Hoe help jij jouw medewerkers door de crisis heen?

Logo
Presented by

Carmen Amador Barreiro, Organisational and business psychologist & Annemarie van der Heijden, Trainer at Thomas Nederland

About this talk

Ga er lekker voor zitten en log in voor ons webinar uit de ‘Thomas Talks’ reeks: Emotionele Veerkracht. Dit webinar is reeds eerder gepresenteerd in het Engels maar nu dus ook de mogelijkheid om het Nederlandstalige webinar bij te wonen! Tijdens het webinar bespreken Carmen en Annemarie hoe managers hun teams het beste kunnen ondersteunen in een tijd van (gedeeltelijke) lockdown, uitdagende thuissituaties en in veel gevallen een economische terugslag. Emotionele veerkracht is de sleutel in deze tijd. Mensen met een aangeboren hogere emotionele intelligentie zullen meer een psychologische buffer van 'middelen' hebben om hen te helpen het hoofd te bieden, dan degenen zonder dit voordeel. Zij zullen het meest profiteren van gerichte steun van hun managers en werkgevers. Het rapport van de Trait Emotional Intelligence Questionnaire (TEIQue) geeft een duidelijk overzicht van de ontwikkelingsgebieden per eigenschap. Dit kan zeer waardevol zijn in deze tijden van onzekerheid evenals het onderzoeken van het gedrag onder druk met behulp van de Persoonlijke Profiel Analyse. Belangrijkste lessen die je uit dit webinar zult leren: - Hoe kun je het TEIQue rapport gebruiken om de meest effectieve - ondersteuningsstrategie per persoon te identificeren. - Welke eigenschappen zijn het meest waarschijnlijk geassocieerd met veerkracht - bijvoorbeeld optimisme, relaties, stressmanagement en aanpassingsvermogen. - Emotionele intelligentie en gedrag als indicatoren van veerkracht. Ontdek hoe je zowel TEIQue als PPA kunt gebruiken om aangepaste ondersteuningsplannen voor je medewerkers te maken. Dit webinar is interessant voor leidinggevenden, managers, HR-professionals, coaches en trainers. Graag stellen we Carmen aan je voor, een van onze jongste talenten van het Global Psychology Team. Annemarie van der Heijden is sinds juni 2017 Trainer Consultant bij Thomas Nederland.
Related topics:

More from this channel

Upcoming talks (0)
On-demand talks (57)
Subscribers (12008)
Thomas International works with customers across the globe to help them realise the true potential in people. Our people assessments provide powerful insights, giving you the knowledge to recruit and manage with confidence. Having been at the forefront of assessment innovation for over 35 years, we provide online assessments to over 32,000 companies worldwide, in 56 languages and across 60 countries.