Hi [[ session.user.profile.firstName ]]

Testaa tiesi ohjelmistorobotiikkastrategiaan

Ohjelmistorobotiikka on yksi tämän hetken kuumimpia teknologiatrendejä. Ohjelmistorobotiikka eli Robotic Process Automation (RPA) tarjoaa organisaatioille nopean ja matalan kynnyksen ratkaisun prosessiautomaatioon. Ohjelmistorobotiikan kanssa pääsee parhaiten alkuun kun lähtee rohkeasti testaamaan. Kun ohjelmistorobotiikkaan yhdistetään muita teknologioita alkavat jo itsessään merkittävät hyödyt kasvaa entisestään. Tule kuulemaan näkemyksiä siitä mikä on automaation suhteen mahdollista jo nyt ja mitä on seuraavaksi luvassa.

Katriina toimii Knowitilla ohjelmistorobotiikan evankelistana ja suhtautuu toimenkuvansa mukaisesti tietotekniikkaan intohimoisesti, mutta ei ryppyotsaisesti. Hänen missionaan on tuoda “ATK takaisin”
Recorded Nov 10 2017 63 mins
Your place is confirmed,
we'll send you email reminders
Presented by
Katriina Valli
Presentation preview: Testaa tiesi ohjelmistorobotiikkastrategiaan
 • Channel
 • Channel profile
 • Release Train Engineer's role in SAFe 4.5 Recorded: Nov 16 2017 52 mins
  Darren Wilmshurst and Virpi Rowe
  Virpi Rowe and Darren Wilmshurst will discuss and share experiences of being a Scaled Agile Framework (SAFe) Release Train Engineer (RTE). Hear the best practices and how to avoid the pitfalls.

  You can find the role description from Scaled Agile pages: HTTP://WWW.SCALEDAGILEFRAMEWORK.COM/RELEASE-TRAIN-ENGINEER-AND-SOLUTION-TRAIN-ENGINEER/

  Darren Wilmshurst is Director and Head of Consulting at Radtac. Darren is an early adopter of SAFe; being a certified SAFe Program Consultant since 2013 and now also a certified SPCT, SAFe Program Consultant Trainer. In addition, Darren is DSDM Atern Agile PM Practitioner, APMG Facilitation Practitioner, PRINCE2 Agile Practitioner, Certified Scrum Master and Kanban Practitioner. Darren is constantly striving to run new experiments to try and make organizations more effective, sharing his thinking with the community and helping others learn.

  Virpi Rowe is Vice President, Lean and Agile Services Practice Lead at CGI Finland. She is a certified Scrum Master, Product Owner and SAFe SPC. Virpi is currently working on finalizing her SAFe Program Consultant Trainer (SPCT) certification. Virpi has been training over 500 persons in Europe and North America on SAFe training courses, helping companies to implement SAFe since 2010 and has been working as a RTE in different organizations for the past year.
 • Palvelustrategian käyttöönotosta hyötyä organisaatiolle: Tarua vai totta? Recorded: Nov 16 2017 40 mins
  MIkko Korhonen
  Palvelustrategia (ITIL: Service Strategy) on ensimmäinen vaihe Palvelun elinkaarimallissa (ITIL 2011: Service Lifecycle Model). Palvelustrategia on monessa organisaatiossa koettu vaikeasti lähestyttäväksi ja sen tarjoamat hyödyt haasteellisiksi konkretisoida. Tässä esityksessä käydään läpi periaatteet ja tavat joiden avulla palvelustrategia saadaan tuottamaan arvoa organisaatiolle mahdollisimman nopeasti.

  Mikko Korhonen on palveluhallinnan ja muutosjohtamisen valmentava konsultti, jonka erikoisosaamista on turhan mystiikan karsiminen ja viitekehysten sovittaminen toimiviksi käytännöiksi eri kokoisiin organisaatioihin.
 • Mitä on uusi tietosuoja-asetus tietohallinnon näkökulmasta? Recorded: Nov 13 2017 54 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Uusi tietosuoja-asetus ja laki on tulossa, oletko valmistautunut? Mitä konkreettisesti tarkoittaa osoitusvelvollisuus. Lain henki tulee pystyä osoittamaan ohjeistuksen, toimintamallien ja dokumentoinnin avulla. Tule kuuntelemaan lisää, mitä tämä tarkoittaa johdon ja esimiesten näkökulmasta. Tunne rekisterinpitäjän vastuut ja velvollisuudet. Miten tietohallinnon pitää valmistautua ja onko roadmap jo hallussa?

