Betrokken medewerkers: De succesfactor voor jouw organisatie!

Logo
Presented by

Levina de Vreeze, Country Director Thomas Nederland & Dorianne Oerlemans, Consultant & Interim Adviseur Oerlemans Consultancy

About this talk

Thomas International Nederland start dit jaar met de introductie van Thomas ENGAGE. Voor bedrijven is nu het perfecte moment om te kijken naar de betrokkenheid van hun medewerkers. De afgelopen maanden hebben waarschijnlijk, met de impact van Covid-19, de nodige sporen achtergelaten. Voor elke organisatie is het van belang om inzicht te krijgen in de betrokkenheid van hun medewerkers om er vervolgens zo snel mogelijk samen aan te gaan werken: betrokken medewerkers bepalen het succes van je organisatie! Wij nodigen je graag uit voor dit webinar / interactieve workshop om kennis te maken met Thomas Engage en hoe ons onderzoek je kan helpen om de betrokkenheid van je medewerkers te meten en te verhogen! Dit webinar / workshop is interessant voor iedereen die inzicht wil krijgen in de medewerkersbetrokkenheid van hun organisatie; leidinggevenden, managers, HR-professionals, coaches en trainers. Levina de Vreeze, Country Director Thomas Nederland, maakt sinds 2007 deel uit van team Thomas. Voor die tijd deed Levina internationale werkervaring op bij diverse bedrijven in de hospitality, werving en selectie en HR(M). Zij bekijkt de markt vanuit kansen en mogelijkheden en levert met haar energieke, enthousiaste benadering een positieve bijdrage aan uitdagende projecten. Levina denkt out-of-the-box en zoekt samen met haar relaties naar resultaatgerichte oplossingen. “Leiderschap maakt het verschil in een werkomgeving waar medewerkers betrokken & bevlogen (samen)werken.” Dorianne is organisatieconsultant, coach en trainer. Zij is een veranderaar, vernieuwer en verbinder. Haar expertise en passie komen samen in leiderschap- en organisatieontwikkeling. Zij werkt met flair, creativiteit en daadkracht, haar stijl is transparant en doortastend. Dorianne begeleidt continue ontwikkelen van mens en organisatie. Zij helpt ambities realiseren.
Related topics:

More from this channel

Upcoming talks (0)
On-demand talks (54)
Subscribers (12018)
Thomas International works with customers across the globe to help them realise the true potential in people. Our people assessments provide powerful insights, giving you the knowledge to recruit and manage with confidence. Having been at the forefront of assessment innovation for over 35 years, we provide online assessments to over 32,000 companies worldwide, in 56 languages and across 60 countries.