnäkökulmat paketiksi, josta saat välitöntä hyötyä päätöksenteossasi. Tämä on asia, jota et voi ulkoistaa lakiasiainosaajille - on aivan välttämätöntä, että ohjelmistokehityksestä vastaavana sinulla on kattava kuva vaatimuksista.

  Tule mukaan webinaariin, jossa valotetaan fiksuja tapoja luoda GDPR:n vaatimusten mukaisia ohjelmistoja.

  Webinaarin ohjelma:

  GDPR:n vaikutus ohjelmistoarkkitehtuuriin

  Tietosuojan tehokas toteuttaminen ei onnistu pelkällä lakimiestyöllä. GDPR-vaatimukset edellyttävät laajamittaisia muutoksia siihen, miten ohjelmistoja suunnitellaan, millainen arkkitehtuuri on soveltuva ja miten tietosuojavaatimukset saadaan rajattua vain osaan käytössä olevista sovelluksista. Petrin esityksestä saat neuvot siihen, mikä on arkkitehtuurin rooli ja millaiset vaatimukset on parasta hoitaa sovellusarkkitehtuurilla.

  Ohjelmistokehityksen tehokas organisointi GDPR:n mukaisesti

  Kuinka yhdistää GDPR:n vaatimukset nykyaikaiseen ohjelmistokehitykseen, testaukseen ja ohjelmiston toiminnan varmennukseen? Mitä on otettava huomioon ohjelmistonkehityksessä, kun henkilötietoja käsitteleviä ohjelmistoja kehitetään? Hidastaako GDPR ohjelmiston testausta? Näihin ja muihin ajankohtaisiin kysymyksiin löytyy vastaus esityksestä.

  Puhuja:

  Petri Aukia, toimitusjohtaja, Codento Oy

  Codenton toimitusjohtajalla DI Petri Aukialla on 25 vuoden kokemus tietoturvatyöstä ja kymmenen vuoden kokemus tietosuojavaatimustenmukaisuudesta. Hän on kokenut ohjelmistoarkkitehti ja on esitelmöinyt tietoturvasta säännöllisesti useissa maissa.
 • Mikä on API ja miksi ne ovat tärkeitä? Recorded: Dec 8 2017 42 mins
  Jarkko Moilanen
  Lähdetään liikkeelle perusteista eli vastataan isoon kysymykseen mikä on API ja miksi niistä kohkataan. Tulokulma on humaani, emmekä käsittele tekniikkaa. Lisäksi webinaarissa saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  - Miten avoin ohjelmointirajapinta eroaa julkisesta API:sta ja kumppanirajapinnasta?
  - Mikä ihmeen REST ja JSON?
  - Miten dokumentointi kannattaa järjestää kustannustehokkaasti?
  - Mitä tarkoittaa API tuotteena ja miten elinkaaren hallinta tapahtuu?

  Puhuja: Jarkko Moilanen, Chief APItalist (PhD, Peer Production)

  Webinaarien puhuja on JARKKO MOILANEN, yksi Suomen johtavista APItalisteista eli API- ja alustatalouden ammattilaisista. Jarkko on perustanut Suomen ensimmäisen API-yhteisön (API:Suomi) ja ohjelmointirajapintojen arvoketjun automatisointiin keskittyvän globaalin APIOPS -yhteisön. Jarkko toimii API-talouden asiantuntijayritys APInf Oy:ssä liiketoiminta -ja yhteisökehittäjänä.

  APINF OY on Suomen johtavia API-talouden asiantuntijayrityksiä. Asiantuntijamme on viimeksi esiintynyt Tietoviikon kansikuva-artikkelissa ja Aamulehdessä. Olemme sparranneet useita yrityksiä API:en tehokkaassa ja asiakaskeskeisessä kehittämisessä (API tuotteena).
 • Esimiesinfo tietosuojasta Recorded: Dec 4 2017 51 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Uusi tietosuoja-asetus ja laki tulossa, ovatko esimiehet tietoisia? Koulutuksessa käydään läpi uuden tietosuoja-asetuksen ja lain vaatimuksia rekisterinpitäjän, henkilötietojen käsittelijän sekä rekisteröidyn näkökulmasta. Webinaarissa käsitellään myös asetuksen toiminnallisia vaatimuksia ja vaikutuksia esim esimiestyössä.

  Mitä minun pitää tietää? Lain henki tulee pystyä osoittamaan ohjeistuksen, toimintamallien ja dokumentoinnin avulla. Tule kuuntelemaan lisää!