  Webinaarin sisältö:

  • Datan hallinta ja laatu (määrittely, tunnistaminen, luokittelu)

  • Henkilötietojen käsittelyprosessit ja dokumentointi

  • Tietoturvaloukkauksista ilmoittaminen

  • Tietosuojavastaavan nimeäminen

  • Vinkit tietohallintojohdolle asiakastiedon suojaamiseen

  • Pilvipalvelujen ostaminen ja tietosuoja-asetuksen vaatimukset

  • Arvio henkilötietojen käsittelyn nykytilasta

  Jarkko Koivuniemi (Senior Consultant, Digitrain Oy) on pitkän linjan IT-alan yrittäjä ja moniosaaja. Viime aikoina pääpaino on ollut tietosuojassa, kokonaisarkkitehtuurissa ja digitalisaatiossa.
  Tällä hetkellä Jarkko toteuttaa useammalle asiakkaalle tietosuojan hallintamallien tekemistä ja konsultointeja.
  Asiakkaita löytyy mm Valtion hallinnosta, sairaanhoitopiireistä, kaupungeista, kunnista, kolmannelta sektorilta ja eri toimialoilla olevista yrityksistä.
 • Testaa tiesi ohjelmistorobotiikkastrategiaan Recorded: Nov 10 2017 63 mins
  Katriina Valli
  Ohjelmistorobotiikka on yksi tämän hetken kuumimpia teknologiatrendejä. Ohjelmistorobotiikka eli Robotic Process Automation (RPA) tarjoaa organisaatioille nopean ja matalan kynnyksen ratkaisun prosessiautomaatioon. Ohjelmistorobotiikan kanssa pääsee parhaiten alkuun kun lähtee rohkeasti testaamaan. Kun ohjelmistorobotiikkaan yhdistetään muita teknologioita alkavat jo itsessään merkittävät hyödyt kasvaa entisestään. Tule kuulemaan näkemyksiä siitä mikä on automaation suhteen mahdollista jo nyt ja mitä on seuraavaksi luvassa.

  Katriina toimii Knowitilla ohjelmistorobotiikan evankelistana ja suhtautuu toimenkuvansa mukaisesti tietotekniikkaan intohimoisesti, mutta ei ryppyotsaisesti. Hänen missionaan on tuoda “ATK takaisin”
 • IT-budjetointi: aika siirtyä CAPEXista OPEXiin? Recorded: Nov 10 2017 44 mins
  Jarno Mäki
  Webinaarissa pureudutaan ajankohtaiseen aiheeseen: miten siirtyä perinteisistä CAPEX-tyyppisistä IT-kuluista joustavaan OPEX-malliin. Webinaarissa esitellään myös pilvivallankumouksen etulinjassa kulkeneilta asiakkailta saatuja kokemuksia ja niistä syntynyttä näkemystä, millaiseen maailmaa ja arkkitehtuuria IT-organisaatioiden tulisi tavoitella.

  Jarno Mäki toimii Onregon toimitusjohtajana. Onrego on pilvivallankumouksen edelläkävijä, jonka tavoitteena on auttaa asiakkaitaan voittamaan kompleksisuus ja ketteröittämään IT:tä. Jarnon mielestä IT-arkkitehtuurin pitää olla sellainen, johon liiketoiminnan SaaS-ratkaisut voidaan kytkeä plugin-tyyppisesti. Ja OPEXina.
 • Kokonaisarkkitehtuuri esimerkin avulla Recorded: Nov 9 2017 50 mins
  Anna Aaltonen
  Kokonaisarkkitehtuuri ei kuulemma ole ymmärrettävää eikä sovi kaikille organisaatioille. Usein sitä kuulee myös moitittavan kovin IT-lähtöiseksi. Omien kokemusteni mukaan taas, kun sisältö on kohdillaan, niin asia avautuu kenelle tahansa. Tätähän piti kokeilla. Itselleni tuttu esimerkki, josta taatusti ei ole aikaisemmin tehty kokonaisarkkitehtuuria, on koirien rotujärjestö. Organisaationa pieni, mutta sisältää kaikenlaista toimintaa ja yhteistyötä eri tahojen kanssa. IT:n rooli on väistämättä pieni, pyöritetäänhän montaa yhdistystä varsin käsikäyttöisesti. Esimerkkinä siis Suomen Tiibetinmastiffit ry. Esimerkissä käydään läpi kaikki kokonaisarkkitehtuurin näkökulmat ja samalla opit, miten koiramaailman järjestötoiminta pyörii. Varmuuden vuoksi esimerkki näytettiin vielä rotujärjestön puheenjohtajalle; luonnollisesti ilman selityksiä ja kysyttiin, että ”mitäs tykkäät”. Tutustu kokonaisarkkitehtuuriin käytännön esimerkin avulla, se on tehokkainta.

  Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.
 • VuoLearning Product Demo Recorded: Nov 3 2017 49 mins
  Stephen Sutton
  In this webinar VuoLearning will introduce how you can transform your learning content from Powerpoints into interactive eLearning products. Come and check out the opportunity. eLearning course generation has never been easier!

  Stephen Sutton is an experienced Customer Trainer with a demonstrated history of working in the telecommunications industry. He is a strong human resources professional skilled in Service Delivery, 3G, Training Presentations, Requirements Analysis, and ITIL.
 • Utilizing ITIL Service Lifecycle Model in Organization's Service Provision Recorded: Oct 27 2017 33 mins
  Mikko Korhonen
  Service Lifecycle model (ITIL 2011: Service Lifecycle Model) is a model with which an organization can utilize and systematically manage the services it is producing from all the way from idea to retirement. Service Lifecycle model is one of the key concepts in current version of ITIL. Despite this the model is seldom utilized in full scale of service provision. In this webinar Mikko Korhonen will go through teh primary principles how the model can be modified to organizations' needs. Mikko will also recap based on his long experience the key practices how the model can be implemented to provide value in all lifecycle stages as quickly as possible.

  Speaker:
  Mikko Korhonen is solution-oriented professional well versed in Enterprise Sales, Business Development, Service and IT Service Management, Project Management and Process Improvement. Notable success in selling, advising and directing a broad range of corporate IT initiatives

  Solid experience in enterprise sales, consulting, coaching, workshop-methods, change/project management, enterprise architecture and process development.
 • Tietohallinnon palvelumuotoilu Recorded: Oct 27 2017 40 mins
  Lauri Vihonen
  Palvelumuotoilu on noussut merkittävämmäksi toiminnan ja palveluiden asiakaslähtöisen kehittämisen menetelmäksi. Kuulet webinaarissa palvelumuotoilun lähtökohdista ja periaatteista sekä siitä, miten palvelumuotoilua voi käyttää hyväksi tietohallinnon palveluita kehitettäessä.

  - Mitä on palvelumuotoilu?
  - Miten palvelumuotoilu sijoittuu palvelujohtamisen ja -hallinnan kokonaisuuteen?
  - Miten palvelumuotoilua voi käyttää tietohallinnon palveluiden kehittämiseen?
  - Mitä kannattaa ottaa huomioon ja mitä on hyvä varoa?
  - Yritysesimerkki

  Puhuja:
  Lauri Vihonen valmentaa ja konsultoi eri toimialojen yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita. Lauri yhdistää ketteriä ja osallistavia palveluinnovoinnin ja -muotoilun menetelmiä substanssiinsa, joka perustuu hänen laajaan kokemukseensa IT-, hankinta-, myynti- ja liiketoimintarooleissa Suomessa ja kansainvälisesti.
 • ITIL ja Agile, uhka vai mahdollisuus? Recorded: Oct 26 2017 38 mins
  Mikko Korhonen
  ITIL on IT-palveluhallinnan parhaiden käytäntöjen viitekehys, josta on muodostunut aihealueen ”de Facto” -standardi maailmanlaajuisesti. ITILiä on myös kritisoitu liiasta byrokratiasta ja jäykästä lähestymisestä aihealueeseen. Ketterä ohjelmistokehitys (engl. agile software development) on joukko ohjelmistotuotantoprojekteissa käytettäviä menetelmiä, joille on yhteistä toimivan ohjelmiston ensisijaisuus, suora viestintä ja nopea muutoksiin reagointi. Ketteriä menetelmiä on useita. Ketterien menetelmien periaatteita voidaan hyödyntää myös ohjelmistokehityksen ulkopuolella. Tässä esityksessä tarkastellaan ITIL viitekehyksen käyttöönottoa ja palveluhallinnan prosessien kehittämistä ketterien menetelmien avulla.