  Sisältö:

  - EU:n tietosuoja-asetuksen ja lain velvoitteet
  - Henkilötietojen käsittelyprosessit ja dokumentointi
  - Rekisterinpitäjän ja käsittelijän vastuut
  - Työntekijöiden ja rekisteröityjen oikeuksien toteutuminen
  - Tietojen kerääminen
  - Asiakkaaseen ja työntekijään liittyvien tietojen säilytys ja elinkaari
  - Tietosuoja esimiestyössä?
  - Tietosuojavastaavan tehtävät
  - Tietosuojan hallintatyön järjestäminen ja organisointi
  - Riskipohjainen lähestymistapa
  - Seuraamukset ja sanktiot
  - Tietosuojan arkipäiväistäminen

  Puhuja: Jarkko Koivuniemi, Senior Consultant, Digitrain Oy

  Jarkko on pitkän linjan IT-alan yrittäjä ja moniosaaja. Viime aikoina pääpaino on ollut tietosuojassa, kokonaisarkkitehtuurissa ja digitalisaatiossa.
  Tällä hetkellä Jarkko toteuttaa useammalle asiakkaalle tietosuojan hallintamallien tekemistä ja konsultointeja. Asiakkaita löytyy mm Valtion hallinnosta, sairaanhoitopiireistä, kaupungeista, kunnista, kolmannelta sektorilta ja eri toimialoilla olevista yrityksistä.
 • Uusi tietosuojalaki julkisella sektorilla Recorded: Dec 1 2017 51 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Webinaarissa käydään läpi uuden tietosuoja-asetuksen ja lain vaatimuksia rekisterinpitäjän, henkilötietojen käsittelijän ja rekisteröidyn näkökulmasta julkisella sektorilla. Uusi tietosuoja-asetus ja laki tulossa, onko organisaatiosi valmistautunut?

  - Uusi laki ja henkilötietojen käsittelijän sekä rekisterinpitäjän yleiset velvollisuudet
  - Tietosuojan hallinta organisaatiossa
  - Tietosuoja- ja tietoturvaprosessit
  - Järjestelmä- ja sopimussalkku
  - Tietoturvaloukkaukset ja viranomaisyhteistyö
  - Tietosuojavastaavan tehtävä
  - Rekisteröidyn oikeudet
  - Tietojen käsittelyn lainmukaisuus, vastuut, riskit ja suojautuminen
 • Tietosuoja kilpailuvaltiksi Recorded: Nov 24 2017 31 mins
  Oona Matinpalo
  Tietosuoja-asetus voidaan nähdä pakottavana asetuksena. Rekisteröityjen oikeudet, jotka asettavat velvollisuuksia rekisterinpitäjille yhdessä lähes sadan sivun lakitekstin kanssa voi tuntua tuskaiselta. Juuri tuo tuskaisuuden tunne voi asettua ongelmaksi ihan EU:nkin näkökulmasta asetuksen oikealle tavoitteelle – tiedon vapaalle ja turvalliselle liikkuvuudelle unionimme rajojen sisällä. Mutta entä jos asetus nähtäisiinkin kilpailuvalttina eikä pakottavana viranomaisten määräyksenä? Voisiko tietosuoja olla juuri sinun yrityksesi tapa erottautua muista, ehkä jopa globaaleista toimijoista?

  Oona Matinpalo on strategiaan, muutosjohtamiseen ja tiimityönfasilitointiin erikoistunut ekonomi. Oona näkee digitalisaation mahdollistajana uudelle ja kestävälle liiketoiminnalle, mutta siitä hyötyäkseen on ensin ymmärrettävä liiketoiminnan nykytilan lisäksi myös haasteet. Kokonaisarkkitehtuuri tarjoaa tähän sopivan työkalun – apuvälineen muutoksen suunnittelulle ja läpiviennille. Tärkeitä teemoja, joista voit Oonalta kysyä ovat EU-tietosuojan kokonaisuudistus (GDPR), yritysarkkitehtuuri ja liiketoiminnan kehittäminen.
 • Tiekartta tietosuojavastaaville Recorded: Nov 24 2017 48 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Uusi tietosuoja-asetus ja laki on tulossa, onko tietosuojavastaan vastuut ja velvollisuudet käyty läpi? Mitä konkreettisesti tarkoittaa osoitusvelvollisuus? Lain henki tulee pystyä osoittamaan ohjeistuksen, toimintamallien ja dokumentoinnin avulla. Tule kuuntelemaan lisää, mitä tämä tarkoittaa tietosuojavastaavan näkökulmasta. Tunne rekisterinpitäjän vastuut ja velvollisuudet. Miten tietosuojavastaavan pitää valmistautua ja onko teidän roadmap jo tiedossa?

  Sisältö:

  - EU:n tietosuoja-asetuksen ja lain velvoitteet johdolle
  - Tietosuojan hallintamalli
  - Henkilötietojen käsittelyprosessit ja dokumentointi
  - Rekisterinpitäjän ja käsittelijän vastuut
  - Rekisteröityjen oikeuksien toteutuminen
  - Tietosuojavastaavan nimeäminen ja prosessit
  - Tietosuojan hallintatyön järjestäminen ja organisointi
  - Riskienhallinta
  - Seuraamukset ja sanktiot
  - Tiedonsiirron edellytykset mm EU:n ulkopuolella
  - Tärpit tietosuojavastaaville

  Jarkko Koivuniemi on pitkän linjan IT-alan yrittäjä ja moniosaaja. Viime aikoina pääpaino on ollut tietosuojassa, kokonaisarkkitehtuurissa ja digitalisaatiossa. Tällä hetkellä Jarkko toteuttaa useammalle asiakkaalle tietosuojan hallintamallien tekemistä ja konsultointeja.
  Asiakkaita löytyy mm Valtionhallinnosta, sairaanhoitopiireistä, kaupungeista, kunnista, kolmannelta sektorilta ja eri toimialoilla olevista yrityksistä.
 • WordPress julkaisujärjestelmän tietoturva Recorded: Nov 23 2017 45 mins
  Kimmo Kärki
  WordPress on ilmainen www-sivujen julkaisualusta. Usein kuulee väitettävän ettei WordPress ole tietoturvallinen. Kyllä se on, kun muistat hoitaa tietyt rutiinit ja tiedostat riskikohdat. Useimpien WordPressin tietomurtojen syynä on ollut sivuston ylläpidon laiminlyönti tai ”Pluginien” huolimaton käyttö.

  Sisältö:

  - WordPressin tietoturvan rutiinit ja riskit
  - WordPressin päivitysten ajantasaisuus
  - Asentamisen jälkeiset toimenpiteet
  - Päivitykset
  - Eri kehitysversiot
  - Salasanat, oikeudet ja kirjautuminen
  - Pluginit ja teemat
  - Varmuuskopiointi
  - wp-config.php
  - Hosting palvelut
  - Turvallisin tapa aloittaa
  - Yhteenveto

  Kimmo Kärki on pitkän linjan IT-alan moniosaaja. Osaavissa käsissä taipuu monet graafisen puolen ohjelmistot mm: WordPress, PHP, MySQL, HTML5, CSS3 jne. Toimeksiantoja Kimmo on toteuttanut sekä yksityis- että yrityssektorille.
 • Release Train Engineer's role in SAFe 4.5 Recorded: Nov 16 2017 52 mins
  Darren Wilmshurst and Virpi Rowe
  Virpi Rowe and Darren Wilmshurst will discuss and share experiences of being a Scaled Agile Framework (SAFe) Release Train Engineer (RTE). Hear the best practices and how to avoid the pitfalls.

  You can find the role description from Scaled Agile pages: HTTP://WWW.SCALEDAGILEFRAMEWORK.COM/RELEASE-TRAIN-ENGINEER-AND-SOLUTION-TRAIN-ENGINEER/

  Darren Wilmshurst is Director and Head of Consulting at Radtac. Darren is an early adopter of SAFe; being a certified SAFe Program Consultant since 2013 and now also a certified SPCT, SAFe Program Consultant Trainer. In addition, Darren is DSDM Atern Agile PM Practitioner, APMG Facilitation Practitioner, PRINCE2 Agile Practitioner, Certified Scrum Master and Kanban Practitioner. Darren is constantly striving to run new experiments to try and make organizations more effective, sharing his thinking with the community and helping others learn.