  Puhuja:

  Mikko Korhonen on palveluhallinnan ja muutosjohtamisen valmentava konsultti, jonka erikoisosaamista on turhan mystiikan karsiminen ja viitekehysten sovittaminen toimiviksi käytännöiksi eri kokoisiin organisaatioihin.
 • Pelillistäminen jatkuvan kehittymisen työkaluna Recorded: Oct 24 2017 56 mins
  Ville Wiik
  Webinaari on suunnattu koulutuksista ja henkilöstön kehittämisestä vastaaville henkilöille sekä liiketoimintajohdolle. Myös yritykset jotka tarjoavat itse valmennuspalveluita saavat ajatuksia, miten omaa tuoteportfoliota voisi uudistaa pelillistämisen keinoin.

  Webinaarissa käsitellään esimerkkien avulla seuraavia kysymyksiä:

  - Miksi pelillistetty oppimispolku tukee innostusta jatkuvaan kehittymiseen?
  - Mitkä pelillistämisen menetelmät pitävät jatkuvaa innostusta yllä?
  - Miten pelillistetty ympäristö integroituu yrityksen oppimisjärjestelmiin?
  - Miten pelillistämisen avulla voidaan tukea oppien siirtymistä käytännöiksi ja mitata vaikuttavuutta?
  - Miten hyödyntää pelillistämistä ilman suuria ponnistuksia ja investointeja?

  Aiheita käsitellään käytännön esimerkkien valossa ja myös demojen avulla.

  Webinaarin puhuja, Ville Wiik, on työskennellyt kansainvälisten organisaatioiden johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan. VIlle on myös PragmatIQin perustaja ja toimitusjohtaja. PragmatIQ erikoistuu pelillistettyyn oppimiseen ja oppien muuntamiseen uudenlaisiksi teoiksi. PragmatIQin menetelmiä on lisensoitu jo yli 400000 käyttäjälle Suomessa ja yhtiö laajentaa toimintaansa kansainvälisille markkinoille. Yhtiön tuotteista ja menetelmistä lisää osoitteessa http://www.pragmatiq.fi
 • Service Asset and Configuration Management – Experiences from implementation Recorded: Oct 13 2017 59 mins
  Lari Peltoniemi
  Service Asset and Configuration Management (SACM) has been in the core of IT Service Management since the very beginning. As the world changes and different isms come and go, SACM not just remains important but it becomes ever more important. In this presentation we will cover experiences from implementing SACM as well as look to future via fresh perspectives e.g.:
  - How SACM is key capability when doing Service Integration and Management;
  - How Agile method ideas and SACM fit together;
  - How evolvement of technology has affected the perspective what needs to be managed with SACM;
  - How SACM is one of the best friends of Privacy and the coming GDPR legislation;
  - What are the current challenges in developing SACM and getting the benefits.

  SACM is even more relevant today as it was before. As the world changes also SACM needs to develop. Welcome to hear fresh thoughts about hoe to manage the core information that your IT Service Management runs on.

  Presenter's bio:

  Lari Peltoniemi has worked within IT Service Management for 15 years and 12 years of that with Service Asset and Configuration Management. He has helped both IT Service consumer and IT Service Provider companies and organizations to successfully utilize SACM to enable it ITSM, IT and Business goals of organization. Lari has worked with many of the major tools and his expertise covers industries widely from MSP IT service providers, Telecom, Banking and Finance, Energy, Education and Public Sector. Lari works as consultant and trainer on ITIL, CMDB and ITSM area in general.
 • Johdetaanko teillä peruutuspeilin vai päivän tiedon perusteella? Recorded: Oct 13 2017 28 mins
  Tero Ramu
  Tässä webinaarissa näytän, miten tehdään Power BI –raportteja sekä julkaistaan raporteista koontinäyttöjä pilvipalveluun.

  Power BI on pilvessä toimiva Microsoftin kehittämä analytiikan ratkaisu, joka mahdollistaa datan analysoinnin, raportoinnin, visualisoinnin sekä jakamisen. Power BI on monipuolinen alusta ja vastaa hyvin organisaatioiden raportointi- ja analysointitarpeisiin.