  Virpi Rowe is Vice President, Lean and Agile Services Practice Lead at CGI Finland. She is a certified Scrum Master, Product Owner and SAFe SPC. Virpi is currently working on finalizing her SAFe Program Consultant Trainer (SPCT) certification. Virpi has been training over 500 persons in Europe and North America on SAFe training courses, helping companies to implement SAFe since 2010 and has been working as a RTE in different organizations for the past year.
 • Palvelustrategian käyttöönotosta hyötyä organisaatiolle: Tarua vai totta? Recorded: Nov 16 2017 40 mins
  MIkko Korhonen
  Palvelustrategia (ITIL: Service Strategy) on ensimmäinen vaihe Palvelun elinkaarimallissa (ITIL 2011: Service Lifecycle Model). Palvelustrategia on monessa organisaatiossa koettu vaikeasti lähestyttäväksi ja sen tarjoamat hyödyt haasteellisiksi konkretisoida. Tässä esityksessä käydään läpi periaatteet ja tavat joiden avulla palvelustrategia saadaan tuottamaan arvoa organisaatiolle mahdollisimman nopeasti.

  Mikko Korhonen on palveluhallinnan ja muutosjohtamisen valmentava konsultti, jonka erikoisosaamista on turhan mystiikan karsiminen ja viitekehysten sovittaminen toimiviksi käytännöiksi eri kokoisiin organisaatioihin.
 • Mitä on uusi tietosuoja-asetus tietohallinnon näkökulmasta? Recorded: Nov 13 2017 54 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Uusi tietosuoja-asetus ja laki on tulossa, oletko valmistautunut? Mitä konkreettisesti tarkoittaa osoitusvelvollisuus. Lain henki tulee pystyä osoittamaan ohjeistuksen, toimintamallien ja dokumentoinnin avulla. Tule kuuntelemaan lisää, mitä tämä tarkoittaa johdon ja esimiesten näkökulmasta. Tunne rekisterinpitäjän vastuut ja velvollisuudet. Miten tietohallinnon pitää valmistautua ja onko roadmap jo hallussa?

  Webinaarin sisältö:

  • Datan hallinta ja laatu (määrittely, tunnistaminen, luokittelu)

  • Henkilötietojen käsittelyprosessit ja dokumentointi

  • Tietoturvaloukkauksista ilmoittaminen

  • Tietosuojavastaavan nimeäminen

  • Vinkit tietohallintojohdolle asiakastiedon suojaamiseen

  • Pilvipalvelujen ostaminen ja tietosuoja-asetuksen vaatimukset

  • Arvio henkilötietojen käsittelyn nykytilasta

  Jarkko Koivuniemi (Senior Consultant, Digitrain Oy) on pitkän linjan IT-alan yrittäjä ja moniosaaja. Viime aikoina pääpaino on ollut tietosuojassa, kokonaisarkkitehtuurissa ja digitalisaatiossa.
  Tällä hetkellä Jarkko toteuttaa useammalle asiakkaalle tietosuojan hallintamallien tekemistä ja konsultointeja.
  Asiakkaita löytyy mm Valtion hallinnosta, sairaanhoitopiireistä, kaupungeista, kunnista, kolmannelta sektorilta ja eri toimialoilla olevista yrityksistä.
 • Testaa tiesi ohjelmistorobotiikkastrategiaan Recorded: Nov 10 2017 63 mins
  Katriina Valli
  Ohjelmistorobotiikka on yksi tämän hetken kuumimpia teknologiatrendejä. Ohjelmistorobotiikka eli Robotic Process Automation (RPA) tarjoaa organisaatioille nopean ja matalan kynnyksen ratkaisun prosessiautomaatioon. Ohjelmistorobotiikan kanssa pääsee parhaiten alkuun kun lähtee rohkeasti testaamaan. Kun ohjelmistorobotiikkaan yhdistetään muita teknologioita alkavat jo itsessään merkittävät hyödyt kasvaa entisestään. Tule kuulemaan näkemyksiä siitä mikä on automaation suhteen mahdollista jo nyt ja mitä on seuraavaksi luvassa.

  Katriina toimii Knowitilla ohjelmistorobotiikan evankelistana ja suhtautuu toimenkuvansa mukaisesti tietotekniikkaan intohimoisesti, mutta ei ryppyotsaisesti. Hänen missionaan on tuoda “ATK takaisin”
Developing ITSM, PPM, EA and Governance
Developing competence and skills on IT Servive Management, Project and Portfolio Management, Enterprise Architecture and Governance.

Embed in website or blog

Successfully added emails: 0
Remove all
 • Title: Ylivoimainen asiakaskokemus
 • Live at: Jun 2 2016 5:25 pm
 • Presented by: Kari Korkiakoski
 • From:
Your email has been sent.
or close