  Puhuja:

  Tero Ramu, Microsoft Certified Trainer, T-Base Oy

  Tero on työskennellyt niin pienten kuin suurienkin yritysten kanssa ja kouluttanut satoja ammattilaisia vuodesta 1999 alkaen.
 • Kokonaisarkkitehtuurin hyödyt Recorded: Oct 11 2017 52 mins
  Eetu Niemi
  Kokonaisarkkitehtuurityö on arkipäivää ainakin suuremmissa organisaatioissa. Mutta tuottaako kokonaisarkkitehtuurityö organisaatiossasi oikeasti hyötyjä ja miten hyötyjen saamista voisi edesauttaa?

  Tässä webinaarissa tutustutaan uuteen tutkimustietoon aiheesta ja annetaan sen perusteella käytännön vinkkejä kokonaisarkkitehtuurityöhön.
  - Väitöstutkimus kokonaisarkkitehtuurin hyödyistä
  - Kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntyprosessi
  - Kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntyyn liittyvät tekijät
  - Kokonaisarkkitehtuurin sidosryhmät
  - Kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen mittaaminen
  - Käytännön vinkkejä kokonaisarkkitehtuurin johtamiseen

  Puhuja:

  Eetu Niemi on tehnyt arkkitehtuurin parissa töitä noin 10 vuotta, niin konsultoinnin kuin tutkimuksenkin piirissä. Hän tekee päivittäin kokonais- ja ratkaisuarkkitehtuurisuunnittelua ja mallintamista eri toimialoilla. Arkkitehtuurin hyödyntäminen ja hyödyt ovat hänelle tuttuja sekä käytännön että teorian kautta - Eetun tuore väitöstutkimus käsittelee kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntymistä. Eetu toimii arkkitehtuurikonsulttina Coalassa.
 • Kokemuksia Konfiguraationhallinnan toteuttamisesta Recorded: Oct 6 2017 58 mins
  Lari Peltoniemi
  Palveluomaisuuden- ja konfiguraatonhallinnan käyttöönotto organisaatioissa ei ole helppoa. Aihealue on abstrakti ja onnistunut toteutus vaatii onnistumista monella eri osa-alueella. Tässä esityksessä käydään läpi toteuttamiseen tarvittavia asioita ja kokemuksia niiden soveltamisesta. Esityksessä myös peilataan toimialan kehittymisen vaikutuksia konfiguraationhallinan kehittymiseen. Esimerkkeinä SIAM, pilvipalvelut, ketterät menetelmät ja tietosuoja-asetus.
 • Tietosuojavastaava - Uusi tietosuoja-asetus HR:n näkökulmasta? Recorded: Oct 6 2017 51 mins
  Jarkko Koivuniemi
  Uusi tietosuoja-asetus ja laki on tulossa, oletko valmistautunut? Mitä konkreettisesti tarkoittaa osoitusvelvollisuus? Lain henki tulee pystyä osoittamaan ohjeistuksen, toimintamallien ja dokumentoinnin avulla. Tule kuuntelemaan lisää, mitä tämä tarkoittaa henkilöstöhallinnon näkökulmasta. Tunne rekisterinpitäjän vastuut ja velvollisuudet.

  Webinaarin sisältö:

  • Tietosuoja-asetuksen tausta

  • Miten tietosuoja-asetuksen uudistukset vaikuttavat henkilötietojen ja arkaluontoisten henkilötietojen käsittelyyn?

  • Millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja?

  • Mitkä ovat henkilötietojen käsittelijän vastuut?

  • Sopimukset hallinta tietosuoja-asetuksen näkökulmasta

  • Tietosuoja ja HR:n tilivelvollisuus

  • Henkilötietojen käsittelyprosessit ja dokumentointi

  • Esimerkkejä mm terveydentilatietojen sekä sairauspoissaolo -tietojen käsittely

  • Tietosuojavastaavan nimittäminen organisaatioon
 • Toimivat palveluhallinnan prosessit ja niiden mittarit, miten onnistun? Recorded: Oct 5 2017 50 mins
  MIkko Korhonen
  ITIL on IT-palveluhallinnan parhaiden käytäntöjen viitekehys, josta on muodostunut aihealueen ”de Facto” -standardi maailmanlaajuisesti. Organisaatiot maailmanlaajuisesti törmäävät jatkuvasti kysymyksiin miten prosessit tulisi kuvata, miten niitä tulisi mitata ja miten ne saadaa jatkuvan parannuksen piiriin? Tässä esityksessä paneudutaan käytännön esimerkkien kautta palveluhallinnan prosessien kuvaamiseen ja ensimmäisten mittarien käyttöönottoon.

  Puhuja:

  Mikko Korhonen on palveluhallinnan ja muutosjohtamisen valmentava konsultti, jonka erikoisosaamista on turhan mystiikan karsiminen ja viitekehysten sovittaminen toimiviksi käytännöiksi eri kokoisiin organisaatioihin.
 • Tietoarkkitehtuuri ja GDPR Recorded: Oct 2 2017 64 mins
  Tarja Raussi
  GDPR eli General Data Protection Regulation on sitova yleinen luonnollisiin henkilöihin liittyvä EU-laajuinen tietosuojasäännöstö, joka astuu voimaan vajaan vuoden päästä. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että halutessaan henkilö voi pyytää kaikkien häneen liittyvien tietojen poistoa. Ja ylipäänsä sitä, että kaikkea henkilöihin liittyvää tietoa on hallittava jatkuvasti. Kyse ei siis ole vain kertaluontoisesta kartoituksesta, vaan jatkuvasta käytännöstä. Vaan tiedämmekö missä kaikkialla näitä tietoja on? Kuinka helppoa esim. tuo poisto? Tuleeko varmasti kaikki poistettua? Olemmeko valmiita mahdollisiin tarkastuksiin säännösten noudattamisesta?

  Kyse on selkeästi tietoarkkitehtuurin piiriin kuuluvasta jatkuvasta tehtävästä. Tosin taitaa olla niin, ettei kovinkaan monessa yrityksessä tai organisaatiossa ole tietoarkkitehtuuria – ainakaan tietoista sellaista. Webinaarissaan Tarja Raussi kertoo, miten tietoarkkitehtuuri voi auttaa GDPR:ään valmistautumisessa ja sen noudattamisessa.
 • What it takes to success in API economy? Recorded: Sep 29 2017 47 mins
  Jarkko Moilanen
  Attend the session if you want to succeed in API economy. Session contains mixture of technology and business thinking. In the session we discuss briefly the basics of API economy. The value chain is opened and explained. The need to understand APIs as products is key element and thus focus on the presentation. Understanding who the customer is and how to cooperate are fundamental elements of success – we’ll tell you how to do it.
 • Tunne IT-toimittajahallinnan avaimet Recorded: Sep 29 2017 38 mins
  Lauri Vihonen
  Tule kuulemaan, miten IT-toimittajien systemaattisella ja proaktiivisella johtamisella voidaan parantaa IT-yksikön suorituskykyä. Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä:

  - Miten luokittelen eri alueiden toimittajia?
  - Miten johdan sopivalla tavalla toimittajakenttääni?
  - Miten valitsen ja toteutan kuhunkin luokkaan sopivan toimintamallin?
  - Miten kategoriakonvergenssi ja multisourcing vaikuttavat?

  Saat webinaarissa uusia ideoita toimittaja- ja palveluhallinnan kehittämiseen ja käytännön keinoja niiden toteuttamiseen käytännössä.

  Puhuja:

  Lauri Vihonen on hankinnan kärkivalmentajia Suomessa. Hän valmentaa ja konsultoi eri toimialojen yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita mm. hankinnan kehittämiseen, projektihallintaan ja muutoksen johtamiseen liittyen. Lauri yhdistää ketteriä ja osallistavia palveluinnovoinnin ja -muotoilun menetelmiä substanssiinsa, joka perustuu hänen laajaan kokemukseensa IT-, hankinta-, myynti- ja liiketoimintarooleissa Suomessa ja kansainvälisesti.
Developing ITSM, PPM, EA and Governance
Developing competence and skills on IT Servive Management, Project and Portfolio Management, Enterprise Architecture and Governance.

Embed in website or blog

Successfully added emails: 0
Remove all
 • Title: Testaa tiesi ohjelmistorobotiikkastrategiaan
 • Live at: Nov 10 2017 8:00 am
 • Presented by: Katriina Valli
 • From:
Your email has been sent.
or close